לא יכולה לקחת שום דבר שלא ברור לי במאת האחוזים מה יש בויש משהו טבעי שנקרא אפצ'יק של ד"ר קיי.
עם או בלי תרופות סבתא תוך יום יומיים והצינון נעלם...
הולכת להכיןבצל ודבש - פלאי הבריאה ממש.
משרים בצל חתוך בדבש עד שהוא מגיר מצים ונעשה סירופ סמיך. מערבבים.
לוגמים כפית אחת לרבע שעה/עשרים דקות.
מתי מפסיקים?
כאשר בשלב מסוים פתאום נעצרים מול הכוס ושואלים: רגע, מה זה עושה כאן בכלל? ולמה אני שותה את זה?
זה סימן שהצינון עבר ואף נשכח מן הלב.
[החריפות של הבצל ותכונותיו המטהרות, בשילוב הסגולות הידועות של הדבש, יוצרים שילוב קטלני עבור החיידקים והוירוסים למיניהם.]
בברכת בריאות שלמה.
תודהיש בבני ברק את חיה איתן, רפלקסולוגית מוסמכת עם עוד הרבה תעודות בכל מידי תחומים טבעיים.
היא מוכרת טיפות טבעיות לצינון ושיעול.
משהו מדהים שעוזר מיידית.
יד ימיני בחורף.
עוד משהו,
לפני שבוע שבועיים בן השנתיים וחצי שלי היה מצונן מאד, השתעל באופן נורא (לא, לא קורונה) התעורר כמה פעמים באמצע הלילה.
ולא היו לי את הטיפות ולא היתה לי דרך להשיג אותן בשום אופן.
נזכרתי שקראתי על החלב שהוא בעייתי והרבה גורם לצינון,
הפחתתי משמעותית את החלב שנתתי לו (הוא מאד אוהבת לשתות בבקבוק חלב) החלפתי לחלב שקדים/סויה (חלק מהפעמים הכנתי את החלב שקדים בעצמי - קלי קלות של הכנה) התוצאה שכבר למחרת היה שיפור משמעותי מאד!
ובימים אח"כ עוד עד שנעלם לחלוטין.
לקראת שבת נגמר לי החלב שקדים ולא היה לי אפשרות להכין אחר, השתמשתי בחלב הרגיל,
וכבר היום שמעתי אותו משתעל עם ליחה שחזרה לו.
אז תורידי את החלב.תודה
אבל שוב לא יכולה לקחת שום דבר שלא ברור לי בדיוק מה יש בו.
צמחי מרפא וטיםות טעיות כלולים בזאת. עבורי.
אני לא צורכת חלב....אז תורידי את החלב.
בטוחה שתראו ישועות בעז"ה.
ותוסיפי כף שמן זית, לי ולעוד הרבה שאני מכירה זה עזר פלאים!!!!!בצל ודבש - פלאי הבריאה ממש.
משרים בצל חתוך בדבש עד שהוא מגיר מצים ונעשה סירופ סמיך. מערבבים.
לוגמים כפית אחת לרבע שעה/עשרים דקות.
אצלינו מקובל 3 כפות 3 פעמים ביום וזה עובר מהר...(אגב מניסיון של הרבה דברים, זה הכי מוצלח שיש .)היות ובהודעתי הצגתי את הגירסה הביתית שלנו, העדפתי לוודא את הכללים ולדייקם.
ע"כ עשיתי בגוגל חיפוש על 'סירופ בצל ודבש'.
עצה הזו מוכרת ומוזכרת באתרי בריאות שונים, ויש כמה דיוקים שחשוב לי לציין כאן (הראשון חידוש גם בשבילי):
1. להשהות את הדבש והבצל לפחות 3-4 שעות, עדיף אף יותר.
2. ניתן לגרד את הבצל במגרדת או לחתוך לפרוסות. ההגיון (שלי) אומר כי גירוד יזרז את תהליך הגרת הנוזלים ואת התהליך בכלל.
3. ברוב המקומות ממליצים ללגום מהסירופ אחת לשעה או פעמיים ביום. כנראה אחת לרבע שעה-עשרים דקות זה מנהג פרטי שלי, אם כי לדעתי לא אמור להיות מזה שום נזק.
מינון מוגבר של ויטמין C יכול לגרום לאבנים בכליות.ויטמין c.
ואין בעיה של מנון יתר העודפים יוצאים מהגוף באופן טבעי!
תודה על ההערה.מינון מוגבר של ויטמין C יכול לגרום לאבנים בכליות.
שימוש חד פעמי לא אמור לגרום לזה, אבל רק מיידעת כאן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
21.05
י"ג אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
דיגיטל בגובה העיניים
עם מנדי נאבול
כל האפשרויות הטמונות בעולם הדיגיטל שיגרמו לך להרוויח יותר!
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קמא
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה קְרָאתִיךָ חוּשָׁה לִּי הַאֲזִינָה קוֹלִי בְּקָרְאִי לָךְ:ב תִּכּוֹן תְּפִלָּתִי קְטֹרֶת לְפָנֶיךָ מַשְׂאַת כַּפַּי מִנְחַת עָרֶב:ג שִׁיתָה יְהוָה שָׁמְרָה לְפִי נִצְּרָה עַל דַּל שְׂפָתָי:ד אַל תַּט לִבִּי לְדָבָר רָע לְהִתְעוֹלֵל עֲלִלוֹת בְּרֶשַׁע אֶת אִישִׁים פֹּעֲלֵי אָוֶן וּבַל אֶלְחַם בְּמַנְעַמֵּיהֶם:ה יֶהֶלְמֵנִי צַדִּיק חֶסֶד וְיוֹכִיחֵנִי שֶׁמֶן רֹאשׁ אַל יָנִי רֹאשִׁי כִּי עוֹד וּתְפִלָּתִי בְּרָעוֹתֵיהֶם:ו נִשְׁמְטוּ בִידֵי סֶלַע שֹׁפְטֵיהֶם וְשָׁמְעוּ אֲמָרַי כִּי נָעֵמוּ:ז כְּמוֹ פֹלֵחַ וּבֹקֵעַ בָּאָרֶץ נִפְזְרוּ עֲצָמֵינוּ לְפִי שְׁאוֹל:ח כִּי אֵלֶיךָ יְהוִה אֲדֹנָי עֵינָי בְּכָה חָסִיתִי אַל תְּעַר נַפְשִׁי:ט שָׁמְרֵנִי מִידֵי פַח יָקְשׁוּ לִי וּמֹקְשׁוֹת פֹּעֲלֵי אָוֶן:י יִפְּלוּ בְמַכְמֹרָיו רְשָׁעִים יַחַד אָנֹכִי עַד אֶעֱבוֹר: