חברה העבירה לי, מאמינה שהתפרסם היכנשהו...
ניסיתי פעם אחת ויצא מוצלח ברמות,
המתכון המקורי-
500 גר' בקר טחון
1/2 כוס שמן
מלח
פפריקה
כמון- לא לוותר!
רוטב צ'ילי מתוק
מערבבים, יצרים קציצות מוארכות (אורך אצבע)
משמנים תבנית עם טבעות בצל
מסדרים את הקציצות ואופים כ40 דק' 180-190 מעלות
(בערך 30 קציצות)
(הקציצות קצת מצטמקות באפיה)
והשדרוג שלי-
קצצתי שני בצלים וטגנתי אותם היטב,
הוספתי אותם את אל התערובת, והוספתי 1/4 כוס שמן במקום חצי. (בפעם הבאה, אנסה להפחית כי עדיין יצא שומני מידי לטעמי)
אני די בררנית בעניני בקר, ולטעמי הוא יבש מידי. אבל אכלתי 3 ברגע שזה יצא מהתנור ואני לא מספרת כמה נוספות אח"כ....
הקפאתי את המעט שנותר, בהמשך אשתף בל"נ איך זה יוצא מהקפאה.
ניסיתי פעם אחת ויצא מוצלח ברמות,
המתכון המקורי-
500 גר' בקר טחון
1/2 כוס שמן
מלח
פפריקה
כמון- לא לוותר!
רוטב צ'ילי מתוק
מערבבים, יצרים קציצות מוארכות (אורך אצבע)
משמנים תבנית עם טבעות בצל
מסדרים את הקציצות ואופים כ40 דק' 180-190 מעלות
(בערך 30 קציצות)
(הקציצות קצת מצטמקות באפיה)
והשדרוג שלי-
קצצתי שני בצלים וטגנתי אותם היטב,
הוספתי אותם את אל התערובת, והוספתי 1/4 כוס שמן במקום חצי. (בפעם הבאה, אנסה להפחית כי עדיין יצא שומני מידי לטעמי)
אני די בררנית בעניני בקר, ולטעמי הוא יבש מידי. אבל אכלתי 3 ברגע שזה יצא מהתנור ואני לא מספרת כמה נוספות אח"כ....
הקפאתי את המעט שנותר, בהמשך אשתף בל"נ איך זה יוצא מהקפאה.