דיון איך מכינים בלינצ'ס לסעודת יו"ט?

כללית

משתמש מקצוען
אני רוצה להכין בלינצ'ס למנה ראשונה בסעודת יו"ט. (יום חמישי)
מתכון- יש לי.
השאלה, איך מכינים, שומרים ומחממים באופן שהבלינצ'ס יוגשו במיטבם בסעודה?
אן לי בעיה לטגן את החביתיות היום, לבשל את המילוי בערב יו"ט, למלא לפני הסעודה.
רק תסבירו לי בדיוק איך ומתי, מנסיונכן.

תודה רבה ממש!
 

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בד"כ (מקווה שזה מתאים גם לפסח) אני מכינה את החביתיות, אם צריך לחכות יותר מיומיים עד לשימוש - נראה לי שעדיף להקפיא
בנפרד מכינים את המילוי
ולפני החג ממש למלא ולחמם
 

ברנדויין מירי

סטודיו Brandwin תדמית שתופסת חזק
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
השאלה, איך מכינים, שומרים ומחממים באופן שהבלינצ'ס יוגשו במיטבם בסעודה?
אחותי מכינה מראש(כבר הכינה שלשום::eek: ) ומקפיאה, כך זה לא משחיר
אבל כשזה לא ממולא- הפירה לא נשאר טוב בהקפאה!
 

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לא ידעתי שיש בעיה , הכנתי היום וכבר מלאתי.
נראה לכם יקרה לזה משהו?
 

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
הייתי ממליצה להכין יום קודם.
לא למלא.
ולשמור בקירור.
אם מכינים מוקדם יותר, להקפיא עם ניילון נצמד אבל ללא מילוי. (אלא אם כן זה מילוי בשר).
בהצלחה!
 

le

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אשמח לקבל מתכון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט א'

א אַשְׁרֵי תְמִימֵי דָרֶךְ הַהֹלְכִים בְּתוֹרַת יְהוָה:ב אַשְׁרֵי נֹצְרֵי עֵדֹתָיו בְּכָל לֵב יִדְרְשׁוּהוּ:ג אַף לֹא פָעֲלוּ עַוְלָה בִּדְרָכָיו הָלָכוּ:ד אַתָּה צִוִּיתָה פִקֻּדֶיךָ לִשְׁמֹר מְאֹד:ה אַחֲלַי יִכֹּנוּ דְרָכָי לִשְׁמֹר חֻקֶּיךָ:ו אָז לֹא אֵבוֹשׁ בְּהַבִּיטִי אֶל כָּל מִצְוֹתֶיךָ:ז אוֹדְךָ בְּיֹשֶׁר לֵבָב בְּלָמְדִי מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:ח אֶת חֻקֶּיךָ אֶשְׁמֹר אַל תַּעַזְבֵנִי עַד מְאֹד:
נקרא  38  פעמים

לוח מודעות

למעלה