יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש דעה רווחת בציבורים כאלה ואחרים,
ששינויים בתזונה, גוררים בהכרח ויתורים על דברים טעימים, ושיגרת אכילה משעממת ואפורה.
מעניין אותי לדעת אם גם אתם עורכים לפעמים שינויים בתזונה, ומהם הגורמים לכך?
האם הפסקתם לאכול את הדברים שאתם אוהבים, ואתם כרגע נועצים שיניים במזון בריאות קודר וקשה, תוך הירהורים נוסטלגיים על אותו אוכל שמח ועליז שהייתם רגילים לאכול?
אולי בכלל הצלחת שלכם שהייתה רגילה לשניצל תירס אחיד, ולפתיתים תפלים, התמלאה לפתע בשלל צבעי הירק, וכיכרות הלחם המשעמם של האנג'לים, התחלפו בכיכרות מעשה בית, תפוחות ונאות ומעלות ריח של סובין וקמח מלא?
האם אתם מתחרטים? או שאתם הפכתם למסיונרים של מזון בריא, וחסר רק טריגר קטן כדי שתתחילו לעמוד בפתח הסופר ולחלק פלאיירים "מרגרינה זה רעל", "קמח לבן, מזונו של השטן" וכו'
ושכחתי לשאול:
מה הילדים שלכם חושבים על כל העניין, האם הם אוכלים את הסנדוויץ החום שלהם בצידי הכיתה, כשראשם בתוך הילקוט, ומבטם בוחן את הסביבה בחשש? או שהם שמחים ומאושרים ומבקשים שבפעם הבאה לצד ממרח העדשים, תוסיפו קצת שעועית מש מונבטת?
בתאבון
ששינויים בתזונה, גוררים בהכרח ויתורים על דברים טעימים, ושיגרת אכילה משעממת ואפורה.
מעניין אותי לדעת אם גם אתם עורכים לפעמים שינויים בתזונה, ומהם הגורמים לכך?
האם הפסקתם לאכול את הדברים שאתם אוהבים, ואתם כרגע נועצים שיניים במזון בריאות קודר וקשה, תוך הירהורים נוסטלגיים על אותו אוכל שמח ועליז שהייתם רגילים לאכול?
אולי בכלל הצלחת שלכם שהייתה רגילה לשניצל תירס אחיד, ולפתיתים תפלים, התמלאה לפתע בשלל צבעי הירק, וכיכרות הלחם המשעמם של האנג'לים, התחלפו בכיכרות מעשה בית, תפוחות ונאות ומעלות ריח של סובין וקמח מלא?
האם אתם מתחרטים? או שאתם הפכתם למסיונרים של מזון בריא, וחסר רק טריגר קטן כדי שתתחילו לעמוד בפתח הסופר ולחלק פלאיירים "מרגרינה זה רעל", "קמח לבן, מזונו של השטן" וכו'
ושכחתי לשאול:
מה הילדים שלכם חושבים על כל העניין, האם הם אוכלים את הסנדוויץ החום שלהם בצידי הכיתה, כשראשם בתוך הילקוט, ומבטם בוחן את הסביבה בחשש? או שהם שמחים ומאושרים ומבקשים שבפעם הבאה לצד ממרח העדשים, תוסיפו קצת שעועית מש מונבטת?
בתאבון