ענק שבענקים
משתמש רשום
יש מצב לתמונה?
½7 כוסות של 200 מ"לכמה זה בכוסות?
1.5 ליטר מים?
כוסות קרטון של שתיה חמה זה 230 מ"ל.½7 כוסות של 200 מ"ל
יצא מדהים!זה הקב"ה מכוון
ושווה מאוד לנסות ! מצליח לכולם בס"ד כמובן
שתפו אח"כ
בעז"ה !נשמח למתכונים נוספים !
תודה !
איזה הכשר יש לכם?בעז"ה !
כל המוצרים בקייטרינג הם בהכשרים המהודרים של בד"ץ העדה החרדית, והרב לנדא .איזה הכשר יש לכם?
הכפית שכתוב זה כפית ברזל או ח"פ?אז עוד לפני התמונה--
הפעם החלטתי לפנק אתכם במתכון שכל כך הרבה בקשו
אתמול היה סיום בכולל לבחור צדיק ומיוחד
שמחתי על הזכות והחסד להכין קוגל אטריות משובח לכבוד האירוע המרגש
את המתכון חלקנו לכל המבקשים והנה גם לכם ---
קוגל אטריות ירושלמי אמיתי !
החומרים: (כוס קרטון רגילה)
1 שקית אטריות סבתא
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
4 ביצים L
כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח- לא גדושה
הוראות הכנה:
בסיר נוח ורחב מספיק שמים:
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1.מחממים על להבה בינונית עד להמסת וקרמול הסוכר לצבע חום כהה - לא שרוף , מומלץ לא להשאיר את הסיר ' לבד' ולעמוד לעקוב אחר שינוי הצבע וההמסה כי בתחילה לוקח זמן ואז השינוי נהיה תוך שניות והוא הופך לסוכר מקורמל , בעל צבע חזק ויפה
חשוב מאוד הדיוק בזה כדי לקבל טעם וצבע משובחים בס"ד
2. מוסיפים את שקית האטריות + 1.5 ליטר מים רותחים - זהירות השמן והמים לא חברים טובים - כסו מיד את הסיר והנמיכו את האש שלא יתיז החוצה , השמן רותח היזהרו מכוויה !
3. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 -30 דקות .
4. מכבים ומשאירים את הסיר סגור לספיגת נוזלים מלאה.( מומלץ כשעה, נותן נפח גדול יותר לאטריות ומוסיף מאוד למרקם)
5. מוסיפים את 4 ביצים, 1/2 כוס סוכר הנותרת ,מלח פלפל ו1/4 כוס השמן הנוספת - מערבבים היטב היטב לעיסה אחידה
(ערבבו במהירות שהביצים לא יהפכו לחביתה )
6.מרפדים שלוש תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה ומחלקים כמות שווה לכל תבנית .
7. אופים על- 180 עד 200 - מעלות כ-50 דקות עד שעה תלוי בתנור שלכם להשחמה יפה והתייצבות מלאה
8. מכסים בנייר כסף ומכניסים לעוד חצי שעה
9. משאירים מכוסה בתנור מכובה עד להצטננות ( חשוב!! משפיע על שכבת הציפוי שיוצאת קריספית ולא שרופה )
10.קררו את הקוגל חתכו פרוסות יפות ואז חממו והגישו
ולאלו ששאלו - נשמר מצוין בהקפאה, אך חשוב לחמם היטב לאחר הפשרה ,
(טיפ: להקפיא לפי פרוסות ולא כקוגל שלם)
שמחות וישועות !
הכנתי, יצא מושלם וטעים במיוחד
והכי נחמד, קל יותר ממה שהכנתי עד כה .
הכנו בשישי האחרון ויצא מושלם!
שמחתם אותי !יצא מדהים!
פעם ראשונה שהעזתי להכין כי ההוראות היו ברורות ומדויקות מאד והיה באמת כיף להכין,
או כמו שאמרתי לבעלי לא חשבתי שכ"כ פשוט להכין קוגל אטריות!
התיבול מעולה ומורגש מדויק, השילוב המאוזן של החריפות עם המתיקות מעולה!
לא משנה!הכפית שכתוב זה כפית ברזל או ח"פ?
והאם בכלל זה משנה
יצא טוב רק בנראות קצת פחות מזמין אולי ...האם אטריות דקיקות גם טובות לקועל?
טוב חבל שאין לכם כשרותכל המוצרים בקייטרינג הם בהכשרים המהודרים של בד"ץ העדה החרדית, והרב לנדא .
כמו כן לקייטרינג יש מכתב נאמנות מהרה"ג ר' שריאל רוזנברג שליט"א – ראב"ד בד"צ ב"ב
(ניתן לראות את המכתב באתר https://shefale.co.il/)
בנוסף, בעלי הקייטרינג עברו בהצטיינות קורס כשרות במכון עליה,
ונבחנו בהצלחה במבחני הרבנות הראשית, מה שמבטיח לכם קייטרינג ברמת כשרות מהודרת
ועם דגש והקפדה על כל הניואנסים ההלכתיים לחומרא.
יש אפשרות לשדרג למשגיח צמוד לאירוע, ובנוסף ניתן לבקש לעשר את האוכל.
או לשפוך קודם את האטריות זה טיפה מרגיע את השמןטיפ
כשמוסיפים את המים לשמן הרותח-
לכסות בעיתון להשאיר חריץ ומשם להוסיף את המים
אפשר עם משפך
הכנו את הקוגל לכבוד שבת קודש היה מעולה!!אז עוד לפני התמונה--
הפעם החלטתי לפנק אתכם במתכון שכל כך הרבה בקשו
אתמול היה סיום בכולל לבחור צדיק ומיוחד
שמחתי על הזכות והחסד להכין קוגל אטריות משובח לכבוד האירוע המרגש
את המתכון חלקנו לכל המבקשים והנה גם לכם ---
קוגל אטריות ירושלמי אמיתי !
החומרים: (כוס קרטון רגילה)
1 שקית אטריות סבתא
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
4 ביצים L
כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח- לא גדושה
הוראות הכנה:
בסיר נוח ורחב מספיק שמים:
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1.מחממים על להבה בינונית עד להמסת וקרמול הסוכר לצבע חום כהה - לא שרוף , מומלץ לא להשאיר את הסיר ' לבד' ולעמוד לעקוב אחר שינוי הצבע וההמסה כי בתחילה לוקח זמן ואז השינוי נהיה תוך שניות והוא הופך לסוכר מקורמל , בעל צבע חזק ויפה
חשוב מאוד הדיוק בזה כדי לקבל טעם וצבע משובחים בס"ד
2. מוסיפים את שקית האטריות + 1.5 ליטר מים רותחים - זהירות השמן והמים לא חברים טובים - כסו מיד את הסיר והנמיכו את האש שלא יתיז החוצה , השמן רותח היזהרו מכוויה !
3. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 -30 דקות .
4. מכבים ומשאירים את הסיר סגור לספיגת נוזלים מלאה.( מומלץ כשעה, נותן נפח גדול יותר לאטריות ומוסיף מאוד למרקם)
5. מוסיפים את 4 ביצים, 1/2 כוס סוכר הנותרת ,מלח פלפל ו1/4 כוס השמן הנוספת - מערבבים היטב היטב לעיסה אחידה
(ערבבו במהירות שהביצים לא יהפכו לחביתה )
6.מרפדים שלוש תבניות אינגליש קייק בנייר אפיה ומחלקים כמות שווה לכל תבנית .
7. אופים על- 180 עד 200 - מעלות כ-50 דקות עד שעה תלוי בתנור שלכם להשחמה יפה והתייצבות מלאה
8. מכסים בנייר כסף ומכניסים לעוד חצי שעה
9. משאירים מכוסה בתנור מכובה עד להצטננות ( חשוב!! משפיע על שכבת הציפוי שיוצאת קריספית ולא שרופה )
10.קררו את הקוגל חתכו פרוסות יפות ואז חממו והגישו
ולאלו ששאלו - נשמר מצוין בהקפאה, אך חשוב לחמם היטב לאחר הפשרה ,
(טיפ: להקפיא לפי פרוסות ולא כקוגל שלם)
שמחות וישועות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: