שמתוך כל 100 גרם מוצר, יש 9 גרם סוכר.
כלומר, על כל כוס של איגלו נוזלי, יש 18 גרם סוכר, שהם בערך 3.5 כפיות.
איגלו בודד הוא 30 גרם בערך = 2.7 גרם סוכר. (כחצי כפית).
וואי, נתחיל להגביל את הצריכה...
אבל צריכים תחליף, קוביות קרח זה לא פתרון לקטנים - אני מפחדת שיחליק לגרון ויתקע
חוץ מזה שנראה לי מלכלך יותר מהרגיל, כי זה הרבה יותר נוזל.
לבינתיים עד שהאיגלואים החדשים יצאו,
מה עם הכנת קרטיבים לבד בפלסטיק כזה, יש מתכונים קלים ובריאים?