הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לבקשת רבים, אנו מבקשים שלא להעלות תמונות וסרטונים מהמלחמה באשכולות האחרים.

האשכול נועד להעלאת קבצי סטילס אודיו ווידאו,
לא לתגובות שרשרת, עדכונים ודיונים, בשביל זה יש מקומות אחרים.

כמה כללים מחייבים לפני השתתפות באשכול:
  • אין להעלות תמונות שאין העין סובלת.
  • אין להעלות תמונות נשים.
  • אין להעלות תמונות הנוגדות את הצנזורה.
  • אין להעלות תכנים של האויב המכילים "לוחמה פסיכולוגית", כמו סרטונים ותמונות של החמאס וכדו'.
  • תמונות מרובות יש להכניס לספוילר, ולכתוב מפורש אם זה לא לבעלי לב חלש.
  • תמונות מחבלים יש להעלות בספוילר בלבד!
  • אין להספים את האשכול עם הודעות "אפשר בזיפ" "חסום" "אפשר בקובץ" וכדו'.

הודעה בניגוד לכללים אלו, תגרום לחסימה מיידית מהאשכול.

הוספנו אפשרות דירוג:
  • דירוג חיובי - להודעה מיוחדת, ששווה לנעוץ אותה גבוה.
  • דירוג שלילי - להודעה כפולה או שנוגדת את כללי הפורום.
    אין להשתמש בדירוג השלילי כדי להביע רגשות כלפי הודעה קשה ככל שתהיה כל עוד היא עומדת בחוקי האשכול.

בתקווה לבשורות טובות!

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
בצפון-
בסבב אזעקות אחרון-
שמענו פיצוצים ואחר כך התחילון אזעקות בסביבה...
עוד לא קלטתי אם זה אצלנו בשתולה או יותר אחורה בלבנון..

ויש אמבולנסים...
בשורות טובות!!
IMG_1842.JPG

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עכשיו מה שהתווסף זה כבר בלבנון-
צילמתי מאוחר מידי..
IMG_1846.JPG

רועי COPY

קופירייטר ואסטרטג למיתוג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מיצג של בן לאבא חטוף במזנון הכנסת עם מסר כואב לחברי הכנסת1702204185115.png1702204166134.png1702204152102.png
1702204132423.png

1702204106102.png

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
סגן נתנאל מנחם איתן הי"ד, בן 22, מירושלים, צוער בגדוד 'גפן', בית הספר לקצינים, שירת כלוחם ביחידת 669, נפטר מפצעיו לאחר שנפצע באורח קשה ביום שישי האחרון (08.12.2023) בקרב בצפון רצועת עזה.
unnamed - 2023-12-10T184319.093.jpg

שניאור רובינשטיין

משתמש מקצוען

הצי האמריקני חשף אתמול לראשונה תיעוד וידאו של ספינת המלחמה USS Carney משמידה מטרות אוויריות ששוגרו על ידי החות'ים בים סוף. הכיתוב 0-22 מייצג השמדה של 18 מל"טים וארבעה טילי שיוט מאז תחילת העימות בשבועות האחרונים | צפו בתיעוד

קבצים מצורפים

• videos6575f4166513cfile_358.zip
    2.4 MB · צפיות: 89
  • videos6575f4166513cfile_358.mp4
    2.5 MB

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
האב השכול יצחק בונצל הורד משידור היום (ראשון) לאחר שתקף את התקשורת במהלך ראיון לגלי צה"ל.

בונצל, ששכל את בנו סמ"ר עמית בלחימה בעזה, ביקש בשידור: "אני מבקש מהעם, כבו את הטלוויזיה, אל תתנו לרעל להיכנס לכם לאוזניים".
הוא מתח ביקורת על המרואיינים: "מביאים לנו אלופים מלפני מאתיים שנה, הם לא יודעים כלום, הם יושבים, לא מכירים את התוכניות, מטפטפים רעל ורעל, מעלים את מחיר השבויים בלי לשים לב".
בונצל הוסיף: "לא ראיתי תוכנית שנפתחה בתפילה לשלום המדינה. לכן, אנחנו העם ננצח אתכם התקשורת, נכבה את הטלוויזיה".

השדרן עידן קוולר עצר אותו ואמר: "אני אעצור אותך כי אתה לא מפסיק, אתה פוגע בי ובמקום העבודה שלי, נגמר, אני לא יכול לשאת את זה, אני משתתף בצערך העמוק, אני לא יכול לשאת את זה יותר".

לאחר שהורד משידור אמר קוולר: "גם אני לא צופה בטלוויזיה כי קשה לי ונשבר לי אבל צוותים של אנשים שעושים עבודה ונמצאים בשטח תחת אש כדי להביא את הקולות. באיזשהו שלב יש גבול, גם אני בן אדם וגם לי קשה".

האזינו!

קבצים מצורפים

• VID-20231210-WA0225.zip
    3 MB · צפיות: 95

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
צה"ל התיר לפרסם הבוקר (שני) את דבר נפילתם של ארבעה חללי צה"ל. שלושה מהם נפלו בקרבות ברצועת עזה, ואחד מהם נהרג בתאונת דרכים צבאית בדרום הארץ.

הארבעה הם רס"ם במיל' גדעון אילני (35) מעשהאל, רס"ם במיל' איתי פרי (36) ממודיעין, רס"ן במיל' אביתר כהן (42) מכפר סבא ורס"ן גל בכר (34) מאורנית.
1702289379614.png

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai

"מקווה שלא תפצע" | התמונה המצמררת של הלוחם איתי פרי ז"ל​

איתי פרי הצטלם לפני נפילתו בקרב בעזה עם ציור ששלח לו בנו בן ה-8. הבן כתב לצד הציור כי הוא מקווה שאביו לא ייפצע​

1702289450993.png

תמונה מצמררת פורסמה הבוקר (שני) לאחר נפילתו של הלוחם רס"ם במיל' איתי פרי שבה הוא נראה מצטלם עם ציור ששלח לו אחד מילדיו.
ילדו של פרי בן השמונה צייר לאביו לאחר שגויס למילואים לב צבעוני לצד הכיתוב: "אני אוהב אותך, אני מתגעגע אבא, מקווה שלא תפצע".
התמונה ריגשה גולשים רבים ברשת. כך הפעילה החברתית יפה טבג'ה כתבה: "התמונה הזו כל כך נוגעת בלב. היא ממחישה איך בכל גיל אנחנו ממשיכים להיות ילדים של החיים".
העיתונאי רז שכניק הוסיף: "פירק אותי הציור. יהי זכרו של איתי פרי המתוק ברוך. ואיזה חיוך קסם ועיניים כל כך טובות. נשבר הלב".
פרי שירת כקשר פלוגתי בגדוד 8111 בחטיבה 5 ונפל בקרב בכפר קרארה שממזרח לחאן יונס יחד עם רס"ן במיל' אביתר כהן.
כוח החי"ר שלהם נפגע מזירת מטענים בבית ספר בכפר שבו פעלו מחבלים וחוליות נ"ט של חמאס.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה