רציתי לשתף בקינוח פרווה, קרנצ'י ופשוט להכנה..
-מועכים קורנפלקס ומערבבים עם חמאת בוטנים
-דוחסים לתוך תבנית סיליקון או מגלגלים לכדורים
- מקפיאים לפחות לחצי שעה (עד שרואים שזה יוצא בקלות מהתבנית)
- ממיסים שוקולד בבן מארי ובמקביל מחלצים את הקורנפלקס לתבנית עם נייר אפיה
-מצפים בשוקולד ומאחסנים במקרר
כמה הערות נוספות:
-קיבלתי את ה'מתכון' הזה בע"פ ממישהי ולכן אין לי כמויות מדויקות, אבל לדעתי לא חייב דיוק, ארשום בערך: לי היה קצת חמאת בוטנים (בערך חצי כוס) ומעכתי בערך 3 כוסות של קורנפלקס והמסתי 2 חבילות שוקולד (אבל נשאר לי עוד שוקולד מומס..)
דבר נוסף, בהשארת ה'מתכון' חשבתי להכין גם ממתקי קוקוס - לערבב קוקוס עם ריץ, להקפיא בתבניות סיליקון ולצפות בשוקולד.
אם יש למישהי רעיונות נוספים בסגנון אשמח לשמוע
-מועכים קורנפלקס ומערבבים עם חמאת בוטנים
-דוחסים לתוך תבנית סיליקון או מגלגלים לכדורים
- מקפיאים לפחות לחצי שעה (עד שרואים שזה יוצא בקלות מהתבנית)
- ממיסים שוקולד בבן מארי ובמקביל מחלצים את הקורנפלקס לתבנית עם נייר אפיה
-מצפים בשוקולד ומאחסנים במקרר
כמה הערות נוספות:
-קיבלתי את ה'מתכון' הזה בע"פ ממישהי ולכן אין לי כמויות מדויקות, אבל לדעתי לא חייב דיוק, ארשום בערך: לי היה קצת חמאת בוטנים (בערך חצי כוס) ומעכתי בערך 3 כוסות של קורנפלקס והמסתי 2 חבילות שוקולד (אבל נשאר לי עוד שוקולד מומס..)
דבר נוסף, בהשארת ה'מתכון' חשבתי להכין גם ממתקי קוקוס - לערבב קוקוס עם ריץ, להקפיא בתבניות סיליקון ולצפות בשוקולד.
אם יש למישהי רעיונות נוספים בסגנון אשמח לשמוע