את צריכה לבן או לבת?או קישור בעליאקספרס וכדו'
השגתי תמונה... אשמח לעזרתך בבחירת צבעים מתאימיםהכי טוב תצרפי תמונה יש לך?
הזמנתי תודה!אני הזמנתי לגדולים את החולצה הזאת מטמו
לא מצאתי משהו לתינוק אז נראה לי נשתמש בהדרכה שלך פה ליצור לו חולצה מתאימה.
תודה רבה!!
בתמונה זה נראה נוטה לאדום כזה לא?השגתי תמונה... אשמח לעזרתך בבחירת צבעים מתאימים
חשבתי אולי להשפריץ את האקריליק על החולצה הלבנה (למרות שממש חבל לי עליה)
ממש תודה!!!בתמונה זה נראה נוטה לאדום כזה לא?
אם כך הייתי עושה אותם צבעים נגיד ירוק כחול וצהוב ובמקום אדום מוסיפה לבן.
תשאלי בכיףממש תודה!!!
ושאלה אחרונה בלי נדר
אפשר להשתמש באותו בקבוק רוטב להשפרצה חוזרת? הצבעים נשטפים במים?
באמת יקר...אני אחפש...מצאתי רק בסטוק, עלה לי 7 שקל אחד...התקמצנתי לקנות 4 כאלו...חח![]()
אם יעזור לך- רקע של שפריציםלמישהו יש רקע של שפריצים צבעונים לתחפושת צבעי בשביל הברכה ומשפט להשים על התחפושת??
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: