דרוש מידע תנור בילד אין אלקטרולוקס

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
שבוע טוב,
קנינו תנור חדש.
הוא אופה מצויין בצקים - חלות / עוגות/ עוגיות.
אבל עוגות בחושות משום מה יוצאות לא משהו.
הצדדים אפויים והאמצע לא :(....
משהו נתקל בבעיה? אולי צריך לשים על תוכנית אחרת? אני שמה על טורבו.
תודה רבה!
 
תנסי בלי טורבו,
יש לי ג"כ כזה תנור ואני אופה בלי טורבו,
אם תשימי לב בהוראות רשום שבמידה ואופים על טורבו צריך להוריד את המעלות בין 20-30 מעלות מתחת....
בהצלחה ובתאבון:)
 

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
תנסי בלי טורבו,
יש לי ג"כ כזה תנור ואני אופה בלי טורבו,
אם תשימי לב בהוראות רשום שבמידה ואופים על טורבו צריך להוריד את המעלות בין 20-30 מעלות מתחת....
בהצלחה ובתאבון:)
ואם מורידה את המעלות אז לאפות יותר זמן?
ועל איזו תוכנית את שמה?
 
ואם מורידה את המעלות אז לאפות יותר זמן?
ועל איזו תוכנית את שמה?
אני אופה חלות, ועוגות על מצב רגיל - חום למעלה ולמטה.
לגבי טורבו אני שמה כשיש משהו שצריך חום חזק כמו קוגל תפו"א ואז מקום לשים על 200מעלות אני שמה 180...
בהוראות רשום: "בישול עם מאורר טורבו-לאפיה בו זמנית על שלושת מפלסי רשתות לכל היותר ולייבוש מזון"
 

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
אופס... הלכתי לבדוק בתנור...
אני שמה כמו שאמרת על חום למעלה ולמטה, לא על הטורבו....
כמה זמן את אופה עוגה בחושה? לפי הזמן שכתוב במתכון או שיותר זמן?
 

ח"ול

משתמש פעיל
גם לי יש אותה בעיה בתנור בילדאין אלקטרולוקס לא חושבת שיש מה לעשות לזה
 

Ella

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני אופה הכל בטורבו יוצא מצוין
 

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
אני גם נפלתי עם התנור הזה. ניסיתי הכל בכל צורה אפשרית ועדיין העוגות יוצאות על הפנים.
 

bnoya

משתמש מקצוען
מוזר. לי הוא אופה בחושות מעולה ממש. מה שכן אני באופן קבוע לא אופה עוגות על 180. המלצה שקיבלתי מקונדיטורית. שמה על 150-160 גג ויותר זמן בתנור, תמיד יוצא טוב
(בכלל לדעתי החום של האלקטרולוקס גבוה יותר מתנורים אחרים כך ש-180 מרגיש לי כמו 200)
 

אינסוף

משתמש מקצוען
לי הוא אופה עוגות בחושות מעולה!
אופה 30 דקות בד"כ על חום של 160-170 קצת פחות ממה שכתוב במתכון.
אבל אם התנור שלך חדש ועוד באחריות כדאי שתזמיני טכנאי לבדוק את הטרמוסטט
הטרמוסטט שלי התקלקל לאחר כ5 שנים של שימוש מסיבי
היה ברור לי שזה הטרמובסטט כי פתאום העוגות נשרפו מהר מבחוץ ולא נאפו מבפנים.
הוחלף לי טרמוסטט והעוגות חזרו להצליח.
 

יונלה

משתמש מקצוען
מוזר. לי הוא אופה בחושות מעולה ממש. מה שכן אני באופן קבוע לא אופה עוגות על 180. המלצה שקיבלתי מקונדיטורית. שמה על 150-160 גג ויותר זמן בתנור, תמיד יוצא טוב
(בכלל לדעתי החום של האלקטרולוקס גבוה יותר מתנורים אחרים כך ש-180 מרגיש לי כמו 200)
גם אני אופה בתנור של אלקטרולוקס הכל!
הכל בטורבו,
יוצא מצוין, טורטים גבוהים ואווריריים.
צריך לאפות בחום יותר נמוך ממה שממליצים היות והתנורים שלהם יותר חמים.

עוגה בחושה מ10 ביצים אני אופה בתבנית גדולה 40-45 דקות בחום 160.
 

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איך הולך עם עוגת גבינה
עוד לא הצלחתי להוציא משהו גבוה ואוורירי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה