אני מכירה גם אחת שחזר לה אחרי שנה.. אבל שמעתי שיש כל מיני פתרונות לנסוע לים וכדו' עוזר? ובאיזה שעות?כשתמצאי תגידי לי
אני כבר משבט -ינואר בלי ריח
מקווה שינתן כאן פתרונות... ממנוסים.תגידו תודה...
כאן יש אחד שמריח כל הזמן ריח של שריפה ..
באמצע הלילה צעקות משהו נשרף על הגז,
הגז כמובן כבוי וכולם מתעוררים בבהלה
עוד מעט שנה להחלמה..
אפרופו קורונה וחוש ריח...תגידו תודה...
כאן יש אחד שמריח כל הזמן ריח של שריפה ..
באמצע הלילה צעקות משהו נשרף על הגז,
הגז כמובן כבוי וכולם מתעוררים בבהלה
עוד מעט שנה להחלמה..
כלומר..?טבק עוזר
פשוט מריחים טבק בהתחלה מרגישים רק עדים מוזרים ממשיכים להריח עוד עד שהכול נפתח מנסיוןכלומר..?
משנה איזה טבק?פשוט מריחים טבק בהתחלה מרגישים רק עדים מוזרים ממשיכים להריח עוד עד שהכול נפתח מנסיון
טיפות?כדאי לנסות אבץ
השאלה היא אם זה עוזר גם לתופעות הנ"ל-עיוות של ריחות או 'הזיית ריחות'...נראה לי שלא משנה טיפות או כדורים, אני לוקחת אבץ בכדורים, וב"ה חוש הריח חזר
לא רוצה להלחיץ אבל לי באמת חזר אחרי כמה שבועות, ואחרי כמה זמן השתבש לפעמים מריחה ורוב הזמן בכלל לא...נראה לי שלא משנה טיפות או כדורים, אני לוקחת אבץ בכדורים, וב"ה חוש הריח חזר (אומנם בעוצמה נמוכה
אך רק השבוע החלמתי ב"ה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: