היי לכולם,
כבר ביום חמישי שהכנתי לאפיה אמרתי נשתף את פרוג
ביום שישי כשאפיתי אמרתי לעצמי נשתף את פרוג
דקה לפני שהדלקתי נרות אמרתי לעצמי הצילו, צלמי מהר שיהיה מה לשתף...
אז צילמתי לכם, ועכשיו מה זה בכלל
שבלולי טורטיה ממולאים בקר טחון
חטיף ממכר (זהירות!)
מה צריך?
חבילת טוריות
3 בצלים בינוניים
4 שיני שום
1 ק"ג בשר טחון
כף וחצי רוטב טריאקי
כמון
מלח פלפל
לחתוך את הבצל לקוביות גסות ולטגן עד לריכוך והזהבה
לטחון בבלנדר הידני יחד עם שיני השום (שום חי)
להחזיר למחבת, ולהוסיף את הבשר והתיבול
להמשיך לבשל עד שהבשר מוכן
לקחת טוריטה למרוח מהמלית 3/4 טורטיה ולגלגל צמוד
לפרוס לפרוסות ולהניח בתבנית כשהשבלול שוכב
לאפות רבע שעה 180 מעלות
בהצלחה ובתאבון
כבר ביום חמישי שהכנתי לאפיה אמרתי נשתף את פרוג
ביום שישי כשאפיתי אמרתי לעצמי נשתף את פרוג
דקה לפני שהדלקתי נרות אמרתי לעצמי הצילו, צלמי מהר שיהיה מה לשתף...
אז צילמתי לכם, ועכשיו מה זה בכלל
שבלולי טורטיה ממולאים בקר טחון
חטיף ממכר (זהירות!)
מה צריך?
חבילת טוריות
3 בצלים בינוניים
4 שיני שום
1 ק"ג בשר טחון
כף וחצי רוטב טריאקי
כמון
מלח פלפל
לחתוך את הבצל לקוביות גסות ולטגן עד לריכוך והזהבה
לטחון בבלנדר הידני יחד עם שיני השום (שום חי)
להחזיר למחבת, ולהוסיף את הבשר והתיבול
להמשיך לבשל עד שהבשר מוכן
לקחת טוריטה למרוח מהמלית 3/4 טורטיה ולגלגל צמוד
לפרוס לפרוסות ולהניח בתבנית כשהשבלול שוכב
לאפות רבע שעה 180 מעלות
בהצלחה ובתאבון