דרוש מתכון איך ומה מקפיאים

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בלת"ק
אני מקפיאה בצק של פיצה אפוי.
אני מכינה בצק לפיצה, מרדדת לעיגולים, עושה 3 חורים במזלג, ואופה 10 דקות.
הבצק נאפה כמעט לגמרי. אבל לא לגמרי.

אני מוציאה, ומחכה להתקררות מלאה.
עכשיו יש שתי אפשרויות:
או - להקפיא ככה, וכשאת רוצה ארוחה מהירה את פשוט שולפת מהמקפיא, מורחת רוטב פיצה וגבינ"צ. לתנור לאיזה 5 דקות.

או - יותר עבודה עכשיו, פחות עבודה אחר כך, למרוח רוטב וגבינצ, לעטוף כל פיצה בניילון נצמד ולהקפיא.
כשאת רוצה ארוחה עוד יותר מהירה את פשוט מוציאה את הניילון וזורקת לתנור.
(אני אוהבת לעשות את זה , כי בד"כ חלק מהפיצות אוכלים, אז נשאר לי כבר כל הבלאגן של הרוטב והתוספות והכל. אז אני כבר מורחת ושולחת למקפיא).
מנסיון, יוצא עסיסי וטעים כאילו הכנת הרגע.

טיפ קטן:
להכין פיצות בגודל של פיצה אישית, לא פיצות גדולות מידי, שלא יתפסו הרבה מקום במקפיא כי זה מסרבל ומעצבן.
 

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
עופות, מוסקה, ממולאים וכד' - להקפיא בתבנית שבה ניתן לחמם או אפשר בקופסא?
אפשר איך שנוח לך.
בחנויות החד פעמי ניתן להשיג מכסים לתבניות בגדלים שונים.
הרבה פעמים אני מקפיאה בתבנית, וכותבת על המכסה מה היא מכילה, כמה יחידות, ובאיזה תאריך הכנתי.
כיף לשלוף ככה, כמה שעות לפני שבת או חג, ולהניח על הפלטה.
 

תמיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
חלות לפני האפיה - אפשר להקפיא?
ואם כן-אחר כך להפשיר ואז לתנור, או ישר להכניס לתנור ?
מי שעושה את זה, אשמח לטיפים ..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  20  פעמים

לוח מודעות

למעלה