SOS מטבח

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
פשטידת פצפוצי אורז, קוטג' ובצל מטוגן יחזיק לי טוב בהקפאה?
לחילופין - כמה ימים מחזיקה במקרר?
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עזרה דחופה..
אני באמצע להכין את זה

וכנראה שהכוסות שם הם לא ע"פ כוסות מדידה כי הבצק נוזלי מאד..
האם יש איך להציל?
להוסיף עוד הרבה קמח לא יהרוס את הפרופורציה?
אשמח לסיוע!!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עזרה דחופה..
אני באמצע להכין את זה

וכנראה שהכוסות שם הם לא ע"פ כוסות מדידה כי הבצק נוזלי מאד..
האם יש איך להציל?
להוסיף עוד הרבה קמח לא יהרוס את הפרופורציה?
אשמח לסיוע!!
תוסיפי קמח- חצי עד כוס בערך.
תעבדי כמה דקות ואז תבחני את הבצק. אם הוא דביק רק במעט תשמני ותתפיחי. אם הוא לא ניתן לעבודה בכלל תוסיפי עוד קצת קמח ותעבדי שוב.
זה נכון שעקרונית יש מידות אבל כושר הספיגה של הקמח משתנה בין יצרן ליצרן. (יש מצב שקנית שטיבל?)
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תוסיפי קמח- חצי עד כוס בערך.
תעבדי כמה דקות ואז תבחני את הבצק. אם הוא דביק רק במעט תשמני ותתפיחי. אם הוא לא ניתן לעבודה בכלל תוסיפי עוד קצת קמח ותעבדי שוב.
זה נכון שעקרונית יש מידות אבל כושר הספיגה של הקמח משתנה בין יצרן ליצרן. (יש מצב שקנית שטיבל?)
לא
של 'יש'
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש הוא רק מותג. היצרן הוא כנראה אחד מטחנות הקמח בארץ (כתוב על השקית מיוצר עבור יש על ידי X)
אבל זה לא משנה.
תנסי להביא את הבצק למצב שהוא דביק אך במעט ובהתפחה הוא יתאזן בעז"ה.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש הוא רק מותג. היצרן הוא כנראה אחד מטחנות הקמח בארץ (כתוב על השקית מיוצר עבור יש על ידי X)
אבל זה לא משנה.
תנסי להביא את הבצק למצב שהוא דביק אך במעט ובהתפחה הוא יתאזן בעז"ה.
כשכתוב במתכונים כוסות, הכוונה לחד"פ?
למה לא להשתמש בכוסות מדידה, אוף :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כשכתוב במתכונים כוסות, הכוונה לחד"פ?
למה לא להשתמש בכוסות מדידה, אוף :)
המתכון שהבאת הוא מאמהות מבשלות- אוסף של מתכונים מאנשים פרטיים אז אני הייתי מניחה שרוב הסיכויים שהוא בחד"פ.
 

רבקה ברזל

משתמש פעיל
דחוף דחוף!!!
היה השבוע ב'לבית' מתכון לגלידת נוגט,
ההוראות הן, לשים הכל במיקסר ולהקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף עשיר ויציב.
יש שם ריץ', ביצים (שלמות כמובן), סוכר, דבש, אבקת נוגט, וכו'.
ולא יצא לי מזה כלוםםםםםםם, זה כבר הרבה זמן על המהירות הכי גבוהה ואני כמעט מיואשת....
אבל אני חייבת שהגלידה הזו תצליח, ה' בבקשה!!
למי יש רעיון מה אפשר לעשות?
 

רבקה ברזל

משתמש פעיל
מצרפת את המתכון
תודה מראש למי שתוכל לעזור לי...
1620927445102.png
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן

רבקה ברזל

משתמש פעיל
הריץ' היה מהמקרר.
זה טוב או לא?
ולא נראה לי שהיו 10 דק', 5 דק' בוודאי היה, וראיתי שלא קורה כלום, אז כיביתי מאוכזבת....
שאני אפעיל עכשיו שוב ל10 דק'? או שכבר מאוחר מידי?
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
הריץ' היה מהמקרר.
זה טוב או לא?
ולא נראה לי שהיו 10 דק', 5 דק' בוודאי היה, וראיתי שלא קורה כלום, אז כיביתי מאוכזבת....
שאני אפעיל עכשיו שוב ל10 דק'? או שכבר מאוחר מידי?
מהמקרר זה טוב. תנסי להקציף שוב ל10 דקות. הצלחות!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה