הריץ' שמוכרים בחנויות אפיה אמורים להוסיף לו מים ואז הוא שווה ערך ל250 מ"ל ריץ קנוי.
כשאתן מכינות גנאש (שוקולד עם ריץ) לציפוי עוגה או כל דבר אחר, אתן מוסיפות מים לריץ' או משתמשות בו כמו שהוא?
ואם התשובה היא שלא מוסיפים (כי לפי מה שראיתי יוצא כך יותר יציב ועשיר),
אז איך זה הגיוני שאפשר להשתמש גם בריץ' מוכן קנוי, שהוא כן מדולל?
כשאתן מכינות גנאש (שוקולד עם ריץ) לציפוי עוגה או כל דבר אחר, אתן מוסיפות מים לריץ' או משתמשות בו כמו שהוא?
ואם התשובה היא שלא מוסיפים (כי לפי מה שראיתי יוצא כך יותר יציב ועשיר),
אז איך זה הגיוני שאפשר להשתמש גם בריץ' מוכן קנוי, שהוא כן מדולל?