אולי יש רעיון לתפריט שאין בו: טונה, פסטה ושאר פחמימות, ת"א וטבעולים למיניהם? אשמח לרעיונות פשוטים אך משביעים(גם לחמים מחוץ לתחום כך שסנדוויץ עם חביתה לא מתאים), כמה פעמים ביום אפשר לאכול סלט עם גבינה?
ד"א, השבוע הכנתי שווארמה מפילה סלמון, יצא מעולה ומשביע. אדתי במחבת גדולה טבעות בצל, חתכתי פילה סלמון לקוביות לא גדולות וטיבלתי עם פ"ש, מלח, פפריקה ותבלין שווארמה. הוצאתי את הבצל מהמחבת והכנסתי למחבת חצי מהכמות של הדג, הקפצתי עד שנהיה מוכן, הוצאתי והכנסתי את שאר קוביות הדג, הקפצתי כנ"ל, כשהיה מוכן הוספתי למחבת את הבצל והדגים מהנגלה הראשונה וערבבתי. בתאבון.(מתכון מאחד אתרי המתכונים, לא זוכרת איזה).