רעיון לקישוט עוגה

אחת מ

משתמש רשום
נסורת שוקולד חום ולבן ,מאד מרשים וגם כמובן טעים. כאן זה ע"ג עוגת גבינה משובחת.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0542.JPG
    KB 729.7 · צפיות: 25

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אפשר הסבר איך יוצרים את הנסורת?
 

Y578

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מהמםםםםם!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י חישוקים;1922422:
אפשר הסבר איך יוצרים את הנסורת?

לקבל תוצאה של נוסרת רחבה [כמו בתמונה] מורחים שוקולד נמס על השיש או כל משטח עבודה יציב [לא ניר אפיה]. ממתינים שיתייבש ואז לוקחים שפכטל [שיועד לצורך כך] או סרגל מתכת רחב ומתחילים לגרד את השוקולד מהצד הקרוב לגוף החוצה.
בשיטה זו תקבלו הרבה מאוד נסורת ו...מהר.
אפשר גם לקשקש עם שוקולד בצבע מנוגד ואז לגרד אחרי שמתייבש, מקבלים נסורת באפקט של שיש. יש גם שיטה לקישוטים מדהימים שמכינים כך- אולי נעשה הדרכה בהזדמנות.

קילוף במקלף, אלא אם כן הוא מקלף רחב במיוחד בד"כ לא יביא לתוצאה של נסורת רחבה כל כך.
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י hbecker;1922555:
לקבל תוצאה של נוסרת רחבה [כמו בתמונה] מורחים שוקולד נמס על השיש או כל משטח עבודה יציב [לא ניר אפיה]. ממתינים שיתייבש ואז לוקחים שפכטל [שיועד לצורך כך] או סרגל מתכת רחב ומתחילים לגרד את השוקולד מהצד הקרוב לגוף החוצה.
בשיטה זו תקבלו הרבה מאוד נסורת ו...מהר.
אפשר גם לקשקש עם שוקולד בצבע מנוגד ואז לגרד אחרי שמתייבש, מקבלים נסורת באפקט של שיש. יש גם שיטה לקישוטים מדהימים שמכינים כך- אולי נעשה הדרכה בהזדמנות.

קילוף במקלף, אלא אם כן הוא מקלף רחב במיוחד בד"כ לא יביא לתוצאה של נסורת רחבה כל כך.

כן!! ככה עושים מקופלת!!!
 

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נשמח למתכון של העוגת גבינה
 

חוה קוה

משתמש פעיל
נכתב ע"י אחת מ;1921372:
נסורת שוקולד חום ולבן ,מאד מרשים וגם כמובן טעים. כאן זה ע"ג עוגת גבינה משובחת.

יפה ומרשים, אבל מה קורה בחיתוך והגשה? הכל נושר ובלגן, לא?
 

אחת מ

משתמש רשום
נכתב ע"י חוה קוה;1922682:
יפה ומרשים, אבל מה קורה בחיתוך והגשה? הכל נושר ובלגן, לא?
נושר,ובלגן, אבל למי איכפת כמה רסיסי שוקולד טעים מסביב לצלחת?? חגיגה אמיתית!
והאמת שלא חייב להיות בלגן,מגישים בזהירות לכל אחד עם שברים בצלחת האישית שלו.
 

אחת מ

משתמש רשום
נכתב ע"י hbecker;1922555:
לקבל תוצאה של נוסרת רחבה [כמו בתמונה] מורחים שוקולד נמס על השיש או כל משטח עבודה יציב [לא ניר אפיה]. ממתינים שיתייבש ואז לוקחים שפכטל [שיועד לצורך כך] או סרגל מתכת רחב ומתחילים לגרד את השוקולד מהצד הקרוב לגוף החוצה.
בשיטה זו תקבלו הרבה מאוד נסורת ו...מהר.
אפשר גם לקשקש עם שוקולד בצבע מנוגד ואז לגרד אחרי שמתייבש, מקבלים נסורת באפקט של שיש. יש גם שיטה לקישוטים מדהימים שמכינים כך- אולי נעשה הדרכה בהזדמנות.

קילוף במקלף, אלא אם כן הוא מקלף רחב במיוחד בד"כ לא יביא לתוצאה של נסורת רחבה כל כך.

בקר-את היית אצלי ב מ ט ב ח ???? בדיוק כך עשיתי... טוב,זה היה ברור מראש שתדעי,בכל אופן תודה שענית במקומי בפירוט,אין על ההסברים שלך!
אגב,למדי אותי איך מגיבים בהודעה אחת לכמה הודעות יחד עם הציטוטים? (מצפה להדרכה מ צ ו ל מ ת....)
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נכתב ע"י גיטי ג;1922911:
סליחה על הבורות, אבל מה זה לטמפרר?

זו שיטה מוזרה ומסובכת לשמור על שוקולד לאורך זמן. תשלבי ידיים ותחכי יפה, תכף בקר באה להסביר.
בקר, אנחנו מחכות להדרכה מצולמת. (הרגלת אותנו לסטייל..........:D)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י אחת מ;1922774:
בקר-את היית אצלי ב מ ט ב ח ???? בדיוק כך עשיתי... טוב,זה היה ברור מראש שתדעי,בכל אופן תודה שענית במקומי בפירוט,אין על ההסברים שלך!
אגב,למדי אותי איך מגיבים בהודעה אחת לכמה הודעות יחד עם הציטוטים? (מצפה להדרכה מ צ ו ל מ ת....)
להגיב לכמה הודעות פשוט לוחצים על הודעה של ציטוט + ואז באחרונה גם על ציטוט רגיל.

נכתב ע"י גיטי ג;1922911:
סליחה על הבורות, אבל מה זה לטמפרר?
לטמפרר שוקולד זה להביא אותו לטמפרטורה מסויימת ואז לקרר לטמפרטורה נוספת שבו מתקבלת תוצאה של שוקולד מבריק ויפה. עמיד יותר ונשבר בדיוק.
לא רוצה לסבך אתכם עם זה.

נכתב ע"י דיצה;1922994:
זו שיטה מוזרה ומסובכת לשמור על שוקולד לאורך זמן. תשלבי ידיים ותחכי יפה, תכף בקר באה להסביר.
בקר, אנחנו מחכות להדרכה מצולמת. (הרגלת אותנו לסטייל..........:D)
;)
 

אחת מ

משתמש רשום
נכתב ע"י hbecker;1922998:
להגיב לכמה הודעות פשוט לוחצים על הודעה של ציטוט + ואז באחרונה גם על ציטוט רגיל.


לטמפרר שוקולד זה להביא אותו לטמפרטורה מסויימת ואז לקרר לטמפרטורה נוספת שבו מתקבלת תוצאה של שוקולד מבריק ויפה. עמיד יותר ונשבר בדיוק.
לא רוצה לסבך אתכם עם זה.


;)
אני מנסה...,לא נראה לי שהצלחתי. אמרתי לך, צריך הדרכה מצולמת..זה לא היה בדיחה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י אחת מ;1923072:
אני מנסה...,לא נראה לי שהצלחתי. אמרתי לך, צריך הדרכה מצולמת..זה לא היה בדיחה.

נשקול את הענין...;)
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

אחת מ

משתמש רשום
נכתב ע"י דיצה;1923137:
מחכיות כאן כולנו............

אהה!
אגב,בקר הנדיבה והמוכשרת-אולי תוכלי לייעץ לי ,אני עוקבת אחרי ההדרכות שלך,המיוחדות והברורת,ורוצה לשמור לי בפורמט נוח ליום שארצה להכין,איך עושים זאת? את מתמצאת גם בזה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה