פתחנו חבילת שוקולד שווה, חברה שמייבאת מחו"ל ודי קשה להשיג בארץ
כנראה שהשוקולד עבר מסע ממש ארוך...
בתחילה ראינו קצת פירורים ליד השוקולד, חשבנו שסתם בגלל תנאי אכסון ואכלנו בהנאה...
רק לאחר שחצי!!! חבילה נאכלה, פתאום לחרדתנו הרבה יצאה תולעת מהשוקולד
לא רוצה לתאר את התחושה המזוויעה
אבל, רוצה לשתף שידעו אחרים להיזהר-
שוקולד שיש בתוכו כמו קבוצות של פירורים, לעיתים דבוקות זו לזו (והשוקולד עצמו יכול להיות מעולה!! זה לא קשור...)
יש לבדוק היטב!!!
ממה שעכשיו קראתי (כושרות)
במקרים נדירים, בשוקולד שאוחסן זמן רב במקום טחוב, חם או לח - מתפתחים חרקים. במקרים אלו יש להתבונן מעט בשוקולד, ולוודא שאין בו חורים, פירורים, או תולעים לבנות שחדרו לתוכו, על גביו או בחריצים שיש בין הקוביות.
כנראה שהשוקולד עבר מסע ממש ארוך...
בתחילה ראינו קצת פירורים ליד השוקולד, חשבנו שסתם בגלל תנאי אכסון ואכלנו בהנאה...
רק לאחר שחצי!!! חבילה נאכלה, פתאום לחרדתנו הרבה יצאה תולעת מהשוקולד
לא רוצה לתאר את התחושה המזוויעה
אבל, רוצה לשתף שידעו אחרים להיזהר-
שוקולד שיש בתוכו כמו קבוצות של פירורים, לעיתים דבוקות זו לזו (והשוקולד עצמו יכול להיות מעולה!! זה לא קשור...)
יש לבדוק היטב!!!
ממה שעכשיו קראתי (כושרות)
במקרים נדירים, בשוקולד שאוחסן זמן רב במקום טחוב, חם או לח - מתפתחים חרקים. במקרים אלו יש להתבונן מעט בשוקולד, ולוודא שאין בו חורים, פירורים, או תולעים לבנות שחדרו לתוכו, על גביו או בחריצים שיש בין הקוביות.