שיתוף >>> פעם ראשונה שלי

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שאני משתפת כאן...

אז קבלו אותי, אפילו שלא הייתי מקורית במיוחד ;)

האמת, הפעם אין לי זכות להתחמק,

כי אני חייבת תודה לכמה וכמה ניקיות מקסימות פה.

השבוע, יום הולדת לבעלי, ניחוש אחד איזו עוגה הכנתי....:D

[בסוף, משהו יטען שזה מגמתי, היח"צ שעושים פה לעוגה הזותי...]

אז תודה ל @קלרינט ול @שיר ה על המתכונים לעוגה ההדרכה, והטיפים.

ותודה ל @hbecker על המתכון לפשטידת הפטריות [מחכמת נשים].

ואפילו את הבסיס לברכה לקחתי מאיזשהו שיתוף כאן

[לא מגלה ממי ...:cool:] הלכתי על כיון הומוריסטי וקליל....

העוגה יצאה מדהימה, גם בטעמה,

אממה, אין סיכוי שנגמור אותה לבד

בהתחשב בתאריך התפוגה הקצר שלה...

[הילדים ברור. יסכימו לאכול הכל, אבל חבל עליהם....:rolleyes:]

אז בשביל שיהיה קצת מעניין , משתפת בתמונות בשלבים:

upload_2019-1-30_22-13-58.png


upload_2019-1-30_22-14-12.png


upload_2019-1-30_22-14-30.png


upload_2019-1-30_22-14-42.png


upload_2019-1-30_22-14-52.png
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
הופה!
איזה יופי!!!

העוגה יצאה לך מושלמת ויפהפייה,
הקישוטים - בחרת את ההכי שווים, אה?!
הכי מגניב זה הרעיון לחצות ל-2 את הבונבונים :)

ממש יפה ההתאמה של הקישוטים לפי העיצוב של הברכה, אהבתי!

אממ...
משום מה הסלט הירוק הזה הכי מתחשק לי כעת
מה יש שם בפנים, שמת גם @*ארטישוק* ?
וברצינות, אשמח למתכון / פירוט.

ועכשיו אלך לי לעבוד, לא צריכה לספר לך על מה ועם מי ;)
 

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הכי מגניב זה הרעיון לחצות ל-2 את הבונבונים :)

ממש יפה ההתאמה של הקישוטים לפי העיצוב של הברכה, אהבתי!
הכל את קולטת :eek:

הופה!
אממ...
משום מה הסלט הירוק הזה הכי מתחשק לי כעת
מה יש שם בפנים, שמת גם @*ארטישוק* ?
וברצינות, אשמח למתכון / פירוט.
האמת שסלט עם ארטישוק, נשמע לי ממש טוב.
את חייבת לטעום אותו פעם.
מתאים לאניני טעם כמוך....
הסלט- באמת מצוין, ויש לו גם רוטב מעולה. מתוך הספר 'סוד הגן'.
אוהבת להכין אותו בכל הזדמנות חגיגית.
מצרפת תמונה מתוך הספר עם המתכון.
משהי כתבה פה לאחרונה על זכויות יוצרים.

ועכשיו אלך לי לעבוד, לא צריכה לספר לך על מה ועם מי ;)
מצחיקה שאת...
התחלת היום מוקדם ;)
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3292.JPG
    IMG_3292.JPG
    KB 396.2 · צפיות: 464
  • IMG_3293.JPG
    IMG_3293.JPG
    KB 423.6 · צפיות: 432

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מהמם! מדויק ונקי...
לא חגגתי את ה29...
אולי אני אפצה על זה ב30..עושה חשק
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
האמת שסלט עם ארטישוק, נשמע לי ממש טוב.
את חייבת לטעום אותו פעם.
מתאים לאניני טעם כמוך....
הסלט- באמת מצוין, ויש לו גם רוטב מעולה. מתוך הספר 'סוד הגן'.
אוהבת להכין אותו בכל הזדמנות חגיגית.
עשיתי עכשיו גוגל על הירק הזה, לא הכרתי אותו,
הנה כמה מילים:
"הוא מוזר, ירוק, דומה לקיפוד ודורש הרבה השקעה ומאמץ,
ולמרות זאת, הארטישוק הוא אחד הירקות הכי טעימים ומעניינים שיש"

אז תשלחי מתכון והוראות הפעלה :)

תודה על המתכון שהעלית, כבר השגתי אורחים לסלט*
(אורחים לשבת, סיבה להכין מתכון חדש:) )
 

rchoen

משתמש רשום
ממש מגרה ..
הרעיונות לקישוט מיוחדים
איזה פונט הדפסת את המספרים ?
איזה כמות הכנת את הבצק כדי שיהיה ספיק ל2 המספרים ?
 

ofir770

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עשיתי עכשיו גוגל על הירק הזה, לא הכרתי אותו,
הנה כמה מילים:
"הוא מוזר, ירוק, דומה לקיפוד ודורש הרבה השקעה ומאמץ,
ולמרות זאת, הארטישוק הוא אחד הירקות הכי טעימים ומעניינים שיש"
הוא באמת טעים במיוחד!!!
ממש פספוס לא להכיר אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממש הפסדת!!!
 

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
הוא באמת טעים במיוחד!!!
ממש פספוס לא להכיר אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממש הפסדת!!!
אכן כן!
@*ארטישוק* טעימה ומקסימה במיוחד
נס שהכרתי אותה :)

אבל את הירק אני עדיין לא מכירה....
אני אוהבת לנסות דברים וטעמים חדשים,
תביאי רק מתכונים והוראות הפעלה :)
 

ofir770

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
=
אבל את הירק אני עדיין לא מכירה....
באמת חבל! הוא טעיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!
תביאי רק מתכונים והוראות הפעלה :)
שום מתכונים! אוכלים אותו(לפחות אני..) ככה!! מבשלים אותו, צריך לבדוק לעומק איך בודקים אותו, כי הוא קצת בעייתי מבחי' כשרות, ואז מפרקים את העלים ומגרדים עם השיניים, מוצצים כזה את העלה... בסוף בסוף אחרי שגומרים את כל העלים... יש את התחתית של הארטישוק שגם אותה אוכלים והיא טעימה!!!
את התחתיות אפשר להכניס לכל מיני תבשילים...
טעים ומומלץ!! שווה את העבודה הקשה בבדיקתו ובאכילתו...;)
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
=

באמת חבל! הוא טעיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

שום מתכונים! אוכלים אותו(לפחות אני..) ככה!! מבשלים אותו, צריך לבדוק לעומק איך בודקים אותו, כי הוא קצת בעייתי מבחי' כשרות, ואז מפרקים את העלים ומגרדים עם השיניים, מוצצים כזה את העלה... בסוף בסוף אחרי שגומרים את כל העלים... יש את התחתית של הארטישוק שגם אותה אוכלים והיא טעימה!!!
את התחתיות אפשר להכניס לכל מיני תבשילים...
טעים ומומלץ!! שווה את העבודה הקשה בבדיקתו ובאכילתו...;)
אוכלים את העלים? תמיד חשבתי רק את התחתית... איזה טעם יש לעלים?
 

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הנה כמה מילים:
"הוא מוזר, ירוק, דומה לקיפוד ודורש הרבה השקעה ומאמץ,
ולמרות זאת, הארטישוק הוא אחד הירקות הכי טעימים ומעניינים שיש"
ממש ככה!

אוכלים את העלים? תמיד חשבתי רק את התחתית... איזה טעם יש לעלים?
זה לא ממש לאכול כמו התחתיות, זה סוג של למצוץ את זה.....
מספיק לרכל עלי ;)

עכשיו בעבודה, אחרי הצהרים\ערב אתפנה להגיב.....
 

גרפיקה יהלום

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@*ארטישוק* מיוחד!!!
יש לך אולי קישור של המתכון של העוגה
זכור לי שהיה כאן איפהשהו מתכון של עוגת מספרים כזו, לא זוכרת איפה, ולא שמרתי....
ואיך עושים את הצורה של המספרים עצמם כזה מדוייק??
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה