דרוש מתכון משהו חם לארוחת ערב

שיינדי 10

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
כשאני מכינה קוסקוס רגיל יותר מחצי ממנו לא נאכל ע"י הקטנים, אלא אם הוא טובע במרק (בעעעעעע)

תכיני פסטה חלבית- מוקרמת
הנה גירסא קצרה וקלה לעצלנים:
מבשלים פסטה ומסננים ושוטפים.
הקרמה: ממיסים חצי חבילת חמאה
מוסיפים כוס וחצי חלב עד לרתיחה
מוספים תוך כדי ערבוב- 1 שמנת מתוקה + 3 כפות א. מרק פטריות+ רבע כפית מלח (אם האבקה לא של אוסם, חצי כפית מלח)
אחרי שרותח - מכניסים פנימה את הפסטה, מערבבים על האש עוד כמה שניות.
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
לא זכרתי, אבל חיפשתי כעת באתר ישיר למהדרין תחת הערך 'עלים לסיגר', וכתוב על האריזה 'ווינר פוד'
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מתכון שרץ אצל הילדים שלי. אני אפילו לא מלכלכת קערה מערבבת הכל בתוך שקית אוכל גדולה.

חטיפי פיצה אפויים

כוס קמח
כפית אבקת אפיה
כפית אורגנו או תבלין פיצה
מעט מלח
רבע כפית צ'ילי גרוס
חצי כוס חלב
ביצה אחת טרופה
כפית רסק עגבניות
כוס גבינת מוצרלה או צהובה
4 כפות גבינת פרמז'ן (לא חובה)

מערבבים את כל החומרים
מחלקים את התערובת לתבנית שקעים, עד לגובה 2/3 מהתבנית.
אופים 20-25 דקות עד שהמאפים תפוחים וזהובים.


אני בד''כ מכפילה כמויות.
כדאי לשמן קודם את התבנית כדי שלא ידבק, ויהיה אפשר להוציא בקלות.
ועדיף כמובן תבנית סיליקון,
הכנתי
הילדים מולהבים
תודה!
 

פקמן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חטיף אצבעות גבינה בכלום עבודה:
פרוסות לחם בלי הקשה
לרדד דק מאד
להניח כפית גבינה בקצה ומעליה בצל מטוגן (אפשר גם קנוי)
למרוח עוד קצת גבינה על הלחם ולגלגל (הגבינה המרוחה שומרת שזה לא יפתח)
לצפות בביצה ופירורית זהב ולטגן במחבת כמה ד' מכל כיוון לקבלת מרקם פריך.

חטיף מווווווווווווושלם לילדים וגם למבוגרים ואם לא תגלו ממה זה עשוי יחסלו לכם הכל
למרות הכל אחרי שיודעים לאף אחד אין מצפון לאכול 9 פרוסות לחם
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אטריות רחבות לערבב עם קוטג בתוך סיר חם.
מכינה את זה בגירסה מלוחה
מבשלת אטריות רחבות לפי ההוראות
מערבבת עם רבע חבילת חמאה
ומוסיפה קוביות גבינה מלוחה.
מעדן!
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא יודעת מה הטעם של הילדים שלך.. אבל הכנתי את זה לארוחת ערב חומרים שהיו לי זמינים, לערבב הכל בקערה אחת ולתנור. בכמות יצאו לי רק 10 יח' אז יתכן וכדאי מראש להכפיל.
מתוך האתר 10 דקות
מצרכים (15-18 יחידות):

1 כוס קמח תופח
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

4 כפות שמן זית

1 ביצה
2 כפות גדושות גבינה לבנה


כף גדושה גבינה בולגרית מפוררת

1/3 כוס זיתים מגולענים קצוצים

מלח, פלפל שחור

לקישוט: שומשום/קצח


אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.

– בעזרת ידיים רטובות (מאחר והבצק דביק) יוצרים כדורים/לביבות ומניחים במרווחים על נייר האפיה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום/קצח לקישוט.

-אופים כ-25 דקות עד להזהבה.
 

RACHCO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אין לי, רוטב צ'ילי טוב במקום או שאין קשר ביניהם ועדיף לא לשים כלום?

הצ'ילי נותן מעט חריפות, וברוב הפעמים אני משמיטה אותו. וזה יוצא מצוין
אין לי מושג איך זה יצא עם רוטב צ'ילי,
 

חצאית קפלים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חטיף אצבעות גבינה בכלום עבודה:
פרוסות לחם בלי הקשה
לרדד דק מאד
להניח כפית גבינה בקצה ומעליה בצל מטוגן (אפשר גם קנוי)
למרוח עוד קצת גבינה על הלחם ולגלגל (הגבינה המרוחה שומרת שזה לא יפתח)
לצפות בביצה ופירורית זהב ולטגן במחבת כמה ד' מכל כיוון לקבלת מרקם פריך.

חטיף מווווווווווווושלם לילדים וגם למבוגרים ואם לא תגלו ממה זה עשוי יחסלו לכם הכל
למרות הכל אחרי שיודעים לאף אחד אין מצפון לאכול 9 פרוסות לחם
איזה גבינה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה