(אביגיל)
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
•
בס"ד
מתכון מעולה, קל ומהיר של @ה. בקר ,
(הני-תודה רבה! ממש התלבטתי אם להכין היום או לא וברגע שראיתי את המתכון שלך היה לי ברור שאי אפשר לוותר על זה )
המתכון:
4 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים
שקית א. אפיה
2 שקיות סוכר וניל-הוספה שלי...
לעבד לבצק רך ונעים, לרדד, לקרוץ עיגולים, למלא במה שאוהבים( במקרה שלנו-שוקולד השחר פרווה...)
לאפות בחום בינוני 20 דקות.
חודש טוב מלא שמחה!!
מתכון מעולה, קל ומהיר של @ה. בקר ,
(הני-תודה רבה! ממש התלבטתי אם להכין היום או לא וברגע שראיתי את המתכון שלך היה לי ברור שאי אפשר לוותר על זה )
המתכון:
4 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים
שקית א. אפיה
2 שקיות סוכר וניל-הוספה שלי...
לעבד לבצק רך ונעים, לרדד, לקרוץ עיגולים, למלא במה שאוהבים( במקרה שלנו-שוקולד השחר פרווה...)
לאפות בחום בינוני 20 דקות.
חודש טוב מלא שמחה!!