• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

איך לצור תחפושת צייר/ת מרשימה מחומרים פשוטים ונגישים

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
מאוחר מידי לא? אשמח גם לקישור.
אם זה רלוונטי-
יש את הכובע הזה, (צמר, אדום- כמו בדוגמא) בכל חנויות היצירה המוכרות תחפושות לגני ילדים
בירושלים- הכל לגן, שיינסטוק וכו'
לגבי מידה- כנראה מתאים לגיל 5-6, לא מדדתי, רק ראיתי...
המחיר עד 12 ש"ח...

אולי אפשר למצוא גם בחנויות השקל...

קקטוס. יצירה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
גם בשיין החזרה בקלות?
אין לי הרבה ניסיון עם שיין.
אבל בגדול החזרה לדעתי זה רק בדואר זה די פשוט אבל תמיד צריך להחזיר את המוצר מדביקים תוית על החבילה ומכניסים לדואר . אני החזרתי ברגע שהם קיבלו את המוצרים שלחו לי הודעת מיל שהתשלום יוחזר לאשראי
וגם משלוח חינם זה רק מעל מעל 130 שקל וביום ראשון המשלוח חינם.
באלי את עושה החזר בלי להחזיר מוצר מחזירים את הכסף במידה ומדובר בעלות מוצר נמוכה זה מה שנוח.

קקטוס. יצירה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
ם זה רלוונטי-
יש את הכובע הזה, (צמר, אדום- כמו בדוגמא) בכל חנויות היצירה המוכרות תחפושות לגני ילדים
בירושלים- הכל לגן, שיינסטוק וכו'
לגבי מידה- כנראה מתאים לגיל 5-6, לא מדדתי, רק ראיתי...
המחיר עד 12 ש"ח...

אולי אפשר למצוא גם בחנויות השקל...
בטוחה?
אני חיפשתי לפני שנתיים בכל חנות אשרית בערך ולא היה באף חנותתת בכלל! מענין

אם הבונים

משתמש רשום
איזה כובע אפשר לשים חוץ מהברט? יש לי בנים עם פאות.. לא מסתדר לי למראה ברט...

קקטוס. יצירה

משתמש רשום
מנוי פרימיום

קקטוס. יצירה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
@קקטוס. יצירה
תודה רבה!!!! ממש בזמן
אפשר יותר פירוט על הצביעה של הסרפן באקריליק? מה הכוונה ב"מאוזן"...לא כ"כ הבנתי
בכיף, הכוונה להחזיק את הבקבוק בצורה מאוזנת (במקביל לבגד) ולא מלמעלה כמו שאת שופכת קטשופ. אלא א"כ את רוצה לצור אפקט של כתם עגול כזה ולא שפריצים קטנים.

נערך לאחרונה ב:

עוגהל'ה

משתמש חדש
בכיף, הכוונה להחזיק את הבקבוק בצורה מאוזנת (במקביל לבגד) ולא מלמעלה כמו שאת שופכת קטשופ. אלא א"כ את רוצה לצור אפקט של כתם עגול כזה ולא שפריצים קטנים.
ממש תודה, עכשיו הבנתי :)
איזה 4 צבעים היית ממליצה על סרפן בצבע אדום חלודה ?

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה