בעיקרון זה לא בריא להקפיא חזרה אחרי שהופשר לא דגים ולא בשר. חיידקים וכזה....קניתי סלמון קפוא וחתכתי לפרוסות, המלחתי ושמתי מיץ לימון.
עכשיו נודע לי שלא באים לשבת, אין לי צורך בכל הכמות. האם אפשר להקפיא?
אשמח למתכון. תודהממש לא מומלץ להקפיא
אם אוהבים אצלך סלמון בתיבול 'חמוץ-מתוק'
תוכלי לבשל כעת ולשמור במקרר
נשמר למשך שבועיים בעומק המקרר, ורק משתבח
זה מתאים גם לפורל?סלמון בתיבול חמוץ מתוק
שוטפים היטב את מנות הסלמון, ממליחים ומניחים מומלח כשעה.
מביאים לרתיחה בסיר שטוח - סוטאז':
מים עד לחצי מגובה הסיר
בצל פרוס
1 גזר
חופן גרגירי פלפל אנגלי - בערך 2 גרגירים על כל מנת סלמון
חופן עלי דפנה יבשים
1 כוס חד"פ סוכר
כפית שטוחה מלח
כשרותח, מוסיפים את מנות הסלמון (המומלץ ביותר מנות סטייק שלמות - ללא קשקשים!) אבל מעולה גם עם מנות פילה
מביאים לרתיחה חוזרת, ומוסיפים כ-5 כפות חומץ. טועמים ומתקנים תיבול (מוסיפים סוכר וחומץ לפי הטעם)
מבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה.
מגישים קר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכט
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה: