דרוש מתכון תעזרו לי לאתר את המתכון

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
זכור לי תמונה של עוגת שוקולד חתוכה לחתיכות
ומעליה נשפך המון שוקולד
אני בד"כ טובה בחיפושים
אבל אין לי מושג מאיפה לחפש.
אהבתי את הזיכרון המתוק והנשפך הזה, כי בדיוק גיסתי התקשרה אלי בערב שבת ואמרה לי "רוחה, תשלחי לי את המתכון של העוגה של ליל שבת , נו... זאתי החומה עם שוקולד נוטף, חמה "....
@הרי זהב הביאה לך קישור.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אוי זו את אחת העוגות הכי טובות שמככבות אצלנו בבית....
@רוחי בלבוחי שוב תודה!!
כמו כל המתכונים של רוחי....
את רובם הכנתי מספר פעמים ובהחלט זכו להיכנס למתכונים השימושיים והמומלצים אצלי.
 

אילת פלדמן

משתמש פעיל
תודה רבה, איזה כיף
@הרי זהב תודה שהתגייסת כ"כ מהר
@רוחי בלבוחי על המתכון המדהים.

יצא יאמיק
שאלה קטנה,
איך לכולם יוצא רווח בין החתיכות בפריסה?
זה נראה בתמונות ממש מרווח.
אני חותכת את העוגה בתוך התבנית אבל סה"כ זה הגודל איך פתאום נוצרים רווחים:unsure:
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
איך לכולם יוצא רווח בין החתיכות בפריסה?
זה לא ממש רווח זה רק נראה .
בגלל שהטורט הוא מאד אוורירי וברגע שאת חותכת אותו האוויר יוצא והעוגה יורדת קצת , ממילא המראה הוא של רווח בין הפרוסות, מקווה שהובנתי.
 

to

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יצא מאד טעים! אבל משום מה גם לי לא יצא עם רווח והשוקולד לא נכנס בין הפרוסות אלא נדבק למקשה אחת והייתי צריכה לעבור עם סכין שוב.
@רוחי בלבוחי יש לך מושג מה עשיתי לא נכון?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
יצא מאד טעים! אבל משום מה גם לי לא יצא עם רווח והשוקולד לא נכנס בין הפרוסות אלא נדבק למקשה אחת והייתי צריכה לעבור עם סכין שוב.
@רוחי בלבוחי יש לך מושג מה עשיתי לא נכון?
כנראה השוקולד לר מספיק דליל,
תבדקי שהכמויות מדויקות למתכון.
 
  • תודה
Reactions: to

to

משתמש פעיל
צילום מקצועי
תודה רבה, איזה כיף
@הרי זהב תודה שהתגייסת כ"כ מהר
@רוחי בלבוחי על המתכון המדהים.

יצא יאמיק
שאלה קטנה,
איך לכולם יוצא רווח בין החתיכות בפריסה?
זה נראה בתמונות ממש מרווח.
אני חותכת את העוגה בתוך התבנית אבל סה"כ זה הגודל איך פתאום נוצרים רווחים:unsure:
יצא מאד טעים! אבל משום מה גם לי לא יצא עם רווח והשוקולד לא נכנס בין הפרוסות אלא נדבק למקשה אחת והייתי צריכה לעבור עם סכין שוב.
@רוחי בלבוחי יש לך מושג מה עשיתי לא נכון?

בחימום בעיקרון לא צריך לדלל, אבל לא יזיק קצת מים כדי להפוך אותו ליותר נוזלי והשפיכה תיהיה מעולה.
בהצלחה.
אפשר טיפה לרווח לאחר החיתוך ע"י הזזת התבנית וקצת לדחוף, אם היא חד פעמית.
טוב, אז אחרי 3 פעמים שהכנתי את העוגה (היא היתה טעימה בכל זאת...) וניסיתי את כל העצות לעיל כדי לגרום לשוקולד לחדור פנימה, עליתי סופסוף על הבעיה.
אסור לשמן את התבנית לפני האפיה!
ברגע שהשולים של העוגה נשארות דבוקות נוצר רווח בין הפרוסות הפנימיות והכל מסתדר...
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה