מעריכה מאוד!!
לא מזלזלת חלילה... צוחקת'יתך....
זה מה שבדיוק חשבתי הרגע -יודעת מה?
עכשיו, כשאני חושבת על זה לעומק, ומבינה שאת צריכה חשבונית אחת מול מס הכנסה וכו', לכי על השם הפרטי שלך. תתמתגי עמו. כשיאמרו 'שרה כהן' ידעו שזאתי גם כותבת וגם מעצבת וזה יהיה הכי טבעי.
בחשבונית פשוט תרשמי 'שרה כהן' עם שורת סלוגן כמו 'הסימפוניה של ה---' או משהו בסגנון.
אל תלכי על שם אחד, לכי על סלוגן שמבטא את היצירתיות בשני התחומים שלך.
הבעיה היא שאני לא אוהבת להחסף בשמי הפרטיזה מה שבדיוק חשבתי הרגע -
יש הרבה עצמאיות ובעלות עסק, שפשוט משתמשות בשם שלהן
אם אין לך בעיה לפרסם אותו זה יכול להיות מותג מעולה...
(בתנאי כמובן שהמוצר מעולה....)
אני חושבת שאפילו אין צורך בסלוגן
וגם אם את רוצה סלוגן, את יכולה גם לעשות לכל תחום סלוגן שונה בלי להסתבך...
ובחשבוניות לרשום רק את שם העסק (מספיק שהסלוגן נמצא בפרסומות ובמקומות הרלוונטים האחרים...)
מעולה! תיהי בטוחה 2,000%...(בתנאי כמובן שהמוצר מעולה....)
הבעיה היא שאני לא אוהבת להחסף בשמי הפרטי
יותר אוהבת לעמוד מאחורי שם!!
מעולה! תיהי בטוחה 2,000%...
אני כבר מסתתרת מאחורי שם. עובדת מול אחת ההפקות לנשים...
נראה לי שזה מספיק מעולה, אם כולן אוהבות. לא?
מתנצלת. אני מנועה מלומר מול מי אני עובדת. זה היה חלק מההסכם של ההפקהאז אולי תגלי לנו מי את, או לפחות על איזה הפקה את מדברת...
בפרט שגם אני בתחום ההפקות אז אולי תרויחי עוד לקוחות
את לא קשורה במקרה אלינו - ללהקת קולות...?
מתנצלת. אני מנועה מלומר מול מי אני עובדת. זה היה חלק מההסכם של ההפקה
ולמרות שאני רוצה מאוד "להשוויץ" בשיר X Y Z, אני ממלאה פי מים. מכבדת את בקשתם...
מצחיקונת... לא, לא קשורה אליך...
אבל אם את מאוד רוצה...
לגמרי לא מפריע לי לעבוד כך. אני עובדת גם מהבית, יקירתי...חבל בשבילך שאת נאלצת לעבוד בכזו צורה
בקצב של התגובות המאוד מרנינות ותומכות, נראה לי שאעשה זאת לבד...אין ספק שבתחום הזה תמיד יש עבודה... וזה באמת כיף למי שאוהב...
העיקר שתמצאי כבר שם בסוף
בהצלחה!
לא יפה לזלזל.... אנשים השקיעו וחשבו בשבילך ודווקא היו פה רעיונות יפיםבקצב של התגובות המאוד מרנינות ותומכות, נראה לי שאעשה זאת לבד...
תודה רבה!
בהצלחה גם לך בכל...
חלילה!!! חלילה לא מזלזלת בכל מי שעזרה!! שלא תהיה כאן אי הבנה...לא יפה לזלזל.... אנשים השקיעו וחשבו בשבילך ודווקא היו פה רעיונות יפים
תודה רבה! נקודת חשיבה נבונה...קראתי את השירשור עד כאן.
וברצוני להאיר נקודה לתועלת. (הדברים נאמרים ברוח טובה, ומתוך רצון לעזור).
ראשית, עסק הוא לא תינוק, ולהורים שלו אין רוה"ק על שמו.
עסק הוא השתדלות טבעית בה אנו מתעסקים, וע"פ הטבע. ההיגיון העסקי מצריך הגדרה מקצועית לשם עסק, שייתן מענה למקום שלו כ'שם' העסק.
במילה אחת, אל תמציאו שם, תתאימו אותו!
גם אם אתם חפצים לחסוך את העלות של ההתאמה המקצועית - ובמקוריות נהדרת, יש לציין. וזה בסדר גמור - עדיין עשו זאת בצורה הנכונה.
עליכם לבדוק את הפרמטרים הנדרשים אצלכם בשם העסק. וכאשר הגעתם להבנה והסכמה ברורה על כל הפרמטרים, אז תנסו לבדוק מה מהשמות נותן מענה למילוי המקום בעסק שלכם.
נכון שזה לא יהיה כמו עבודה מקצועית, ובלי טכנאי מורשה. אבל לפחות הרכבתם את המוצר לפי הוראות היצרן.
בהצלחה רבה.
זה יפה מאוד, ויצירתי.אז החלטתי לשאול את הניקים כאן לעצותיהם, ואמרתי לעצמי-הם יזרקו רעיונות
ואז אוכל לגבש משהו... זה יקח אותי צעד קדימה...
לפחות מנקודת הדימיון שלי...
**ד.א: אהבתי את הספרותיות שלך**
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: