אני רוצה להכין בלינצ'ס למנה ראשונה בסעודת יו"ט. (יום חמישי)
מתכון- יש לי.
השאלה, איך מכינים, שומרים ומחממים באופן שהבלינצ'ס יוגשו במיטבם בסעודה?
אן לי בעיה לטגן את החביתיות היום, לבשל את המילוי בערב יו"ט, למלא לפני הסעודה.
רק תסבירו לי בדיוק איך ומתי, מנסיונכן.
תודה רבה ממש!
מתכון- יש לי.
השאלה, איך מכינים, שומרים ומחממים באופן שהבלינצ'ס יוגשו במיטבם בסעודה?
אן לי בעיה לטגן את החביתיות היום, לבשל את המילוי בערב יו"ט, למלא לפני הסעודה.
רק תסבירו לי בדיוק איך ומתי, מנסיונכן.
תודה רבה ממש!