רק דלונגי קרוב משפחה שלי הוא טכנאי ואמר לי שבזה יש הכי פחות בעיות.שלום,
אני מעוניינת לקנות תנור חדש, 2 תאים,, אני רוצה המלצות מנסיון,
אני מתלבטת בין בקו לדלונגי אמרו לי שיש הבדל 1000 ש"ח ביניהם,
האם יש צורך להשקיע בדלונגי או שאפשר להסתפק בבקו?
- איך האפיה בזה?
- להבות גדולתו מספיק?
אשמח לתגובות מנסיון בלבד,
תודה מראש
כנלמרוצה מאודדד מדלונגי האפיה שלו פצצה
וכן הגז ממש טוב
מה זה אומר?וכן הגז ממש טוב
טוב גם בטורטים או רק בשמרים?האפיה שלו פצצה
איזה דגם יש לך?מרוצה מאד מדלונגי. לא התנסיתי בבקו.
רק מסייגת שיש דגמים טובים יותר ודגמים טובים פחות.
הדגם שיש לנו נקנה בזמנו אצל צורף בבני ברק, ולמיטב הבנתי הוא ייחודי להם.
(לאחי יש דלונגי שנקנה במקום אחר עם דגם טיפה שונה, והוא עשה לו קצת בעיות)
עדכון - לא קיים כמעט מושג של דגם ייחודי למשווק מסויים, כלומר - קיים, אבל זה דגם סטנדרטי ומקביל לאחרים, רק מוסיפים לו איזה פס ניקל או משהו כדי שייראה שונה, ונותנים לו ברקוד אחר, וכך הם יכולים למכור את זה בעוד 200 ש"ח ולהסביר שזה משהו מיוחד שאין לאחרים.הדגם שיש לנו נקנה בזמנו אצל צורף בבני ברק, ולמיטב הבנתי הוא ייחודי להם.
לצורף יש דגם שנמכר כמעט רק אצלם וזה בלי להבת טורבועדכון - לא קיים כמעט מושג של דגם ייחודי למשווק מסויים, כלומר - קיים, אבל זה דגם סטנדרטי ומקביל לאחרים, רק מוסיפים לו איזה פס ניקל או משהו כדי שייראה שונה, ונותנים לו ברקוד אחר, וכך הם יכולים למכור את זה בעוד 200 ש"ח ולהסביר שזה משהו מיוחד שאין לאחרים.
לנו יש את הדגם הזה והוא מעולה מכל הבחינות.האם מישהו מכיר את הדגם 1218 ? המוכר המליץ לי על זה
מוכר אחר המליץ יותר על 1357,אבל זה יקר יותר ב950 ש"ח
המוכר שהמליץ יותר על 1218 ,אמר שפשוט אין הבדל גדול וחבל על הכסף זה רק תחרות בין חנויות (יש לו גם את 2 הדגמים רק אומר לי את האמת שחבל לשלם יותר)מחכה לשמוע ממי שיש לה נסיון בתנור
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: