פסטה אדומה.
מעולה לשאריות פסטה ישנות קצת ולא טעימות.
מטגנת כמה שיני שום פרוסים, מוסיפה פסטה, רסק עגבניות, תיבול טוב (פלפל, שום גבישי, מלח בעיקר)
מערבבת, נותנת לזה 2-3 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה, וגומרת הכל
כמויות - לפי העין
אצלי בד"כ זה פסטה מסיר בשרי, אבל במקרה שזה חלבי יוסיף המון גבינ"צ
מעולה לשאריות פסטה ישנות קצת ולא טעימות.
מטגנת כמה שיני שום פרוסים, מוסיפה פסטה, רסק עגבניות, תיבול טוב (פלפל, שום גבישי, מלח בעיקר)
מערבבת, נותנת לזה 2-3 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה, וגומרת הכל
כמויות - לפי העין
אצלי בד"כ זה פסטה מסיר בשרי, אבל במקרה שזה חלבי יוסיף המון גבינ"צ