אני מחפשת בשביל מישהו שסובל מרגישות לפחמימות (לא צליאק, אבל גורם לרגישות במעיים),
מתכון ללחם ללא פחמימות.
ראיתי ברשת מתכונים ותמונות ללחם טחינה והיה נראה מפתה מאוד.
ניסיתי את המתכון הזה - יצא לחם יפה מאוד, אבל עם 2 בעיות:
1. יש לזה טעם ממש מודגש של טחינה, למרות שהשתמשתי בטחינה משומשום רגיל ולא מלא.
2. המרקם שלו יותר עוגתי ופחות דחוס ומוצק כמו לחם.
ולמי שנמנע באופן קבוע מאכילת לחם רגיל, זה לא הכי נחמד לאכול רק את הלחם הזה...
יש למישהו רעיונות איך לשפר את הלחם הזה? שיהיה יותר טעים, בטעם פחות מודגש ו'טחינתי' ובמרקם 'לחמי' יותר?
או שיש למישהו רעיון לתחליף אחר, מוצלח יותר?
מחפשת בנרות פתרון...
מתכון ללחם ללא פחמימות.
ראיתי ברשת מתכונים ותמונות ללחם טחינה והיה נראה מפתה מאוד.
ניסיתי את המתכון הזה - יצא לחם יפה מאוד, אבל עם 2 בעיות:
1. יש לזה טעם ממש מודגש של טחינה, למרות שהשתמשתי בטחינה משומשום רגיל ולא מלא.
2. המרקם שלו יותר עוגתי ופחות דחוס ומוצק כמו לחם.
ולמי שנמנע באופן קבוע מאכילת לחם רגיל, זה לא הכי נחמד לאכול רק את הלחם הזה...
יש למישהו רעיונות איך לשפר את הלחם הזה? שיהיה יותר טעים, בטעם פחות מודגש ו'טחינתי' ובמרקם 'לחמי' יותר?
או שיש למישהו רעיון לתחליף אחר, מוצלח יותר?
מחפשת בנרות פתרון...