שבוע חדש, הדרכה חדשה...קייקפאפס

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י yudb;1978409:
לא הבנתי,
הבסיס של הקאפקייקס עשוי מ:
פרורי ביסקויטים + ריצ'? - מהם עושים כמו כדורי שוקולד?
גם לזה מוסיפים כבר שוקולד מומס או רק לציפוי משתמשים בשוקולד מומס.
תודה רבה!!

לא. מפירורי עוגה. דוקא עוגה. עם ביסקויט זה הרבה פחות משובח. עם הפירורי עוגה זה מקסים- תחשבי שכל רכיבי העוגה נמצאים שם בעיסה + ריצ' ונותן טעם לפי בחירתך.
ואז מכינים כמו כדורי שוקולד. נועצים מקל ומקפיאים כדי שהמקל יהיה תפוס טוב בכדור ובכדי שתוכלי לטבול בקלות בשוקולד המומס.

השוקולד המומס הוא לציפוי. ממיסים אותו עם מעט שמן [1 כף שמן על כל 100 גרם שוקולד]
מחכים שיתקרר טיפונת [רק שלא יהיה רותח ממש כי אחרת הניגוד בין הקור של הכדור לשוקולד החם יגרום לו להתבקע...
 

yudb

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י hbecker;1978523:
לא. מפירורי עוגה. דוקא עוגה. עם ביסקויט זה הרבה פחות משובח. עם הפירורי עוגה זה מקסים- תחשבי שכל רכיבי העוגה נמצאים שם בעיסה + ריצ' ונותן טעם לפי בחירתך.
ואז מכינים כמו כדורי שוקולד. נועצים מקל ומקפיאים כדי שהמקל יהיה תפוס טוב בכדור ובכדי שתוכלי לטבול בקלות בשוקולד המומס.

השוקולד המומס הוא לציפוי. ממיסים אותו עם מעט שמן [1 כף שמן על כל 100 גרם שוקולד]
מחכים שיתקרר טיפונת [רק שלא יהיה רותח ממש כי אחרת הניגוד בין הקור של הכדור לשוקולד החם יגרום לו להתבקע...

הבעיה שאין לי פירורי עוגה ויש לי מלא פרורי ביסקויטים שאין לי מה לעשות אתם.
ובכלל,
עד שעושים עוגה, לפורר אותה?:rolleyes:
או שאיני מבינה למה הכוונה...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י yudb;1979016:
הבעיה שאין לי פירורי עוגה ויש לי מלא פרורי ביסקויטים שאין לי מה לעשות אתם.
ובכלל,
עד שעושים עוגה, לפורר אותה?:rolleyes:
או שאיני מבינה למה הכוונה...

מנצלים שאריות של עוגות בחושות. גם כאלו שהתייבשו יהיו טעימים כקייקפאפס.
בכל מקרה - תוכלי להשתמש בפירורי ביסקויט, יהיה קצת פחות משובח, אבל טעים!
 

רבקה א

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אילו קופסאות מתאימות כדי לארוז קייקפופס על מקל? ויש דרך שהמקלות יעמדו כמו סוכריה? שהעוגה למעלה?
 

dinaday

משתמש פעיל
נכתב ע"י hbecker;1978523:
לא. מפירורי עוגה. דוקא עוגה. עם ביסקויט זה הרבה פחות משובח. עם הפירורי עוגה זה מקסים- תחשבי שכל רכיבי העוגה נמצאים שם בעיסה + ריצ' ונותן טעם לפי בחירתך.
ואז מכינים כמו כדורי שוקולד. נועצים מקל ומקפיאים כדי שהמקל יהיה תפוס טוב בכדור ובכדי שתוכלי לטבול בקלות בשוקולד המומס.

השוקולד המומס הוא לציפוי. ממיסים אותו עם מעט שמן [1 כף שמן על כל 100 גרם שוקולד]
מחכים שיתקרר טיפונת [רק שלא יהיה רותח ממש כי אחרת הניגוד בין הקור של הכדור לשוקולד החם יגרום לו להתבקע...

מיסז בקר היקרה,
גם אני הבנתי שבעיסה שמים שוקולד מומס,
כך מתוך המתכון שבתחילת האשכול,
וכאן את כותבת שלא, אלא רק בציפוי?
אשמח להחכים,
ורוב תודות על המתכונים הטעימים והשימושיים כל כך!
 

tovi7690

משתמש רשום
גב, בקר
תודה רבה על כל המתכונים איזה לב זהב,
אני צריכה להכין מנה אחרונה לבר מצוה עם יש לך רעיון משהו יפה אני אשמח,
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מאיפה קונים את המקלות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י dinaday;2007254:
מיסז בקר היקרה,
גם אני הבנתי שבעיסה שמים שוקולד מומס,
כך מתוך המתכון שבתחילת האשכול,
וכאן את כותבת שלא, אלא רק בציפוי?
אשמח להחכים,
ורוב תודות על המתכונים הטעימים והשימושיים כל כך!
אני מכינה פעם כך ופעם כך. אז כשפתחתי את האשכול הכנתי עם....כשקראתי את ההודעה ששאלה לגבי זה, כבר עבר די הרבה זמן מפתיחת האשכול....וכתבתי בלי.
תכל'ס- אפשר עם ואפשר בלי.
איך תחליטו? אם העוגה הבסיסית טובה ומשובחת [שאריות בראוניס למשל] אז באמת שאין צורך בשוקולד.
אם העוגה פשוטה- אפשר להוסיף.
וסליחה שבלבלתי אתכן...

נכתב ע"י tovi7690;2007261:
גב, בקר
תודה רבה על כל המתכונים איזה לב זהב,
אני צריכה להכין מנה אחרונה לבר מצוה עם יש לך רעיון משהו יפה אני אשמח,

תני כיוון....
פאי
גלידה
טרייפלים
מוס
וכו'

נכתב ע"י לאה 22;2007271:
מאיפה קונים את המקלות?
בחנויות חד פעמי וחנויות מתמחות למוצרי אפיה
 

גברת

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
אשמח לדעת כמה זמן צריך להקפיא?
(יש לי עיסה דיי שומנית)
 

יוזמתית

משתמש פעיל
מעולם לא חשבתי שאני אתפתה להכין כאלו מן תוצרי גורמה.
את פשוט אלופה ומשכנעת!! (חמותי תברך אותך...:))
המתכונים מגרים,
התמונות מושלמות,
ברזומה, את מתרגמת,
מה עוד את יודעת לעשות?

תזכי למצוות!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י גברת;2007479:
אשמח לדעת כמה זמן צריך להקפיא?
(יש לי עיסה דיי שומנית)

עד שהכדורים קפואים ולא נופלים מהמקל כשאת מרימה אותם במקל

נכתב ע"י יוזמתית;2007527:
מעולם לא חשבתי שאני אתפתה להכין כאלו מן תוצרי גורמה.
את פשוט אלופה ומשכנעת!! (חמותי תברך אותך...:))
המתכונים מגרים,
התמונות מושלמות,
ברזומה, את מתרגמת,
מה עוד את יודעת לעשות?

תזכי למצוות!
כיף לשמוע!!!

את באמת רוצה לדעת מה עוד אני יודעת לעשות???
 

tovi7690

משתמש רשום
תני כיוון....
פאי
גלידה
טרייפלים
מוס
וכו'


מוס, טריפליים גלידה , לא משנה משהו אישי. תודה רבה,
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
את באמת רוצה לדעת מה עוד אני יודעת לעשות???[/QUOTE]

נראה לי שיהי' לך יותר קל לענות אם יש משהו שאינך יודעת:)
 

ארות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
היות וצריך לערב שוקולד בעיסת הכדורים וכן בציפוי -
איזה קייקפאפס יוצאים משובחים יותר בצבע לבן או חום? (מבחינת השוקולד)

תודה מראש!
 

ארות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hbecker;1975420:
קבלי [רגע לפני שאני פורשת ללילה...]

2 ביצים
1 ו 3/4 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות וניל
3/4 כפית מלח
3/4 כוס קקאו
1 כוס קפה חזק
3/4 כוס מים חמים
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים שמן, קקאו, וניל ומלח. מוסיפים את הנוזלים לסירוגין עם הקמח, הסודה לשתיה והאבקת אפיה.

תבנית A4 או 3 אינגליש. 180 מעלות כ-45 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.


זו לא טעות "2 ביצים"?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה