מטבח שאלה למעצבות, איזה מטבח עדיף?

דודידי

משתמש חדש
האם שיש חלבי גדול, והכיירים בפינה... (הדלת למרפסת כמובן שתזוז...), וגז חלבי קטן בכוך היפה...., {התכנית המהונדסת},
או שיש חלבי קטנטן, ועיקר הפעילות החלבית בבר, (וגם אז אין ארונות למעלה מעל הגז... {התכנית המקורית},
אשמח לעזרתכן, והמלצותיכן. תודה רבה
WhatsApp Image 2023-12-19 at 20.48.51 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-12-19 at 20.40.35.jpeg
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בסקיצה העליונה הכיריים הבשריים עולים על הדלת מהמטבח...
הייתי הולכת על הסקיצה השניה
אבל 1 מעבירה את הכיריים החלביים ימינה, ליד החלבי
2 משאירה 10 מכל צד בין הכיריים לקיר
3 יתכן שהייתי מקטינה את הבשרי במעט לטובת החלבי
תלוי בהרגלים שלכם

(אולי הייתי עושה דבר עם פינה, כמו בראשון, רק שהכיריים עולים על הדלת... וגם הכיריים צמודים למעבר, פחות בטיחותי)
בכל מקרה, כיריים חלביים כ"כ רחוקים מהכיור והמשטח החלביים ועוד יותר- כיריים בלי משטח עבודה נורמלי- לא נוחים בכלל.
 

דודידי

משתמש חדש
תודה רבה,
אדגיש, ברור הדלת תזוז בסקיצה העליונה !!,
השאלה האם ההתעסקות בחלבי לא ליד הכיור - בשולחן בר, מסבכת ומורכבת (אני מכינה הרבה חלבי ...).
 

חני וולפא מעצבת פנים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עדיין.
חושבת כמו שכתבה אסתי שיינפלד
להעביר כיריים חלביים לאזור המשטח והכיור
ולהגדיל את המשטח החלבי על חשבון הבשרי
(בעצם סוג של שילוב בין התוכניות באופן המצורף)
1703016874475.png
 
נערך לאחרונה ב:

מירי קוגלמן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
האם שיש חלבי גדול, והכיירים בפינה... (הדלת למרפסת כמובן שתזוז...), וגז חלבי קטן בכוך היפה...., {התכנית המהונדסת},
או שיש חלבי קטנטן, ועיקר הפעילות החלבית בבר, (וגם אז אין ארונות למעלה מעל הגז... {התכנית המקורית},
אשמח לעזרתכן, והמלצותיכן. תודה רבהצפה בקובץ המצורף 1528276צפה בקובץ המצורף 1528279
התוכנית השניה טובה יותר בעיניי מהסיבה שכיריים בצד לא בטיחותי מספיק (בצד בלי קיר ליד)
אפשר להצמיד את הכיריים לאמצע ולהפריד כיורים.
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה,
אדגיש, ברור הדלת תזוז בסקיצה העליונה !!,
השאלה האם ההתעסקות בחלבי לא ליד הכיור - בשולחן בר, מסבכת ומורכבת (אני מכינה הרבה חלבי ...).
למה להתעסק בשולחן בר?
אם הולכים על השני, שהכיריים אחרי הפינה
מתקבל לבשרי 120+פינה
אפשר בהחלט לגנוב מהבשרי 20 סמ לטובת החלבי
מה שכן-
כיריים בצד לא בטיחותי מספיק (בצד בלי קיר ליד)
אלא אם זה מעבר ממש לא שימושי
לאן הדלת מביאה?
 

דודידי

משתמש חדש
למה להתעסק בשולחן בר?
אם הולכים על השני, שהכיריים אחרי הפינה
מתקבל לבשרי 120+פינה
אפשר בהחלט לגנוב מהבשרי 20 סמ לטובת החלבי
מה שכן-

אלא אם זה מעבר ממש לא שימושי
לאן הדלת מביאה?
מעבר "נוסף" למרפסת,
יש גם וויטרינה מהסלון למרפסת.
 

דודידי

משתמש חדש
התוכנית השניה טובה יותר בעיניי מהסיבה שכיריים בצד לא בטיחותי מספיק (בצד בלי קיר ליד)
אפשר להצמיד את הכיריים לאמצע ולהפריד כיורים.
ואוו,
נשמע רעיון טוב,
הרי הרוחב 427,
כיור בצד ימין צמוד לקיר, כיור כנ"ל בצד שמאל,
נשאר במרכז 3 מטר, באמצע כמטר כיריים,
ועוד מטר בין הכיור לכיריים ב2 הצדדים של הכיריים לחלבי ולבשרי,
נשמע מושלם, נחשוב ע"ז, תודה רבה. (רק הבעיה שאז הכיריים מתחת ארונות... בתכנית הראשונה הרווח שזה לא מתחת ארונות)
אשמח לחו"ד.
תודה רבה לך.
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מעבר "נוסף" למרפסת,
יש גם וויטרינה מהסלון למרפסת.
עד כמה ישמש?
יש מצב שלא ישמש קבוע?
שבד"כ יהיה נעול שם?
שלא יהיו בעיות עם סירים רותחים....
 

דודידי

משתמש חדש
התוכנית השניה טובה יותר בעיניי מהסיבה שכיריים בצד לא בטיחותי מספיק (בצד בלי קיר ליד)
אפשר להצמיד את הכיריים לאמצע ולהפריד כיורים.

ואוו,
נשמע רעיון טוב,
הרי הרוחב 427,
כיור בצד ימין צמוד לקיר, כיור כנ"ל בצד שמאל,
נשאר במרכז 3 מטר, באמצע כמטר כיריים,
ועוד מטר בין הכיור לכיריים ב2 הצדדים של הכיריים לחלבי ולבשרי,
נשמע מושלם, נחשוב ע"ז, תודה רבה. (רק הבעיה שאז הכיריים מתחת ארונות... בתכנית הראשונה הרווח שזה לא מתחת ארונות)
אשמח לחו"ד.
תודה רבה לך.

כמה מרחק צריך להיות הכיור מהקיר, בצד ?
תודה רבה
 

מירי קוגלמן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
התוכנית השניה טובה יותר בעיניי מהסיבה שכיריים בצד לא בטיחותי מספיק (בצד בלי קיר ליד)




כמה מרחק צריך להיות הכיור מהקיר, בצד ?
תודה רבה

מספיק גם 10-15 סמ
 

דודידי

משתמש חדש
ועכשיו, מה עדיף?,
הגדלנו את השיש החלבי, ע"ח הבשרי, לכ"א כ90-95, ס"מ,
מה עדיף? כיריים באמצע או בצד?
WhatsApp Image 2023-12-20 at 19.59.29.jpeg
 

shendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יותר נח שהכירה החלבי סמוכה למשטח העבודה החלבי
ואם חשבת לשים מחיצת הפרדה בין הכיור החלבי לבשרי אז ודאי עדיף כירים אמצע

חוצמיזה, ממליצה לך לישר את קו התנורים עם הזוית, כך :
 

קבצים מצורפים

  • 1703097284257.png
    1703097284257.png
    KB 171.8 · צפיות: 26

חני וולפא מעצבת פנים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש לקחת בחשבון שאם ממקמים כירוים בקצה
ומרחיקים אותם מהקיר 15 ס"מ בלבד
מפסידים את השטח (סה"כ 30 ס"מ)
לעומת אם מרחיקים אותו 30 ס"מ מהקצה יש אפשרות לנצל את השטח הזה (להניח קומקום, מיניבר, סיר וכו.....)
 

מירי קוגלמן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לקחת בחשבון שאם ממקמים כירוים בקצה
ומרחיקים אותם מהקיר 15 ס"מ בלבד
מפסידים את השטח (סה"כ 30 ס"מ)
לעומת אם מרחיקים אותו 30 ס"מ מהקצה יש אפשרות לנצל את השטח הזה (להניח קומקום, מיניבר, סיר וכו.....)
למיניבר צפוף מאד 30. לפחות 40
 

NAN.

משתמש חדש
מנוי פרימיום
סקיצה שנייה.
עיצוב נכון יותר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה