מעניין מאד, נשמח למתכון.
המתכון מבתןך המשפחה של לפני שבועיים או שלושה עם קצת שינויים שלי:
לרוטב:
לחתוך בצל גדול ולאדות , להוסיף שתי שיני שום פרוסות ובטטה בינונית חתוכה לקבויות קטנות, להמשיך לאדות עוד חמש דקות, לתבל - פלפל מלח, אבקת מרק פטריות.
להוסיף 3/4 כוס חלב ו1/2 כוס מים, להביא לרתיחה ולבשל עשרים דקות - שימו לב שיהיה מספיק נוזלים הבטטה צריכה להתבשל(אם חסר ניתן להוסיף עוד מים וחלב באותו יחס)
לאחר שהבטטה רכה טוחנים בבלנדר מקל את הכל למרקם חלק, מוסיפים 3/4 כוס שמנת מתוקה מביאים רתיחה ומבשלים עוד כמה דקות על אש נמוכה.
לפסטה:
לבשל לפי ההוראות כל סוג של פסטה קצרה - לסנן ולא לשטוף (כדי שהרוטב ידבק יותר טוב),
לערבב את הפסטה עם הרוטב ולהגיש.