GRN
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
•
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו אכלנו את זה בערב החג, אבל מהניסיון שלי בבשרים את לא צריכה אפילו בישול קצר לפני. שימי על הפלטה, כסי היטב (בעיקר בהתחלה), שימי לב לא לגעת ולא להזיז את הסיר (מבחינה הלכתית), וזהו, בבוקר זה עסיסי ממש.@GRN איך את מתכננת לחמם את זה?
כי אני חושבת להניח על הפלטה בערב החג אחרי בישול קצר של חצי שעה כדי שיתבשל כל הלילה.
מישהי ניסתה? מה חושבות?