עכשיו מתפנה להגיב...
[מסקנה: לא לפרסם נושאים ברביעי בלילה ]
@ליגה @שמרלינג @CooKiss @נעליים @rchoen
תודה על הפידבקים! עושה חשק לשתף!
אם כבר יח"צ, אז נעשה גם קצת לארטישוק.
הוא בהחלט ירק עם טעם מיוחד ויוקרתי.
אישית צורכת אותו רק כקפוא [תחתיות ארטישוק].
הטרי דורש המון המון התעסקות והא גם נגוע.
טעים מאד לשלב אותו בתבשילי בשר,
כמו למלאות את הגביעים בכדורי בשר טחון ולבשל יחד על אש נמוכה,
או אפילו עם אפונה בסיר.
אמא שלי משלבת אותו בסלטים חיים [אחרי שכתבת נזכרתי...]
עם חסה וכזה, מעניין לחפש מתכון רשמי לסלט כזה.
אגב, אולי פעם נפתח אשכול [בחכמת..] שבו כל אחת תספר למה בחרה בשם הניק שלה.
ואז גם אני אסביר למה בחרתי בארטישוק.
נראה לי אפשר לעשות ניתוח אופי על זה... אמור לי מה שמך..
[אחרי הכל אין לנו כמעט הזדמנויות לבחור לעצמינו שמות...]
[מסקנה: לא לפרסם נושאים ברביעי בלילה ]
@ליגה @שמרלינג @CooKiss @נעליים @rchoen
תודה על הפידבקים! עושה חשק לשתף!
ממש אהבתי את ההגדרה, בחרת את המתאימה והמדליקה מבניהן...עשיתי עכשיו גוגל על הירק הזה, לא הכרתי אותו,
הנה כמה מילים:
"הוא מוזר, ירוק, דומה לקיפוד ודורש הרבה השקעה ומאמץ,
ולמרות זאת, הארטישוק הוא אחד הירקות הכי טעימים ומעניינים שיש"
אז תשלחי מתכון והוראות הפעלה
תודה על המתכון שהעלית, כבר השגתי אורחים לסלט*
(אורחים לשבת, סיבה להכין מתכון חדש )
אם כבר יח"צ, אז נעשה גם קצת לארטישוק.
הוא בהחלט ירק עם טעם מיוחד ויוקרתי.
אישית צורכת אותו רק כקפוא [תחתיות ארטישוק].
הטרי דורש המון המון התעסקות והא גם נגוע.
טעים מאד לשלב אותו בתבשילי בשר,
כמו למלאות את הגביעים בכדורי בשר טחון ולבשל יחד על אש נמוכה,
או אפילו עם אפונה בסיר.
אמא שלי משלבת אותו בסלטים חיים [אחרי שכתבת נזכרתי...]
עם חסה וכזה, מעניין לחפש מתכון רשמי לסלט כזה.
אגב, אולי פעם נפתח אשכול [בחכמת..] שבו כל אחת תספר למה בחרה בשם הניק שלה.
ואז גם אני אסביר למה בחרתי בארטישוק.
נראה לי אפשר לעשות ניתוח אופי על זה... אמור לי מה שמך..
[אחרי הכל אין לנו כמעט הזדמנויות לבחור לעצמינו שמות...]