אפשר.וואי וואי! איזה עוגה מדהימה!
ונראית גם לא מסובכת להכנה.
אפשר לעשות את זה גם כרולדה עם מילוי?
תודה על המתכון!מתכון:
לעוגה:
10 ביצים מופרדות
1.5 כוסות סוכר
4 סוכר וניל
6 כפות קמח תפו"א
למוס:
200 גרם שוקולד מריר ממולא בקרם אגוזים
1/3 כוס שמן
2 כפות יין
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1 כוס אגוזים קצוצים [לוז או מלך]
הכנה:
הקציפי חלבונים לקצף קל. הוסיפי סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. בקערה נפרדת ערבבי חלמונים + סוכר וניל וקמח תפו"א.
אחדי את התערובות בתנועות קיפול.
שטחי ב-2 תבניות תנור מרופדות בניר אפיה. אפי ב 180 מעלות כ-15 דקות.
צנני את העוגות. פרסי כל אחת ל-4 רצועות באורך של תבנית אינגליש ארוכה.
הכיני את המוס:
הקציפי חלבונים לקצף קל. הוסיפי סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
בסיר קטן, המיסי שוקולד + שמן ויין.
הסירי מהאש לאחר שמתקבל קרם חלק. העבירי מעט מתערבות החלבונים לתערובת השוקולד ואח"כ העבירי חזרה לתערובת החלבונים. אחדי בתנועות קיפול. הוסיפי אגוזים.
הרכיבי [מתקבלות 2 עוגות בגודל של תבנית אינגליש ארוכה]
הניחי רבע עודה בתבנית אינגליש. מרחי מעט מוס מעל. הניחי עוד רבע עוגה ושוב מרחי מוס. חזרי על פעולה זו עד שתקבלי עוגה בעלת 4 שכבות עוגה ומוס. סיימי במוס.
עשי כך גם עם העוגה השניה.
הקפיאי. הוציאי מהמקפיא 5 דקות לפני ההגשה.
צפה בקובץ המצורף 341552
תהנו!
לא יודעת מה קורה לי הפסח הזה....תודה על המתכון!
לא ציינת למה משמשים החלמונים במוס
יש של טעמן.שוקולד ממולא קרם אגוזים, יש סוג יותר זול מהשמרלינג לפסח?
אני השתמשתי בשל גרוס.יש של טעמן.
ויש של גרוס.
חני
עחאי, אפשר את המתכון של הסופלה?אני באמת חייבת לך תודה על המתכונים המעולים!
השתמשתי בחוברת משנה שעברה ויצאו דברים מצוינים! וקלים להכנה!
הסופלה יותר טעים משל כל השנה נראה לי שאמשיך לעשות אותו כך...
תמיד אני מנסה מתכון שלך אני יודעת שיש לי על מה לסמוך.
שתזכי תמיד להיות מהצד הנותן, בשמחה.
תודה רבה!
אפשר פחות שכבות ואז יוצא יותר מנות. נגיד רק 2 שכבות ואז יש עוגה בגודל של תבנית תנור.16 ביצים??? ל2 תבניות אינגליש קייק??
יש איזו דרך להכין את זה בקצת פחות ?
(ריצ' גם טוב, אבל מה עם העוגה עצמה?)
דווקא נראה לי מוצלח מאוד אשמח אם יהיה פתרון
בכיףעחאי, אפשר את המתכון של הסופלה?
רק עכשיו אני רואה את זהבכיף
סופלה של פסח
250 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמן
1/2 כף קקאו
3 כפות קמח תפו”א
1 כוס סוכר
5 ביצים
בסיר ממיסים שוקולד ושמן. אחרי שהשוקולד נמס מסירים מהאש
ומוסיפים את יתר החומרים. את הביצים מוסיפים 1 בכל פעם.
מעבירים את התערבות לבלנדר או טוחנים במקל עד שמתקבלת
תערובת מבריקה.
מעבירים לתבניות סופלה- ממלאים רק לגובה של קצת יותר מ 1/2 .
אופים ב 180 מעלות כ 12- דקות.
זה מהחוברת משנה שעברה שמשהי עלתה תודות גם לה.
ואגב היה לי רק 200 גרם שוקולד מריר וזה יצא מעולה ב"ה אז שוב תודה!
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: