דיאטה אוכל מהיר, קל, טעים ולא משמין. יש?

נננה

משתמש צעיר
קראו לזה כדורי קוואקר וקוקוס אם אני לא טועה
בתמונה הם היו נראים כמו כדורי תמרים אבל לא מכיל תמרים
אולי יש למישהי בכל זאת? תודה (מתכון מקטיפה)
יש לי צריכה לחפש את דף המתכון.... בעזה אצרף......
כמה שזכור לי זה המתכון: הכנתי כבר כמה פעמים והכפלתי כמויות מוצלח מאוד!!
כוס קוואקר להכנה מהירה
חצי כוס קוקוס
חצי כוס ח.בוטנים
להמיס בסיר:100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן
ו2-3 כפות סילאן
לערבב הכל לכדרר ולצפות בקקוס
 

נננה

משתמש צעיר
כמה בריא תמרים? כיאלו כמה אפשר לאכול ביום? אפשר לנשנש כל פעם שמתחשק משהו מתוק? מה הגבול? אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות
תמרי מג'הול הגדולים 1-2 לפעם אחת אחת יכול להוביל לכאבי בטן......לתמרים יש . ערך קלוריות גדול, אבל הם בהחלט בריאים .
 

עוד שושנה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@א שיינפלד
כותבת דברים שעובדים לי:
1. לשבת עם הילדים ולבדוק קופסא שלמה של תמרים. לשים בקופסא במקפיא.
כשאני רוצה נשנוש - שולפת, מפשיר תוך דקהף ואני אוהבת אתזה קפוא
בד"כ מוסיפה כמה שקדים או אגוזים

2. פשטידה ללא הגבלה
כל ירק שאת אוהבת: גזר, כרוב, קישוא, בצל, (תפו"א) וכו
מקולף ומגורד. כמות: קערה של פוד בינוני
להוסיף
3 ביצים
1/2 כוס שמן
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
2 כפות מים
פ. שחור או לבן

לערבב היטב
לאפות מייד בתנור שחומם מראש ל180
עד שמשחים (סביבות שעה פלוס, תלוי בסוג הירק)

אני אופה בתבנית פיירקס
נשמר במקרר 5 ימים סגור היטב, טעים גם קר, פחות מוצלח בהקפאה.

3. גזר מקולף
לי הוא מתכרסם וממלא את הצורך, אם אני לא ממש ממש רעבה

4. סלט ירקות גדול בסלייסר המסתובב
מכינה כמות שמספיקה לכווולם, וזה לא לוקח לי הרבה זמן
שוטפת מלפפונים עגבניות לפעמים פלפלים, חותכת ל4 מסובבת בסלייסר
מעבירה לקערה ועושה עוד נגלה, שוטפת את הסלייסר מייד... מתבלת לימון ומלח ואוכלים

בהצלחה!
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
יש לי מתכון לפשטידה טעימה!! שכל פעם אני מוסיפה משהו אחר, טונה, ברוקולי וכן הלאה
לא יודעת האם זה מאד בריא, אין בזה כל כך דברים משמינים. קצת קמח, קצת ביצים, העיקר הוא התוספת לדוג' ברוקולי... אומרת בע"פ אין לי את המתכון מולי
מתכון בבקשה
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
1. לשבת עם הילדים ולבדוק קופסא שלמה של תמרים. לשים בקופסא במקפיא.
כשאני רוצה נשנוש - שולפת, מפשיר תוך דקהף ואני אוהבת אתזה קפוא
בד"כ מוסיפה כמה שקדים או אגוזים
אני מקפיאה את התמרים אחרי הבדיקה עם האגוזים כבר בפנים.
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
אני ממש ממליצה על המתכון הזה:
נייצ'ר וואלי בטעם מייפל:
הכנתי, יצא מדהים !!!
החלפתי את המייפל בדבש כדי שיהיה יותר בריא...
תודה רבה !
מה שכן, אפיתי את זה אולי יותר מידי כי הקצוות יצאו שחומים.
כמה זמן את אופה את זה?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
מכירה כל כך את התחושה הזו אחה"צ שחייבים את המשהו המתוק ואת רוצה משהו שווה טעים משביע ובריא
שתי רעיונות:
*כדורי קוואקר מדהימים או איך שהילדים שלי וראים לזה כדורי בריאות
4 כוסות קוואקר דק
100 גר' שוקולד מריר של 80% קקאו- קצוץ גס/דק
1/4 כוס דבש
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה ויוצרים כדורים חמודים !
ערכים תזונתים נהדרים לשני כדורים כאלה
מכפילה ערכים אם אני מוסיפה לזה 3 כפות אבקת חלבון בטעם וניל!


*ריבועי אגוזים שוקולד וסילאן:
250 גר' שוקולד 70 או 80 %
500 גר' אגוזי מלך ושקדים
1/2 כוס סילאן טבעי
1/2 כוס טחינה גולמית
ממיסה במיקרוגל את השוקולד והסילאן והטחינה , טוחנת אגוזים גס ומערבבת הכל שוטחת בתבנית מקפיאה וחותכת למלבנים - שווה לנסות!
 

נועה noa

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי, יצא מדהים !!!
החלפתי את המייפל בדבש כדי שיהיה יותר בריא...
תודה רבה !
מה שכן, אפיתי את זה אולי יותר מידי כי הקצוות יצאו שחומים.
כמה זמן את אופה את זה?
האמת שאני לא ממש זוכרת, לפי העין... אולי 20 דקות?
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
מכירה כל כך את התחושה הזו אחה"צ שחייבים את המשהו המתוק ואת רוצה משהו שווה טעים משביע ובריא
שתי רעיונות:
*כדורי קוואקר מדהימים או איך שהילדים שלי וראים לזה כדורי בריאות
4 כוסות קוואקר דק
100 גר' שוקולד מריר של 80% קקאו- קצוץ גס/דק
1/4 כוס דבש
1/4 כוס טחינה גולמית מלאה
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה ויוצרים כדורים חמודים !
ערכים תזונתים נהדרים לשני כדורים כאלה
מכפילה ערכים אם אני מוסיפה לזה 3 כפות אבקת חלבון בטעם וניל!
הכנתי תודה!
אני אשאיר קופסא כזאת בעבודה למקרי הצורך :)

יש מתכון עם קוקוס?
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
המתכונים שהעליתן כאן ממש טעימים
הכנתי כבר 2
(את העוגיות שיבולת שועל הכי אהבתי)
החיסרון שלהן שהן מידי משביעות
ואחרי כמה עוגיות אני שבעה לכמה שעות
ולא מצליחה לנשנש... ;)
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
המתכונים שהעליתן כאן ממש טעימים
הכנתי כבר 2
(את העוגיות שיבולת שועל הכי אהבתי)
החיסרון שלהן שהן מידי משביעות
ואחרי כמה עוגיות אני שבעה לכמה שעות
ולא מצליחה לנשנש... ;)
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
זה רווח, את מאכילה (ומרגילה) גם אותם לדברים בריאים וטובים.
שווה :)
הם רגילים לזה במילא
נראה לך שהם אוכלים את כל הזבל שאני אוכלת??
כל יום אחה"צ אני חותכת פירות
רק שאני לא ממש זוכה לאכול מהם
בטח לא בצורה מסודרת
כדי לחתוך כמות כזו שישאר לי לשבת לאכול
אני צריכה לחתוך הרבה הרבה יותר
ולא נראה לי שילדים בני שנתיים /שש צריכים לאכול 2-3 פירות כל יום
 

ד' תודה!

משתמש צעיר
רעיון טוב שמאד עוזר!
לפני כל נשנוש לשתות 3/4 כוס מים קרים /סודה קרה (בהדרגה לעלות לכוס מלאה).
יש לזה כמה יתרונות, נותן הרגשה של מלאות וממילא כמות הנשנוש תקטן, עוזר לחילוף חומרים, מרגיל לשתות, ובעיקר עוזר לנקות את הגוף מהפסולת שנכנסת מיד אחרי...

אם לא רגילים לשתות מים עדיף אפילו לגוון עם פפסי מקס/ שתיה מתוקה דייאטית/ מים בטעמים וכדו'
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה שעזר לי זה מסטיקים ללא סוכר או איגלואים,
אני פשוט לועסת כל היום וכך מצליחה לשמור על הפה

אותי זה דווקא מרעיב
ואני לועסת מסטיקים, והרבה
מסטיקים אמורים להרעיב.
הלעיסה משדרת לגוף שעוד מעט מגיע אוכל והוא כבר מתכונן לזה,
ואז האוכל לא מגיע.
 

נננה

משתמש צעיר
יש לי צריכה לחפש את דף המתכון.... בעזה אצרף......
כמה שזכור לי זה המתכון: הכנתי כבר כמה פעמים והכפלתי כמויות מוצלח מאוד!!
כוס קוואקר להכנה מהירה
חצי כוס קוקוס
חצי כוס ח.בוטנים
להמיס בסיר:100 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן
ו2-3 כפות סילאן
לערבב הכל לכדרר ולצפות בקקוס
זה המתכון בדקתי בהצלחה !!!!!!
 

to

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני גם משתדלת לדאוג למשהו זמין אחה"צ, כל פעם נדבקת למשהו אחר עד שנמאס ואחרי תקופה מחליפה...
כמה רעיונות:
1. ארבעס פריכים בתנור. לוקחים קופסת חצי ליטר של ארבעס (יש לי תמיד במקפיא, אבל אפשר משימורים או משקית קפואה)
מפשירים ומייבשים מנוזלים ככל האפשר.
מערבבים בתבנית שטוחה עם 3 כפות שמן קנולה/זית/משולב, פפריקה מתוקה, אבקת שום, שליש כפית כמון, קצת פ. שחור, אפשר מלח. מכניסים על חום גבוה 210 לחצי שעה בערך, אפשר יותר ואפשר פחות תלוי ברמת הפריכות הרצוי, זה ממשיך להתקשות לאחר שמתקרר מעט.
לגבי הילדים, זה נחטף גם ע"י הילדים גם אלה שלא חובבים ארבעס בצורתם הרגילה אבל מבחינתי זה דווקא מעלה.
2. כמו שאמרו הרבה פה פשטידות למיניהם, כרגע יש לי מתכון טעים של פשטידת כרוב וברוקולי שמבחינתי זה מעדן, מכינה בתחילת השבוע בתבניות אישיות ויש לי לכל השבוע, בזה הילדים לא נוגעים, רק המבוגרים. אם מעניין מישהו אתן מתכון.
3. כדורי תמרים עם אגוזים ושקדים - יש לי מתכון טעים ומזין, רצוי לקחת לא יותר מ2-3 כדורים. אותי אישית משביע רק בצרוף שתיה חמה.
לחילופין, יש לי במזווה קופסה אחת הרמטית של תמרים ואחת שקדים ופקאן, במצב חרום אני פשוט לוקחת תמר גדול/שנים קטנים ומכניסה במקום הגרעין כמה שקדים/אגוזים.
4. שייק -כוס פירות קפואים + 2-3 תמרים עם כוס חלב שקדים/סויה וכוס מים + כף צ'יה - תורם לשובע לאורך זמן, אפשר להוסיף אבקת חלבון. אבל שוב, מתחלקת עם הילדים, עם הרעש של הנינג'ה אין מצב שיפספסו.
 

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
תפוחים בתנור/מיובשים-מקלפים תפוחי גרנד, פורסים לעיגולים, משטיחים בתבנית,
על חום גבוה כ5 דקות-יוצא רך, רטוב ועסיסי,
או על חום נמוך-110 1-4 תלוי ברמת היובש הרצויה. (אם משאירים 4 שעות-יוצא קריספי כמו התפוחונים.)
(אפשר לשטוף היטב במקום לקלף/להוציא את האמצע עם apple core).
מאחסנים בקופסה אטומה. מחזיק כמה ימים-תלוי ברמת הייבוש.
יוצא טעיייים.
רק זהירות-אחותי טוענת שעושה כאבי בטן. הגענו למסקנה שזה קרה אחרי שאכלה במצטבר כ5 תפוחים שלמים:rolleyes:.
 

יוו

משתמש פעיל
תפוחים בתנור/מיובשים-מקלפים תפוחי גרנד, פורסים לעיגולים, משטיחים בתבנית,
על חום גבוה כ5 דקות-יוצא רך, רטוב ועסיסי,
או על חום נמוך-110 1-4 תלוי ברמת היובש הרצויה. (אם משאירים 4 שעות-יוצא קריספי כמו התפוחונים.)
(אפשר לשטוף היטב במקום לקלף/להוציא את האמצע עם apple core).
מאחסנים בקופסה אטומה. מחזיק כמה ימים-תלוי ברמת הייבוש.
יוצא טעיייים.
רק זהירות-אחותי טוענת שעושה כאבי בטן. הגענו למסקנה שזה קרה אחרי שאכלה במצטבר כ5 תפוחים שלמים:rolleyes:.
אפשר גם במיקרוגל!!
פעם הכנתי , לא זוכרת מדויק,
אבל בלי לחתוך (אפשרי)
נראה לי שהוצאתי את הליבה, בזקתי מעטטט סוכר
וטיפונת קינמון.
תודה שנזכרתי,
אולי נכין..
 

קודם כל-בן אדם.

משתמש פעיל
אפשר גם במיקרוגל!!
פעם הכנתי , לא זוכרת מדויק,
אבל בלי לחתוך (אפשרי)
נראה לי שהוצאתי את הליבה, בזקתי מעטטט סוכר
וטיפונת קינמון.
תודה שנזכרתי,
אולי נכין..
אפשר-זה יוצא שונה מאוד-סוג של רסק תפוחים. לא?
אם כבר אתם מכינים-תשתמשו בתפוחים צהובים/פינק ליידי, וזה חוסך את הסוכר :)
מה שאני כתבתי-זה יותר בסגנון שבין תפוחים מיובשים-ללא סוכר, לחטיף תפוחונים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  36  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה