דרוש מתכון משהו חם לארוחת ערב

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
פסטה אדומה.
מעולה לשאריות פסטה ישנות קצת ולא טעימות.
מטגנת כמה שיני שום פרוסים, מוסיפה פסטה, רסק עגבניות, תיבול טוב (פלפל, שום גבישי, מלח בעיקר)
מערבבת, נותנת לזה 2-3 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה, וגומרת הכל ;)
כמויות - לפי העין
אצלי בד"כ זה פסטה מסיר בשרי, אבל במקרה שזה חלבי יוסיף המון גבינ"צ
 

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עלי בריק אלו עלי סיגר.
מאכל ילדות אהוב טוניסאי טעים ברמות
הרבה פעמים ראיתי שאנשים מסתבכים איתו כאילו זו תורה גדולה.
פשוט וקל. לא צריך שמן עמוק.
צריך שמן קצת יותר מחביתה. מניחים חצי מהדף סיגר על המחבת, את החצי השני מחזיקים ביד.
מניחים על החצי שבמחבת ביצה או מילוי שרוצים, סוגרים עם החצי עלה שהחזקנו ביד.
העלה נדבק אחד לשני עם החלמון של הביצה.
אני מקבלת לחצי ואז לרבע, יותר טעים לי ככה. הרבה מקפלים רק לחצי.
העלים חייבים להיות עם שמן, אחרת הם נשרפים ולא מטגנים.

נשמע קשה, אבל רק תכירו את הטכניקה, נסו, ולא תעזבו את זה. ממכר
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
דייסת קווקר- בריא מאד, משביע מאד וכמה דקות הכנה, בשביל הילדים שלי זה ארוחת ערב הכי מועדפת!!!
הוראות הכנה:
1. למלאות כוס (לא ח"פ) בקווקר, ולהוסיף חלב כמה שנכנס.
2. להרתיח בסיר 4 כוסות חלב, (אפשר להחליף כוס אחת במים)
3. כשרותח להוסיף את הכוס עם הקווקר והחלב וכף סוכר (אני שמה דבש- יותר בריא, קצת יותר מכף)
4. לערבב ולהביא שוב לרתיחה.
5. להנמיך ולבשל עוד 4 דקות.
הדיסה מוכנה!!
יש ילדים שאוהבים להוסיף קצת קקאו- מרגיש להם כמו שוקו- הילדים שלי לא צריכים את זה. אם את מוסיפה תוסיפי עוד סוכר.
אפשרי לעשות מסולת במקום קוואקר גם מוצלח ואז להגיש עם קובית חמאה בפנים וקינמון בבשיול
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מתכון שרץ אצל הילדים שלי. אני אפילו לא מלכלכת קערה מערבבת הכל בתוך שקית אוכל גדולה.

חטיפי פיצה אפויים

כוס קמח
כפית אבקת אפיה
כפית אורגנו או תבלין פיצה
מעט מלח
רבע כפית צ'ילי גרוס
חצי כוס חלב
ביצה אחת טרופה
כפית רסק עגבניות
כוס גבינת מוצרלה או צהובה
4 כפות גבינת פרמז'ן (לא חובה)

מערבבים את כל החומרים
מחלקים את התערובת לתבנית שקעים, עד לגובה 2/3 מהתבנית.
אופים 20-25 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים.


אני בד''כ מכפילה כמויות.
כדאי לשמן קודם את התבנית כדי שלא ידבק, ויהיה אפשר להוציא בקלות.
ועדיף כמובן תבנית סיליקון,
הכנתי, יצא מ ה מ ם!! נטרף בשניות...
הכפלתי כמות כמובן..
20200126_191758.jpg
 

noae

משתמש מקצוען
אצלי ארוחת פינוק היא פנקייק פרצוף,
מכינים פנקייק גדול בגרסה מתוקה/ מלוחה:
מערבבים בקערה כוס חלב+ ביצה+ 2 כפות שמן+ 2 כפות סוכר למתוק/ מו"פ למלוח. לאחמ"כ מוסיפים כוס קמח תופח (או כוס קמח+ כפית א"א) ומערבבים הכי מעט שניתן, משהים מכוסה לכרבע שעה, ומטגנים במחבת חמה משומנת מעט.
מהכמות הנ"ל יוצאים לי 4 פנקייקים בגודל מחבת כ"א.
ואז מגיע החלק הכיפי :)
את הפנקייק המתוק אנחנו מקשטים בפירות, לדוג' פרוסות בננה כעיניים, פלחי תפוז כפה, גבינה ללחיים ושער מסירופ מייפל/ דבש.
את הפנקייק המלוח בירקות לדוג' פרוסות מלפפון לעיניים, זית לאף, רצועת פלפל לפה, גפרורי גזר לשער וגבינה ללחיים.
הילדים אצלי מאוד נהנים לאכול את הפרצוף וליצור אותו מחדש שוב ושוב...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

שיינדי 10

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
תכיני פסטה חלבית- מוקרמת
הנה גירסא קצרה וקלה לעצלנים:
מבשלים פסטה ומסננים ושוטפים.
הקרמה: ממיסים חצי חבילת חמאה
מוסיפים כוס וחצי חלב עד לרתיחה
מוספים תוך כדי ערבוב- 1 שמנת מתוקה + 3 כפות א. מרק פטריות+ רבע כפית מלח (אם האבקה לא של אוסם, חצי כפית מלח)
אחרי שרותח - מכניסים פנימה את הפסטה, מערבבים על האש עוד כמה שניות.

מתקנת:
אם האבקת מרק לא של אוסם- אין צורך כלל במלח, מקסימום קמצוץ.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
אצלנו אוהבים תפו"א מבושלים ולפזר עליהם קוטג'. (למבוגרים אחרי הבישול אני מטגנת כמה דקות)
 

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא זוכרת מקור :(
חבילת כרוב קצוץ
בצל גדול או 2 בינוני
חצי כוס שמן
3/4 כוס פירורית (אפשר גם קמח)
ביצים- בין 4 ל 8, תלוי כמה רוצים את זה רך ו'כמו חביתה'
מלח, פלפל שחור

הכנה
לאדות בצל להזהבה
להוסיף כרוב ולהמשיך עד ריכוך קל
להוריד מהגז ולחכות כמה דקות לקירור
להוסיף את שאר החומרים
ולתנור עד השחמה יפה

טוב גם בהקפאה- במיוחד אם זה בתבניות מאפינס.
ואני לא מצליחה להעלות תמונה באתר החדש
 
נערך לאחרונה ב:

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא זוכרת מקור :(
חבילת כרוב קצוץ
בצל גדול או 2 בינוני
חצי כוס שמן
3/4 כוס פירורית (אפשר גם קמח)
ביצים- בין 4 ל 8, תלוי כמה רוצים את זה רך ו'כמו חביתה'
מלח, פלפל שחור

הכנה
לאדות בצל להזהבה
להוסיף כרוב ולהמשיך עד ריכוך קל
להוריד מהגז ולחכות כמה דקות לקירור
להוסיף את שאר החומרים
ולתנור עד השחמה יפה

טוב גם בהקפאה- במיוחד אם זה בתבניות מאפינס.
ואני לא מצליחה להעלות תמונה באתר החדש
מתאים רק עם כרוב לבן?
בדיוק נשאר לי חצי חבילה כרוב לבן וחצי חבילה כרוב סגול שעומד לעבור התאריך...
 

תמיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מאכל הונגרי טהור :
תפוחי אדמה מבושלים חמים +שמנת חמוצה / לבן
מועכים קלות את התפו"א בצלחת +מלח ומעל לשים את השמנת

מרק לבן - מאכל הונגרי כנ"ל
מס' תפו"א מבושלים במים ומלח
4 שמנת - מעורבבת עם מי הבישול של תפו"א - בהדרגה כדי שלא יהיו גושים .
(פשוט מעבירים את המים לכלי עם השמת - כל פעם מצקת אחת עד לסיום המים בסיר , ואז מחזירים את זה לסיר עם התפו"א )
 

חדזי

משתמש מקצוען
פאנקייק קוטג' חבלזי... עם קמח כוסמין לבן
1 כוס קמח
1 קוטג'
3 ביצים
4 כ]ות סוכר
1 סוכר וניל
לערבב הכל
לחמם מחבת עם קצת חמאה
לשפוך כל פעם טיפה כמו בפנקייק לחכות שיתייצב להפוך ולהוציא מהמחבת.
לאכול עם רטבים/ שוקולד מייפל. קצפת וכו...
 

יעל נקודה קום

בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
פתיתים ברוטב אדום:
מחממת שמן עם קופסא קטנה רסק עגבניות,
תבלינים: פריקה מלח פ"ש.
למלא חצי סיר מים
כשרותח להוסיף חצי חבילת פתיתים
לבשל 15 דקות
חם וטעים:)
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קרפ צרפתי טעים ומהיר:
(מתאים ל-7 מנות)
1 כוס קמח
1 כף סוכר
1 ביצה
2 כפות שמן קנולה
1 כוס חלב
מערבבים הכל לתערובת ללא גושים
(אם התערובת קצת סמיכה מוסיפים חלב)
מטגנים חביתיות דקיקות, מקפלים ל-2 ומורחים ממרח שוקולד ומקפלים עוד פעם ל-2
אפשר לשים סירופ שוקולד למעלה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה