אני כן חושב שזה 8 אבל אני לא חושב שזה ה8 שנמכר בחנויות אלא חלק משובח ב8 ולכן תיתכן טעות בזהבמפעל בשר ובטח במפעל בחו''ל אורזים טונות של נתחי בשר
טעות מהסוג הנתח לא יעלה על הדעת
זה שזה היה גוש שלם את החיתוך אני עשיתינראה לי 8 בחיתוך רוחבי מחלק יחסית רחב, כמו אוסובוקו בלי עצם
כאילו ויש פרה עם 8 משובח ויש פרה עם 8 רגיל?אני כן חושב שזה 8 אבל אני לא חושב שזה ה8 שנמכר בחנויות אלא חלק משובח ב8 ולכן תיתכן טעות בזה
גם אנחנו השבת נשאר לנו מס' 8 חשבנו שזה שריר אז שמנו אותו בצולנט...(מאחר שזה בין כה לא כ"כ מוצלח אולי שם כן)מצאתי!!
ברוך השם מצאתי את הבשר שאהבה נפשי.
הוא התחבא בתוך אריזה של בסדר מס 8 אבל הוא בוודאות לא השריר הרגיל. הוא גם לא ה8 בננה, כי קניתי כמה פעמים וזה לא היה זה.
זה הגיע בגוש של קילו וחצי שכולו היה עם השיוש המטורף הזה שנותן לבשר רכות מדהימה, ברמה שאפשר לרסק עם כפית.
אודה למי שיזהה איזה חלק מדוייק זה.
@יואל ארלנגר - קקטוס
@תילתן
8 = שרירגם אנחנו השבת נשאר לנו מס' 8 חשבנו שזה שריר אז שמנו אותו בצולנט...(מאחר שזה בין כה לא כ"כ מוצלח אולי שם כן)
אבל למרבה ההפתעה זה היה החלק המוצלח בלי שריר ושומן ג'לי כזה...וזה לא 8 בננה
אני כן חושב שזה 8 אבל אני לא חושב שזה ה8 שנמכר בחנויות אלא חלק משובח ב8 ולכן תיתכן טעות בזה
8 הוא שריר (הזרוע כמדומה), והשריר הוא חלק די גדול ויש בו חלק משובח יותר ומשובח פחות.כאילו ויש פרה עם 8 משובח ויש פרה עם 8 רגיל?
לא חושב
הגיוניבלת"ק
מהניסיון שלי, להכניס נתח קפוא לסיר על הפלטה עם כניסת השבת מוביל לבשר לא יבש בכלל
בהצלחה!
פלנקן היינו אסאדו.איך לא כתבו פלנקן???
נכון.פלנקן היינו אסאדו.
איפה זה?אם כבר טשונטיות טובות
אז 'באבעס&ביר' בבית שמש
מה הוא שם
ואיך הוא עושה את זה
טעימים אבל גם יקרים רצחאם כבר טשונטיות טובות
אז 'באבעס&ביר' בבית שמש
אפשר את המתכון?בשר מס' 8 יוצא לי עסיסי מאוד בצ'ולנט, גם בשבת בבוקר זה רך וטעים.
אני מטגנת אותו- סוגרת כמה דקות מכל הכיוונים אחרי שאני מטנת את הבצל ואז את שאר הרכיבים.
יוצא עסיסי וגם הצ'ולנט מקבל את הטעם.
לכאורה מצוייןהאם אפשר לשלב הודו ובשר אסאדו ביחד בצולנט? האם זה מתקבל טוב יחד? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קמג
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה שְׁמַע תְּפִלָּתִי הַאֲזִינָה אֶל תַּחֲנוּנַי בֶּאֱמֻנָתְךָ עֲנֵנִי בְּצִדְקָתֶךָ:ב וְאַל תָּבוֹא בְמִשְׁפָּט אֶת עַבְדֶּךָ כִּי לֹא יִצְדַּק לְפָנֶיךָ כָל חָי:ג כִּי רָדַף אוֹיֵב נַפְשִׁי דִּכָּא לָאָרֶץ חַיָּתִי הוֹשִׁיבַנִי בְמַחֲשַׁכִּים כְּמֵתֵי עוֹלָם:ד וַתִּתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי בְּתוֹכִי יִשְׁתּוֹמֵם לִבִּי:ה זָכַרְתִּי יָמִים מִקֶּדֶם הָגִיתִי בְכָל פָּעֳלֶךָ בְּמַעֲשֵׂה יָדֶיךָ אֲשׂוֹחֵחַ:ו פֵּרַשְׂתִּי יָדַי אֵלֶיךָ נַפְשִׁי כְּאֶרֶץ עֲיֵפָה לְךָ סֶלָה:ז מַהֵר עֲנֵנִי יְהוָה כָּלְתָה רוּחִי אַל תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי וְנִמְשַׁלְתִּי עִם יֹרְדֵי בוֹר:ח הַשְׁמִיעֵנִי בַבֹּקֶר חַסְדֶּךָ כִּי בְךָ בָטָחְתִּי הוֹדִיעֵנִי דֶּרֶךְ זוּ אֵלֵךְ כִּי אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי נַפְשִׁי:ט הַצִּילֵנִי מֵאֹיְבַי יְהוָה אֵלֶיךָ כִסִּתִי:י לַמְּדֵנִי לַעֲשׂוֹת רְצוֹנֶךָ כִּי אַתָּה אֱלוֹהָי רוּחֲךָ טוֹבָה תַּנְחֵנִי בְּאֶרֶץ מִישׁוֹר:יא לְמַעַן שִׁמְךָ יְהוָה תְּחַיֵּנִי בְּצִדְקָתְךָ תוֹצִיא מִצָּרָה נַפְשִׁי:יב וּבְחַסְדְּךָ תַּצְמִית אֹיְבָי וְהַאֲבַדְתָּ כָּל צֹרֲרֵי נַפְשִׁי כִּי אֲנִי עַבְדֶּךָ: