בשרי שיתוף- קבב מדהים!

Trouble Maker

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
חברה העבירה לי, מאמינה שהתפרסם היכנשהו...
ניסיתי פעם אחת ויצא מוצלח ברמות,
המתכון המקורי-
500 גר' בקר טחון
1/2 כוס שמן
מלח
פפריקה
כמון- לא לוותר!
רוטב צ'ילי מתוק

מערבבים, יצרים קציצות מוארכות (אורך אצבע)
משמנים תבנית עם טבעות בצל
מסדרים את הקציצות ואופים כ40 דק' 180-190 מעלות
(בערך 30 קציצות)
(הקציצות קצת מצטמקות באפיה)
והשדרוג שלי-
קצצתי שני בצלים וטגנתי אותם היטב,
הוספתי אותם את אל התערובת, והוספתי 1/4 כוס שמן במקום חצי. (בפעם הבאה, אנסה להפחית כי עדיין יצא שומני מידי לטעמי)

אני די בררנית בעניני בקר, ולטעמי הוא יבש מידי. אבל אכלתי 3 ברגע שזה יצא מהתנור ואני לא מספרת כמה נוספות אח"כ....:eek::eek::eek::p
הקפאתי את המעט שנותר, בהמשך אשתף בל"נ איך זה יוצא מהקפאה.
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
חברה העבירה לי, מאמינה שהתפרסם היכנשהו...
ניסיתי פעם אחת ויצא מוצלח ברמות,
המתכון המקורי-
500 גר' בקר טחון
1/2 כוס שמן
מלח
פפריקה
כמון- לא לוותר!
רוטב צ'ילי מתוק

מערבבים, יצרים קציצות מוארכות (אורך אצבע)
משמנים תבנית עם טבעות בצל
מסדרים את הקציצות ואופים כ40 דק' 180-190 מעלות
(בערך 30 קציצות)
(הקציצות קצת מצטמקות באפיה)
והשדרוג שלי-
קצצתי שני בצלים וטגנתי אותם היטב,
הוספתי אותם את אל התערובת, והוספתי 1/4 כוס שמן במקום חצי. (בפעם הבאה, אנסה להפחית כי עדיין יצא שומני מידי לטעמי)

אני די בררנית בעניני בקר, ולטעמי הוא יבש מידי. אבל אכלתי 3 ברגע שזה יצא מהתנור ואני לא מספרת כמה נוספות אח"כ....:eek::eek::eek::p
הקפאתי את המעט שנותר, בהמשך אשתף בל"נ איך זה יוצא מהקפאה.


בקר טחון זה הכוונה לבשר הטחון חום כהה הזה ?
או לבהיר ?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חברה העבירה לי, מאמינה שהתפרסם היכנשהו...
ניסיתי פעם אחת ויצא מוצלח ברמות,
המתכון המקורי-
500 גר' בקר טחון
1/2 כוס שמן
מלח
פפריקה
כמון- לא לוותר!
רוטב צ'ילי מתוק

מערבבים, יצרים קציצות מוארכות (אורך אצבע)
משמנים תבנית עם טבעות בצל
מסדרים את הקציצות ואופים כ40 דק' 180-190 מעלות
(בערך 30 קציצות)
(הקציצות קצת מצטמקות באפיה)
והשדרוג שלי-
קצצתי שני בצלים וטגנתי אותם היטב,
הוספתי אותם את אל התערובת, והוספתי 1/4 כוס שמן במקום חצי. (בפעם הבאה, אנסה להפחית כי עדיין יצא שומני מידי לטעמי)

אני די בררנית בעניני בקר, ולטעמי הוא יבש מידי. אבל אכלתי 3 ברגע שזה יצא מהתנור ואני לא מספרת כמה נוספות אח"כ....:eek::eek::eek::p
הקפאתי את המעט שנותר, בהמשך אשתף בל"נ איך זה יוצא מהקפאה.
למה שמן? אפשר להחליף בשומן בשר \ כבש (מומלץ) או להשתמש בבשר עם אחוז שומן גבוה יותר.
ומשום מה חסרים לי עשבי תיבול.
גם הרוטב צ'ילי נראה לי זר.
בגדול זאת נשמעת קציצה נחמדה, אבל לא ממש קבב
איך שאני מדמיין את הקציצה, היא יצאה קשה יחסית עם קרום דומיננטי וכהה, אני צודק?
 

רחלי98

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
למה שמן? אפשר להחליף בשומן בשר \ כבש (מומלץ) או להשתמש בבשר עם אחוז שומן גבוה יותר.
ומשום מה חסרים לי עשבי תיבול.
גם הרוטב צ'ילי נראה לי זר.
בגדול זאת נשמעת קציצה נחמדה, אבל לא ממש קבב
איך שאני מדמיין את הקציצה, היא יצאה קשה יחסית עם קרום דומיננטי וכהה, אני צודק?

לקחתי מחברה היום מתכון אחר...
עם חבילת פטרוזיליה, שום ובצל
תיבלון טוב
ויוצא פגז
תמונה של החברה...
Screenshot_20200121-223145_WhatsApp.jpg


שלי העיסה עכשיו במקרר למנוחה והופ למחבת
 

Trouble Maker

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
איך שאני מדמיין את הקציצה, היא יצאה קשה יחסית עם קרום דומיננטי וכהה, אני צודק?
דווקא רכה יחסית

למה שמן? אפשר להחליף בשומן בשר \ כבש (מומלץ) או להשתמש בבשר עם אחוז שומן גבוה יותר.
ומשום מה חסרים לי עשבי תיבול.
גם הרוטב צ'ילי נראה לי זר.
באמת יצא שומני מידי, אפשר להפחית\לשנות
עשבי התבול לא חסרו בטעם, והרוטב צ'ילי מוסיף טיפ מתיקות ,
זה משהו קליל בלי טעמים חזקים מידי....
 

רחלי98

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר מתכון?
אשמח גם לקבל מתכון

בדיוק מה ששלחה לי
תקצצי במעבד מזון 2 בצל 5 6 שיני שום פטרוזיליה חבילה מלח פלפל אבקת מרק תלושי היטב מנוחה חצי שעה ויאלה לפלאנצה או מחבת פסים או רגיל קציצות של החיים
ליד פירה/ אורז/ פסטה
שיפדתי ואז לפלאנצה

אישית -עשיתי ויצא מושלםםםם
 

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בדיוק מה ששלחה לי
תקצצי במעבד מזון 2 בצל 5 6 שיני שום פטרוזיליה חבילה מלח פלפל אבקת מרק תלושי היטב מנוחה חצי שעה ויאלה לפלאנצה או מחבת פסים או רגיל קציצות של החיים
ליד פירה/ אורז/ פסטה
שיפדתי ואז לפלאנצה

אישית -עשיתי ויצא מושלםםםם
על כמה בשר?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה