חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני רעבה.. זה לא חוקי מה שהולך כאן!
בכלל לא חוקי!
נראה לי אני הולכת להתקשר למשטרה
אכלתי עכשיו סתם שוקולד
איך אפשר להשוות אותו לכל מה שהולך פה?
@brur - אשמח לכל המתכונים, הכל נראה שווה לגמרי
בעיקר 2 המרקים, הכתום וזה עם הבצל הסגול
והפיתה שנראית שיש עליה משהו חלבי כזה
תודה!!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

הכל נראה מעולה!
אני רוצה את המתכון של העוגת שכבות עם הקצפת
והפיתות שהכנת שם, זה חלבי או שזה חזה עוף..? מה שמת שם?
 

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בכלל לא חוקי!
נראה לי אני הולכת להתקשר למשטרה
אכלתי עכשיו סתם שוקולד
איך אפשר להשוות אותו לכל מה שהולך פה?
@brur - אשמח לכל המתכונים, הכל נראה שווה לגמרי
בעיקר 2 המרקים, הכתום וזה עם הבצל הסגול
והפיתה שנראית שיש עליה משהו חלבי כזה
תודה!!

בלתי ליגאלי!

ורק אני מכינה פה קציצות בשר. סתם כאלו מין קציצות.
ומרק עוף צח.
וטשולנט.
כאלה דברים.

ומכבסת מגבות בלי לגהץ אפילו.
:(
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איזה נשות חיל יש פה!!!
אצלי הדברים עוד לא מבושלים אפילו, ואצלכן כבר מוכן ומצולם...
אשריכן!!

שלא יצא תקלה תחת ידי
ותחשבו שאני כזאת חרוצה

שום דבר ממה שהעלתי לא מוכן לחג
זה תמונות שצולמו במקרים קודמים
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
S8080001.jpg

עוגת שכבות טורט חום לבן


לטורט הלבן

10 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 כפות שמן

3 כפות מיץ לימון

1 כוס קמח


לטורט החום

6 ביצים

שליש כוס סוכר (5 כפות)

1 כף שמן

2 כפות קקאו

שליש כוס קמח (4 כפות)

1 כפית אבקת אפיה

לקרם שוקולד

3/4 כוס סוכר

125 גרם שוקולד מריר

1 כף קקאו

3/4 כוס מים חמים

1 כפית אבקת נס קפה

1 מרגרינה

לציפוי

1 ריצ'

1 חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות

מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות

אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס

מרכיבים את העוגה

מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן

מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...

לקרר את העוגה היטב ולחתוך


למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
 
נערך לאחרונה ב:

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עוגת שכבות טורט חום לבן

לטורט הלבן

10 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 כפות שמן

3 כפות מיץ לימון

1 כוס קמח


לטורט החום

6 ביצים

שליש כוס סוכר (5 כפות)

1 כף שמן

2 כפות קקאו

שליש כוס קמח (4 כפות)

1 כפית אבקת אפיה

לקרם שוקולד

3/4 כוס סוכר

125 גרם שוקולד מריר

1 כף קקאו

3/4 כוס מים חמים

1 כפית אבקת נס קפה

1 מרגרינה

לציפוי

1 ריצ'

1 חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות

מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות

אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס

מרכיבים את העוגה

מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן

מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...

לקרר את העוגה היטב ולחתוך


למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם


שימי כאן את התמונה של העוגה הזאת...
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
הכל נראה מקסים!
אפשר את המתכון של המוס?

הצבע החום-
מקציפה 1 ריצ' ומוסיפה 2 כפיות קפה
1 כף אב' שוקו

הצבע הירוק-
מקציפה 1 ריצ' ומוסיפה גרגר צבע מאכל ירוק
2 טיפות תמצית פיסטוק. (נשמר המון זמן ומשמש אותי הרבה)
מלמעלה ברס בוטנים

בהצלחה.

אפשר להכין את זה באינגליש קייק (יותר קל ומהר.)
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ריבת פירות יער לארוחות בוקר של חוה"מ,
נחשב מתכון?
טוב,
אז הנה המתכון, ותמונה תגיע מאוחר יותר בל"נ כי אני לא מצליחה להעביר אותה למחשב.

בסיר גדול (או מחבת ענקית) מערבבים יחד :
750 גרם פירות יער קפואים (קניתי מיקס של רובין)
250-300 גרם סוכר (השתמשתי בחום כי זה מה שהיה לי, אפשר לבן. לגבי הכמות- זה יוצא חמצמץ. מי שאוהבת ריבה מתוקה יותר, יכולה להוסיף סוכר עד ליחס של 1:1 פרי וסוכר.)
מיץ לימון מחצי לימון, כולל הגרעינים
אפשר להוסיף גם:
קצת תמצית וניל
ליבה של תפוח ששולפים בסוף. (אני הכנתי בלי)

הכנה:
מכניסים צלחת זכוכית למקפיא,
מביאים את התערובת בסיר לרתיחה- נזהרים שלא תגלוש!
מעבירים ללהבה נמוכה ושמים שעון ל45 דקות.
מערבבים מדי כמה דקות בעדינות.

ריבה היא דבר לא צפוי, ולכן כדאי לבדוק אם היא מוכנה כבר אחרי כ20 דקות.
איך בודקים?
מטפטפים כפית מהריבה על צלחת הזכוכית הקפואה
וחוצים את השלולית עם האצבע.
אם השוליים לא חוזרים למרכז ונשארים כמו ים סוף הקרוע,
הריבה שלכן מוכנה!
קחנה בחשבון שהיא נעשית עוד יותר סמיכה לאחר גמר הבישול כך שלא כדאי להגזים ועדיף שתהיה קצת נוזלית מאשר צמיגית- בעע.

עברו 45 דקות ועדין אין לכן ריבה? זה בסדר. זה יכול לקחת גם שעה ויותר.
רק להמשיך לערבב, לעקוב ולבדוק.

לכנה לחפש חמאה למרוח עם הריבה!

שבת שלום וחג שמח!
 

shoshi3332

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
החלטתי שבא לי להיכנס לאשכול הזה
אז צילמתי שלבי הכנה של סלמון בכלום עבודה
מערבבים קטשופ מיונז חרדל ומלח בתבנית
(כמויות לפי העין, שמתי משהו כמו 3 כפות קטשופ, 3 כפות מיונז, וכפת חרדל, מלח בזקתי על הכל, אבל תשחקו איך שבא לכם)
IMG_5709.JPG

מערבבת עם פרוסות סלמון עם הכף
IMG_5710.JPG

ולתנור...
15 דקות מכוסה, 7 דקות לא מכוסה (בפועל לא ממש שמתי לב ולקח עוד דקה שתיים)
IMG_5711.JPG

בתאבון
 

טוצ'ה

משתמש מקצוען
סלמון מתקתק- מתכון מוצלח מאוד
צפה בקובץ המצורף 550992
צפה בקובץ המצורף 550993

מתכון:
5-7 פרוסות פילה דג סלמון משובח

מסדרים בתבנית חד פעמית ברווחים קלים זה מזה

רוטב:
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס מיונז
3 כפות קטשופ
1/3 כוס סוכר
מלח
פלפל שחור- מעט
1/3 כוס מים
1 כפית חרדל
1/3 כוס דבש
3 שיני שום

טוחנים הכל יחד.
מורחים בנדיבות על מנות הדג.
צולים בתנור בערך 8 דקות עד שהדג מוכן.
לא יותר כדי שלא יתייבש.

הרוטב מקבל צבע עמוק וקרמלי.
אפשר לפזר לפני האפיה שומשום או פקאן סיני גרוס

אני אוהבת להגיש עם אורז סיני.
העני,
הכנתי היום וזה יצא מעולה!
שאלה- החתיכות סלמון שלי היו קטנות ונשאר לי דיי הרבה מהרוטב.
יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
העני,
הכנתי היום וזה יצא מעולה!
שאלה- החתיכות סלמון שלי היו קטנות ונשאר לי דיי הרבה מהרוטב.
יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתו?
לדלל מעט ולשים על סלט חסה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  23  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה