טוב את ההודעות הללו אני רואה הרבה אחרי שכבר החצילים מוכנים וחלקם כבר נאכלו.
המסקנות שלי:
1. שלוקח יותר זמן מטיגון במחבט אבל יתכן והיה לי הרבה שמן ולכן זאת הסיבה.
2. שלא חובה נייר אפיה היות ועדיין המכשיר התלכלך בשמן ... גם החלק העליון קיבל אדים של שמן.
היה קשה לי עם הניקוי שלו והחלטתי שעל החיים ועל המוות אני שוטפת אותו במים.
לקחתי סקוץ עדין וסבון כלים העברתי עליו ושטפתי במים.
אח"כ הפכתי אותו למשך שעה בערך, ניגבתי והחזרתי חזרה למצב רגיל למשך כל הלילה.
בבוקר הוא עבד נפלאאאא.... והיה נקי.....
כמובן מאז הכנתי עוד כמה דברים נפלאים ושטפתי באותה דרך.
נ.ב לא לוקחת אחריות למי ששטפה והמוצר הפסיק לעבוד לה...
המסקנות שלי:
1. שלוקח יותר זמן מטיגון במחבט אבל יתכן והיה לי הרבה שמן ולכן זאת הסיבה.
2. שלא חובה נייר אפיה היות ועדיין המכשיר התלכלך בשמן ... גם החלק העליון קיבל אדים של שמן.
היה קשה לי עם הניקוי שלו והחלטתי שעל החיים ועל המוות אני שוטפת אותו במים.
לקחתי סקוץ עדין וסבון כלים העברתי עליו ושטפתי במים.
אח"כ הפכתי אותו למשך שעה בערך, ניגבתי והחזרתי חזרה למצב רגיל למשך כל הלילה.
בבוקר הוא עבד נפלאאאא.... והיה נקי.....
כמובן מאז הכנתי עוד כמה דברים נפלאים ושטפתי באותה דרך.
נ.ב לא לוקחת אחריות למי ששטפה והמוצר הפסיק לעבוד לה...