מטבח תכנון מטבח

d&t

משתמש רשום
שלום , מצרפת צילום תכנון מטבח
אשמח להערות וטיפים
1704035631622.png

תודה רבה!
 

קבצים מצורפים

  • 1704035316131.png
    1704035316131.png
    KB 270.9 · צפיות: 44

תחיה מלמד

עיצוב פנים והום סטיילינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
על פניו מטבח אפשרי.
במרחק בין גז לדופן ארון צריך 30 סמ מינימום.
את האי לאוכל רצוי לעשות עומק 90
כדי שיהיה נוח גם לעבוד עליו כמשטח עבודה וגם שישמש לאוכל.
חוץ מזה אין מידות אז קשה לתת חוות דעת מקצועית.
 

תחיה מלמד

עיצוב פנים והום סטיילינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כמה שאלות.
1.היכן הכניסה לבית,
2.המקרר יהיה ליד הכיריים כמו בהדמיה
או כמו בשרטוט?
3.שמים כיריים 90/80/60?
4. לא מתכננים שולחן פינת אוכל?
 

d&t

משתמש רשום
1. דלת כתומה כמו שכתבו למעלה
2. כמו בהדמיה , בתכנון היה לעשות מרווח של מגיר בקבוקים בין הכירים למקרר אבל אמרו שאין צורך, צריך ?
3. 60
4. פינת אוכל זה משטח דלפק מצד אחד שיש ומצד השני פינת אוכל האם מומלץ לעשות שיש רחב או לעשות שיש רגיל עם פינת אוכל נמוכה מהשיש מעץ.

עוד שאלות -
האם מומלץ לעשות קומה שניה של ארונות קלפות או שיהיה יפה גם עם ארונות , אם ארונות איזה גובה ורוחב מומלץ
האם כדאי לעשות קומה של הארונות מעל יוצאת יותר מהקומה מתחת ואם כן איזה הפרש

תודה רבה רבה!
 

תחיה מלמד

עיצוב פנים והום סטיילינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
1. דלת כתומה כמו שכתבו למעלה
2. כמו בהדמיה , בתכנון היה לעשות מרווח של מגיר בקבוקים בין הכירים למקרר אבל אמרו שאין צורך, צריך ?
3. 60
4. פינת אוכל זה משטח דלפק מצד אחד שיש ומצד השני פינת אוכל האם מומלץ לעשות שיש רחב או לעשות שיש רגיל עם פינת אוכל נמוכה מהשיש מעץ.

עוד שאלות -
האם מומלץ לעשות קומה שניה של ארונות קלפות או שיהיה יפה גם עם ארונות , אם ארונות איזה גובה ורוחב מומלץ
האם כדאי לעשות קומה של הארונות מעל יוצאת יותר מהקומה מתחת ואם כן איזה הפרש

תודה רבה רבה!
התכונתי לפינת אוכל לשבת וחג,
בנוסף לאכילה ליד האי.
כיון שהחלל לא גדול
נראה שעדיף לשים פינת אוכל אנכית לאי והיא תשמש לשבת וחג
 

תחיה מלמד

עיצוב פנים והום סטיילינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
טעות לתכנן מטבח במנותק מהסלון.
על מנת להינות מסלון מרווח וממטבח אידיאלי
הייתי ממליצה לשקול
להשתמש בשולחן פינת האוכל המרכזי
גם לשבתות וגם לימות השבוע.
כך תשפרי את תחושת המרחב
ותוסיפי למטבח עוד מקום איחסון
 

גיטי א.

משתמש מקצוען
1. דלת כתומה כמו שכתבו למעלה
2. כמו בהדמיה , בתכנון היה לעשות מרווח של מגיר בקבוקים בין הכירים למקרר אבל אמרו שאין צורך, צריך ?
3. 60
4. פינת אוכל זה משטח דלפק מצד אחד שיש ומצד השני פינת אוכל האם מומלץ לעשות שיש רחב או לעשות שיש רגיל עם פינת אוכל נמוכה מהשיש מעץ.

עוד שאלות -
האם מומלץ לעשות קומה שניה של ארונות קלפות או שיהיה יפה גם עם ארונות , אם ארונות איזה גובה ורוחב מומלץ
האם כדאי לעשות קומה של הארונות מעל יוצאת יותר מהקומה מתחת ואם כן איזה הפרש

תודה רבה רבה!
על פניו נראה תכנון בסדר גמור
מספיק 15 בין הכיריים למקרר
אני יותר אוהבת שעושים דלפק 90 כש30 ממנו זה לישיבה, בד”כ את המדרגה בדלפק עושים מי שלא מתחבר לכיסאות הגבוהים, שתי האופציות טובות
בארונות הכי עליונים יותג מוצלח קלאפות שזה עם פחות חלוקה ויותר נקי בעין
רוחב ארונות בין 35 ל45 פחות או יותר
כשעושים שתי עומקים בארונות עליונים זה בד”כ השורה הראשונה עומק 30 והשניה 60 כמו הארונות התחתונים
יפה לשלב עם שתי צבעים שיוצר סוג של מסגרת ואפשר גם בהפרש שבולט לעשות חריץ ללד שקוע בארון

בהצלחה!

מוסיפה גם שהמטבח הוא בסדר מבחינת התכנון אבל לא ממש מעוצב... אפשר בכיף לשדרג עם ארונות נוי וכו שיתנו למטבח מראה הרבה יותר מעוצב
 
נערך לאחרונה ב:

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
טעות לתכנן מטבח במנותק מהסלון.
על מנת להינות מסלון מרווח וממטבח אידיאלי
הייתי ממליצה לשקול
להשתמש בשולחן פינת האוכל המרכזי
גם לשבתות וגם לימות השבוע.
כך תשפרי את תחושת המרחב
ותוסיפי למטבח עוד מקום איחסון
לדעתי ומנסיוני זו לא טעות בכלל.
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום , מצרפת צילום תכנון מטבח
אשמח להערות וטיפים
צפה בקובץ המצורף 1538825
תודה רבה!
נראה תכנון מעולה לתנאים!
בחישוב מהיר:
255 מכיל מקרר 90 (מאמינה שלא יותר בכזה מטבח קטן)
כיריים 60
פינה 60
סה"כ 210
נשאר 40
15 בין מקרר לכיריים
25 בין כיריים לפינה
בין המקרר לאי יש 140
הכיורים 100
נשאר 40 למשטח בשרי
סך המשטח הבשרי 40+25+פינה
קטן אבל אפשרי
המשטח החלבי גדול- כי הוא כל האי
לא הייתי מוותרת על עוד 30 סמ לטובת האי
כך שעומק האי יוצא 90
60 למשטח עבודה חלבי (ומתחת מגירות)
+30 לפינת אוכל (מתחת אין כלום. שיהיה מקום לרגליים)
4. פינת אוכל זה משטח דלפק מצד אחד שיש ומצד השני פינת אוכל האם מומלץ לעשות שיש רחב או לעשות שיש רגיל עם פינת אוכל נמוכה מהשיש מעץ.
תלוי אם אתם אוהבים את האכילה בגובה
יש כאלה שבום אופן לא רוצים, ויש שרוצים דווקא את הגבוה...
אם עושים דלפק אכילה נמוך -תעשו אותו עומק 40
כי אז צריך יותר מקום לרגליים
 
  • תודה
Reactions: d&t

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב, בנישה שבמקור משורטט מקרר
תוכלו להכניס ארון מזווה
-למה יש משני הצדדים שלו קיר 20?
נראה שרק הקרוב לדלת הוא עמוד
 

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מרחק בין גז לדופן ארון צריך 30 סמ מינימום.
רק לדייק, בין מרכז כיריים לדופן בד"כ.
לא הייתי מוותרת על עוד 30 סמ לטובת האי
כך שעומק האי יוצא 90
מצטרפת לנ"ל.
תלוי אם אתם אוהבים את האכילה בגובה
יש כאלה שבום אופן לא רוצים, ויש שרוצים דווקא את הגבוה...
אם עושים דלפק אכילה נמוך -תעשו אותו עומק 40
כי אז צריך יותר מקום לרגליים
במידה והמשטח משיש לא ידוע לי על אף חברה שמסכימה לקחת אחריות על עומק 40
בהתחשב בנתונים התכנון נראה טוב.
 
נערך לאחרונה ב:

תחיה מלמד

עיצוב פנים והום סטיילינג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  36  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה