כאחת שבמקפיא שלה יש רק חומרי גלם לפני בישול, קטניות מושרות ומקסימום שניצלים לפני טיגון
שמעתי לאחרונה על כאלה שמקפיאים הכל - אוכל מוכן, בצקים, רטבים וסלטים
אשמח לקבל הדרכות / טיפים / עצות וכל דבר שקשור להקפאת ארוחות
אז מה אתם מקפיאים? (חוץ מחומרי גלם)
איך מומלץ להקפיא ולכמה זמן?
איך מומלץ להפשיר?
ומה בכלל לא מומלץ להקפיא?
[את הדיון על הטעם של אוכל מוקפא נשאיר לפעם אחרת... ]
תודה מראש!
שמעתי לאחרונה על כאלה שמקפיאים הכל - אוכל מוכן, בצקים, רטבים וסלטים
אשמח לקבל הדרכות / טיפים / עצות וכל דבר שקשור להקפאת ארוחות
אז מה אתם מקפיאים? (חוץ מחומרי גלם)
איך מומלץ להקפיא ולכמה זמן?
איך מומלץ להפשיר?
ומה בכלל לא מומלץ להקפיא?
[את הדיון על הטעם של אוכל מוקפא נשאיר לפעם אחרת... ]
תודה מראש!