איך מבשלים קציצות?

  • פותח הנושא $bsd
  • פורסם בתאריך

$bsd

משתמש פעיל
יש לי עיסה לקציצות,
אשמח לדעת בהקדם איך מבשלים אותם מהר ובקלות
 

ורדית א

משתמש פעיל
לטגן בצל להזהבה
להוסיף רסק עגבניות לטגן קצת ביחד
להוסיף מים להביא לרתיחה
לתבל ולהכניס את הכדורים
כמובן אפשר גם לטגן או לאפות בגריל בתנור
 

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
מרתיחים מים (עם כל תיבול שרוצים..) מכניסים את הקציצות לסיר רותח.

בתאבון!
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מרתיחים מים (עם כל תיבול שרוצים..) מכניסים את הקציצות לסיר רותח.

בתאבון!
כדי שהתיבול יתקבל טוב יותר,
מומלץ לחמם תחילה מעט שמן,
לתוכו לבזוק את התבלינים ו'לפתוח' אותם בשמן.
אחרי איחוד להוסיף את המים, להרתיח ולהכניס את הקציצות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כדי שהתיבול יתקבל טוב יותר,
מומלץ לחמם תחילה מעט שמן,
לתוכו לבזוק את התבלינים ו'לפתוח' אותם בשמן.
אחרי איחוד להוסיף את המים, להרתיח ולהכניס את הקציצות.
זה נכון לכל התבלינים פרט לפפריקה שלה עדיף בישול בחום עקיף בלבד.
היא נשרפת בשניות ומקבלת טעם מריר.
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
זה נכון לכל התבלינים פרט לפפריקה שלה עדיף בישול בחום עקיף בלבד.
היא נשרפת בשניות ומקבלת טעם מריר.
אני חושבת שזה טוב גם לפפריקה, במיוחד שבצורה הזו היא גם נותנת צבע טוב יותר. (כנ"ל כורכום)
הפתרון הוא להכין מראש כוס מים ביד אחת, ביד השניה לערבב קלות את הפפריקה בשמן החם ומיד לשפוך את המים. הם מקררים את העסק ולא מניחים לפפריקה להספיק להישרף.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני חושבת שזה טוב גם לפפריקה, במיוחד שבצורה הזו היא גם נותנת צבע טוב יותר. (כנ"ל כורכום)
הפתרון הוא להכין מראש כוס מים ביד אחת, ביד השניה לערבב קלות את הפפריקה בשמן החם ומיד לשפוך את המים. הם מקררים את העסק ולא מניחים לפפריקה להספיק להישרף.
מנסיוני מספיקה שניה אחת כדי להפוך את הפפריקה למרירה ולפגום בטעם התבשיל.
אבל איך שטעים לך :)
 

רחל סרולוביץ

כתיבה שיווקית וקופירייטינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מנסיוני מספיקה שניה אחת כדי להפוך את הפפריקה למרירה ולפגום בטעם התבשיל.
אבל איך שטעים לך :)
מענין לנסות את שתי האופציות ולבחון את הטעמים.
כי אני עושה כך ולא שמתי לב לטעם מריר...
 

cherry c

משתמש סופר מקצוען
ממליצה לך על האתר ועל היוטיוב של ניקי ב.
רק תכתבי שם בחיפוש קציצות, תקבלי שלל תוצאות.
והמתכונים שלה מעולים אחד אחד ומאוד ביתיים.
 

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
כדי שהתיבול יתקבל טוב יותר,
מומלץ לחמם תחילה מעט שמן,
לתוכו לבזוק את התבלינים ו'לפתוח' אותם בשמן.
אחרי איחוד להוסיף את המים, להרתיח ולהכניס את הקציצות.

אם מספיק מלח ופלפל שחור במים לא צריך שמן...
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מטגנת בצל, מוסיפה שום כתוש, רסק עגבניות, מים, מלח, פלפל, א.שום , פפריקה וכו,
אחרי שהרוטב מבעבע מוסיפה קציצות ואז מוסיפה אורז , מוודאת שיש מספיק מים כי האורז אוכל את המים, מכסה מעבירה א=לאש קטנה לרבע שעה.
בהצלחה!
 

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני חושבת שזה טוב גם לפפריקה, במיוחד שבצורה הזו היא גם נותנת צבע טוב יותר. (כנ"ל כורכום)
הפתרון הוא להכין מראש כוס מים ביד אחת, ביד השניה לערבב קלות את הפפריקה בשמן החם ומיד לשפוך את המים. הם מקררים את העסק ולא מניחים לפפריקה להספיק להישרף.
את צודקת. בהמון מאכלים תוניסאים מטגנים קלות את הפפריקה. בדיוק כמו שאת עושה.
זה באמת נשרף מאד מהר. לכן צריך להיות עם יד על הסיר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה