הכנתי את זה אתמול, באמת יצא יאמייש אוכל שאני אישית מכורה אליו, אני קוראת לזה "שווארמה פרווה"
זה בעצם לטגן בצל עד שמזהיב, להוסיף 1 נתחי טונה ותבלינים מה שואהבים ומתאים, מלח, פלפל, פפריקה, גריל דג, חוויאג' וכו'
להמשיך לטגן עד שהטונה מוכנה ואפשר להוסיף קצת רטבי סויה וצ'ילי.
אני אוכלת את זה עם חומוס כמו בחומוסיה עם פיתה וכו', אפשר גם למלאות פיתה או לחמניה.
מעדן אמיתי!!
אם רוצים כמות גדולה וקצרים במצרכים אפשר גם להוסיף פטריות קצוצות
יאמייייי