• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

בקשה שירי פורים תשפה

הברסלברי

משתמש חדש
יוסף לוי פורים סטייל https://drive.google.com/file/d/1YziVg1sjC6oV1REO5CFKY1tnyscQh3MN/view?usp=sharing

מייל

משתמש פעיל
יוסף לוי פורים סטייל https://drive.google.com/file/d/1YziVg1sjC6oV1REO5CFKY1tnyscQh3MN/view?usp=sharing
זה חסום לי אם אתה יכול להוריד אני מאוד ישמח

יניב 2024

משתמש פעיל
אשמח לשיר החדש של יהודה מור ועמירם בן לולו
בקובץ MP3
תודה רבה

לאה מרשמלו

משתמש חדש
יש למשיהי את הסט בקובץ להורדה
בבקשה
תודה רבה

סט פורים מפוצץ 🤡 Happy Purim set 🎶 2025​

הכוכב הנודד

משתמש רשום
יש למשיהי את הסט בקובץ להורדה
בבקשה
תודה רבה

סט פורים מפוצץ 🤡 Happy Purim set 🎶 2025​

זה היה כאן ועכשיו משום מה אני לא מוצא את זה.
[/אני בכוונה עורך את הטקסט, בגלל שאין לי יותר הרשאה להשאיר תגובות...]

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה