נכתב ע"י חישוקים;1922422:אפשר הסבר איך יוצרים את הנסורת?
נכתב ע"י hbecker;1922555:לקבל תוצאה של נוסרת רחבה [כמו בתמונה] מורחים שוקולד נמס על השיש או כל משטח עבודה יציב [לא ניר אפיה]. ממתינים שיתייבש ואז לוקחים שפכטל [שיועד לצורך כך] או סרגל מתכת רחב ומתחילים לגרד את השוקולד מהצד הקרוב לגוף החוצה.
בשיטה זו תקבלו הרבה מאוד נסורת ו...מהר.
אפשר גם לקשקש עם שוקולד בצבע מנוגד ואז לגרד אחרי שמתייבש, מקבלים נסורת באפקט של שיש. יש גם שיטה לקישוטים מדהימים שמכינים כך- אולי נעשה הדרכה בהזדמנות.
קילוף במקלף, אלא אם כן הוא מקלף רחב במיוחד בד"כ לא יביא לתוצאה של נסורת רחבה כל כך.
נכתב ע"י אחת מ;1921372:נסורת שוקולד חום ולבן ,מאד מרשים וגם כמובן טעים. כאן זה ע"ג עוגת גבינה משובחת.
צריך לטמפרר את השוקולד קודם.נכתב ע"י פשוט;1922568:כן!! ככה עושים מקופלת!!!
נושר,ובלגן, אבל למי איכפת כמה רסיסי שוקולד טעים מסביב לצלחת?? חגיגה אמיתית!נכתב ע"י חוה קוה;1922682:יפה ומרשים, אבל מה קורה בחיתוך והגשה? הכל נושר ובלגן, לא?
נכתב ע"י hbecker;1922555:לקבל תוצאה של נוסרת רחבה [כמו בתמונה] מורחים שוקולד נמס על השיש או כל משטח עבודה יציב [לא ניר אפיה]. ממתינים שיתייבש ואז לוקחים שפכטל [שיועד לצורך כך] או סרגל מתכת רחב ומתחילים לגרד את השוקולד מהצד הקרוב לגוף החוצה.
בשיטה זו תקבלו הרבה מאוד נסורת ו...מהר.
אפשר גם לקשקש עם שוקולד בצבע מנוגד ואז לגרד אחרי שמתייבש, מקבלים נסורת באפקט של שיש. יש גם שיטה לקישוטים מדהימים שמכינים כך- אולי נעשה הדרכה בהזדמנות.
קילוף במקלף, אלא אם כן הוא מקלף רחב במיוחד בד"כ לא יביא לתוצאה של נסורת רחבה כל כך.
נכתב ע"י yosher2005;1922631:נשמח למתכון של העוגת גבינה
נכתב ע"י חיים יפים;1922766:צריך לטמפרר את השוקולד קודם.
נכתב ע"י גיטי ג;1922911:סליחה על הבורות, אבל מה זה לטמפרר?
להגיב לכמה הודעות פשוט לוחצים על הודעה של ציטוט + ואז באחרונה גם על ציטוט רגיל.נכתב ע"י אחת מ;1922774:בקר-את היית אצלי ב מ ט ב ח ???? בדיוק כך עשיתי... טוב,זה היה ברור מראש שתדעי,בכל אופן תודה שענית במקומי בפירוט,אין על ההסברים שלך!
אגב,למדי אותי איך מגיבים בהודעה אחת לכמה הודעות יחד עם הציטוטים? (מצפה להדרכה מ צ ו ל מ ת....)
לטמפרר שוקולד זה להביא אותו לטמפרטורה מסויימת ואז לקרר לטמפרטורה נוספת שבו מתקבלת תוצאה של שוקולד מבריק ויפה. עמיד יותר ונשבר בדיוק.נכתב ע"י גיטי ג;1922911:סליחה על הבורות, אבל מה זה לטמפרר?
נכתב ע"י דיצה;1922994:זו שיטה מוזרה ומסובכת לשמור על שוקולד לאורך זמן. תשלבי ידיים ותחכי יפה, תכף בקר באה להסביר.
בקר, אנחנו מחכות להדרכה מצולמת. (הרגלת אותנו לסטייל..........)
אני מנסה...,לא נראה לי שהצלחתי. אמרתי לך, צריך הדרכה מצולמת..זה לא היה בדיחה.נכתב ע"י hbecker;1922998:להגיב לכמה הודעות פשוט לוחצים על הודעה של ציטוט + ואז באחרונה גם על ציטוט רגיל.
לטמפרר שוקולד זה להביא אותו לטמפרטורה מסויימת ואז לקרר לטמפרטורה נוספת שבו מתקבלת תוצאה של שוקולד מבריק ויפה. עמיד יותר ונשבר בדיוק.
לא רוצה לסבך אתכם עם זה.
נכתב ע"י אחת מ;1923072:אני מנסה...,לא נראה לי שהצלחתי. אמרתי לך, צריך הדרכה מצולמת..זה לא היה בדיחה.
נכתב ע"י hbecker;1923075:נשקול את הענין...
נכתב ע"י דיצה;1923137:מחכיות כאן כולנו............
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: