בשרי שיתוף- מפגש משפחתי בשרי

ווי

משתמש פעיל
אז אחרי אינספור מפגשים שתמיד האוכל חלבי-החלטנו לגוון בבשרי:)
כדי להוסיף לאוירה אירחתי אותם במרפסת הפתוחה.

התפריט: לאפה בהרכבה אשית.
על השולחן: לאפות,פיתות,ירקות חתוכים,סלטים,רטבים ובשרים....
הבשרים: חזה,קציצות,עראייס,נקנקיות ופסטרמות בקר ועוד..
השארתי את הבשרים על הפלטה כדי להגיש כמה שיותר חם
הגשתי לשולחן במגשים יפים וחזרתי עם מצלמה.
האנשים התחילו טעימות ולא הספקתי לצלם את השולחן כשהוא מושלם:(
אבל העיקר היה יפה וטעים!!!!


1711894220782.jpeg

1711894703868.jpeg


1711894245013.jpeg

חלק מהבשרים בתבניות:p:

1711894761211.jpeg


1711894850172.jpeg
 

מלי שיר

משתמש פעיל
אז אחרי אינספור מפגשים שתמיד האוכל חלבי-החלטנו לגוון בבשרי:)
כדי להוסיף לאוירה אירחתי אותם במרפסת הפתוחה.

התפריט: לאפה בהרכבה אשית.
על השולחן: לאפות,פיתות,ירקות חתוכים,סלטים,רטבים ובשרים....
הבשרים: חזה,קציצות,עראייס,נקנקיות ופסטרמות בקר ועוד..
השארתי את הבשרים על הפלטה כדי להגיש כמה שיותר חם
הגשתי לשולחן במגשים יפים וחזרתי עם מצלמה.
האנשים התחילו טעימות ולא הספקתי לצלם את השולחן כשהוא מושלם:(
אבל העיקר היה יפה וטעים!!!!


צפה בקובץ המצורף 1613089
צפה בקובץ המצורף 1613097

צפה בקובץ המצורף 1613090
חלק מהבשרים בתבניות:p:

צפה בקובץ המצורף 1613099

צפה בקובץ המצורף 1613100
יאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל נראה אששששששששששששששששששששששששש!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מצטטת מכללי הפורום:

12. יובהר שוב כי אין מניעה להעלות מתכון ללא תמונה או להעלות תמונה ואז מתכון לאחר פרק זמן סביר. 24 שעות +/-
אך אין להעלות תמונות ללא כוונה לתת מתכון


לפיכך, ממתינים למתכונים.
 

מלי שיר

משתמש פעיל
מצטטת מכללי הפורום:

12. יובהר שוב כי אין מניעה להעלות מתכון ללא תמונה או להעלות תמונה ואז מתכון לאחר פרק זמן סביר. 24 שעות +/-
אך אין להעלות תמונות ללא כוונה לתת מתכון


לפיכך, ממתינים למתכונים.
כנראה חיכתה למישהי שתבקש,
בכל אופן אשמח באמת למתכונים,
תודה
 

malkykl

משתמש מקצוען
אין אי
מצטטת מכללי הפורום:

12. יובהר שוב כי אין מניעה להעלות מתכון ללא תמונה או להעלות תמונה ואז מתכון לאחר פרק זמן סביר. 24 שעות +/-
אך אין להעלות תמונות ללא כוונה לתת מתכון


לפיכך, ממתינים למתכונים.
אין איזה כלל גם על שליחת טעימות?
 

כנוש

משתמש רשום
נשמח למתכונים והסבר מפורט מפורט של כל התפריט
ישר כח!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כנראה חיכתה למישהי שתבקש,
בכל אופן אשמח באמת למתכונים,
תודה
לא צריך לחכות... :)
אין אי

אין איזה כלל גם על שליחת טעימות?
זהו שלא
לא נראה שיש פה איזה מתכון מיוחד
איך שהבנתי השיתוף יותר על הקונספט של התפריט ושיתופים מסוג זה באמת מועילים ופותחים את הראש גם בלי מתכונים.
מבינה מה שאת אומרת אבל אם נאפשר את זה אז הפורום יהפוך לרובו מהסוג הזה כי הרבה יותק קל רק להעלות תמונה בלי מתכון. ואז לא עשינו כלום. בגדול הפורום נועד לשיתוף מתכונים, טיפים במטבח וכיוצ"ב.
לכן קבענו את הכלל הזה בשביל שנקבל מכאן את המקסימום.

אני מרגישה כמו שוטר רע. אבל אני לא כזאת, באמת. רק מנסה לשמור על הסדר כאן בפורום שיהיה יעיל הכי שאפשר.
 

ווי

משתמש פעיל
תודה על התגובות!!!!

מתכון לערייס:
לטגן בצל קצוץ דק ו3 שיני שום קצוצות
כשמתקרר לערבב עם קילו בקר טחון טרי או מופשר
ולהוסיף
3 כפות מיונז
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
מלח מעט
פלפל שחור פפריקה
3 כפות שמן זית
לערבב טוב טוב לעיסה דביקה
מחלקת 6 פיתות לרבעים
למלא את התערובת בתוך רבעי פיתות ולישר בקצוות
לשים בתבנית ולשמן את הפיתות מבחוץ עם שמן זית
לפזר מעט שוב גבישי ומלח מעל

ולטגן על הפלאנצה /מחבת פסים מכל הכיוונים (מתחילה מהצד הפתוח של הפיתה כדי לסגור את הבקר ואחכ על הצדדים)

שיפודים של נקנקניות עם בצק עלים:
לקחתי נקנקיות פרוסות עירבבתי עם רוטב שכולל צ'ילי קטשופ מיונז
עטפתי עם בצק עלים כל 2 מניחים על שיפוד אפיתי בתנור יצא נישנוש כזה קליל וטעים

חזה עוף:
משרים חזה עוף קוביות עם צילי שמן זית מלח פלפל פפריקה שום גבישי סילן ודבש
אח''כ טיגנתי על הפלאנצה /מחבת פסים

אם אתם רוצות עוד מתכונים בכיף זה היה נראה לי העיקרי
בתאבון!!!
 

ברכה ברלב

משתמש רשום
את הפיתות עם הבשר , לא צריך קודם לאדות /לבשל את הבשר? מספיק כ"כ מעט זמן של טיגון הפיתות?
 

ווי

משתמש פעיל
אגב את הבצק עלים עם הנקנקיות אחרי זה ראיתי שיש דרך לעשות את זה יותר יפה לעשות עיגול שעוטף את הנקניק בשלימות!
אפשר גם לתקוע על שיפוד
1711914772584.png
 

כנוש

משתמש רשום
לא צריך לחכות... :)

זהו שלא

מבינה מה שאת אומרת אבל אם נאפשר את זה אז הפורום יהפוך לרובו מהסוג הזה כי הרבה יותק קל רק להעלות תמונה בלי מתכון. ואז לא עשינו כלום. בגדול הפורום נועד לשיתוף מתכונים, טיפים במטבח וכיוצ"ב.
לכן קבענו את הכלל הזה בשביל שנקבל מכאן את המקסימום.

אני מרגישה כמו שוטר רע. אבל אני לא כזאת, באמת. רק מנסה לשמור על הסדר כאן בפורום שיהיה יעיל הכי שאפשר.
את לא צריכה להרגיש ככה! את דואגת לסדר ולמטרת הפורום.
לטובת ותועלת כולנו
רבות נעזרו בזכות השיתופים במתכונים והפירוט.
תודה על האחריות שאת לוקחת ועל הסדר!
 

נחמש

משתמש רשום
מנסה להבין,
באירוח מסוג כזה כמה מראש ניתן להיערך?
האם אפשר להכין את הבשרים מראש? איך הם לאחר חימום, טעימים כמו טרי?,
לדוג השיפודים , אפשר לצלות במחבת ואחרי כמה שעות טובות זה טעים לאחר חימום?
תודה רבה על השיתוף , קיבלתי השראה..
 

ווי

משתמש פעיל
מנסה להבין,
באירוח מסוג כזה כמה מראש ניתן להיערך?
האם אפשר להכין את הבשרים מראש? איך הם לאחר חימום, טעימים כמו טרי?,
לדוג השיפודים , אפשר לצלות במחבת ואחרי כמה שעות טובות זה טעים לאחר חימום?
תודה רבה על השיתוף , קיבלתי השראה..
הכי טוב כמה שיותר סמוך לאירוע
הכנתי הכל מוכן עם התיבול וכו בצהריים
אך טיגנתי את זה ממש סמוך לאירוע שעה לפני בערך
עדיין עד שיתחיל השארתי על הפלטה שישאר חם
אפשר לעשות את זה במקום על אש אבל זה לוקח זמן עד שיהיה מוכן וריח של עשן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה