באיזו צורה אפשר לזרז את הפשרת העופות / בשר / מוצרי בשר ועוף טחונים / חזה עוף ודומיהם?
אני בטוחה בכן שיש לכן עשרות טריקים וטיפים,
אני חולבת מכן את הכל - כדי להוציא ספר מדהים של טיפים וטריקים לבית בכל תחום ונושא,
סתם,
אני באמת צריכה להפשיר עכשיו נתח בשר, וחזה ובשר טחון. מהבוקר השכם הם מונחים בקערה על השיש, אבל משהו לא זז שם
אני בטוחה בכן שיש לכן עשרות טריקים וטיפים,
אני חולבת מכן את הכל - כדי להוציא ספר מדהים של טיפים וטריקים לבית בכל תחום ונושא,
סתם,
אני באמת צריכה להפשיר עכשיו נתח בשר, וחזה ובשר טחון. מהבוקר השכם הם מונחים בקערה על השיש, אבל משהו לא זז שם