באיזה עיר?למכירה תחפושת מושקעת של ספר תורה לילד בן 5 בערך (סופר שיין) במצב כמו חדש (חדש עולה 173)
מוכרת ב110 בג'ימייל f0504181892
יש מצב לשכור?
באיזה עיר?למכירה תחפושת מושקעת של ספר תורה לילד בן 5 בערך (סופר שיין) במצב כמו חדש (חדש עולה 173)
מוכרת ב110 בג'ימייל f0504181892
אפשר לקנות בסופר שייןמחפשת להשכיר או לקנות תחפושת חסיד לילד בן 6
בסדר אני אשמחרק מחר אני יוכל להעלות PDF...
או שתרצי לכתוב מייל שאשלח לך היום
?????למישהי יש רעיון איך לבצע תחפושת של בובת שלג לילד בן שנה וחצי?
?????
אין לאף אחת רעיון לביצוע?
אווואו...תחפושת בובת שלג DIY
משתפת בתחפושת שתפרתי יש ביקוש להדרכה??? אכין בשמחה רק אני רוצה לדעת שאני לא עובדת לחינם בינתיים תוכלו לנחש ממש עשוי הכובע השחור. וזה תמונת ההשראה שלי (מאמזון)www.prog.co.ilתחפושת 'בובת שלג' למכירה
למכירה תחפושת 'בובת שלג' יפה ומושקעת עבודת יד לגיל 3-4 בערך במצב מעולה, ניתנת לכיבוס במכונה. (כוללת: בגד בגזרת בלון במלוי אקרילן, כובע לראש, צעיף אדום, כסוי לנעלים ומטאטא אדום. בכובע יש לתקוע גזר אמיתי, ליתר אותנטיות) מתאים במיוחד להשלמת סדרת תחפושות לצד: גלידה, פינגווין, אסקימוסי וכדו'...www.prog.co.ilתחפושות לפורים - למכירה תחפושת בובת שלג
מאליאקספרס מתאימה לגיל 4-5 בבני ברק ב - 40 ש"חwww.prog.co.ilמידע שימושי - להשכרה או למכירה תחפושות
מחפשת לקנות תחפושת של בובה או של חיפושית (משהו נח בסגנון של אוברול ולא חצאית,קשת וכנפיים...) לתינוקת בת שנה -אני מבני ברק יש לי חיפושית. אם אמצא משהו אחר לתינוקת שלי אשאיל בשמחה תשאלי אותי עוד שבועwww.prog.co.il
תני לי מייל שלךאיך אפשר ליצור קשר ?
בית שמש.באיזה עיר?
יש מצב לשכור?
אם הניק הנ"ל לא מעונין אני יכולה לשכור את התחפושת של ספר תורה או לקנות?באיזה עיר?
יש מצב לשכור?
כל הקודם זוכה. אני מבית שמשאם הניק הנ"ל לא מעונין אני יכולה לשכור את התחפושת של ספר תורה או לקנות?
עדיין רלוונטילהשכרה באלעד - בני ברק
תחפושת אוסטרים \ ילדי הרים מקורית! נרכשו באוסטריה
להשכרה רק שני התחפושות יחד
תחפושת בן - מתאים לילד באזור גיל 5, התחפושת כוללת: מכנס עם שלייקס אדום מעור אמיתי, חולצה משובצת וכובע.
תחפושת בת: מתאים לילדה באזור גיל 8-10 , התחפושת כוללת: חולצה לבנה, סרפן אדום וכובע
צפה בקובץ המצורף 1303779
בנוסף יש אפשרות להשכיר עוד 2 כובעים נוספים כמו של התחפושת של הבת בצבע אדום ובצבע ירוק.
התחפושת להשכרה ב200 ש״ח לשתי התחפושות
היי השמלות שלך השנה פנויות?שנה שעברה הבנות שלי התחפשו לכפריות- היה מהמם!
הקישור ההוא כבר לא פעיל.
אולי תמצאי באזור שלו שמלות מתאימות,
או תמצאי אותה ממוכר אחר>
6.96US $ |חמוד ילדים בנות רצועה לפרוע שמלה ללא שרוולים טוטו תחרה פסים טול תחרה קצה נסיכת ילדה שמלת בגדים|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יתכן שתהיה לי אפשרות להשאיל, מוקדם לי מידי לדעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: