• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

רוצה להתחיל לבד, ואח"כ לעבור ליועץ- יכול להיות מסוכן?

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
שלום למומחים והיועצים
מעוניינת לקחת משכנתא בזמן הקרוב.
התוכנית שלי - לשלוח בקשה לאישור עקרוני למס' בנקים דרך האתרים שלהם, (ללא צירוף מסמכים אישיים, אלא לקבל אישור על סמך הצהרה), ואז לקחת את ההצעה הכי טובה שקיבלתי ולשלוח ליועץ טוב, ולהציע לו עסקה - אם אתה מביא משהו טוב יותר- קח את שכרך,

השאלה היא- יש משהו שאני יכולה להפסיד מכך , כגון שהוא כבר לא יוכל לשפר את ההצעות שאני השגתי , או שזה דרך מצויינת?

משכנטוב

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוטומציה עסקית
אם ח"ו תקבלו דחייה, אז יהיה הרבה יותר קשה לאחר מעשה לתקן את זה.
בהצלחה.

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
השאלה שלי היא גם בהנחה שברור לי שלא אקבל דחיה
האם אחרי שאקבל הצעת ריבית מסוימת נועל אותי או לא
ובאם התשובה לזה היא לא, מה יהיה אם ההצעות שאבל כן יהיו על סמך מסמכים אישיים שאשלח?
תודה רבה

רק אושר!

משתמש מקצוען
שלום למומחים והיועצים
מעוניינת לקחת משכנתא בזמן הקרוב.
התוכנית שלי - לשלוח בקשה לאישור עקרוני למס' בנקים דרך האתרים שלהם, (ללא צירוף מסמכים אישיים, אלא לקבל אישור על סמך הצהרה), ואז לקחת את ההצעה הכי טובה שקיבלתי ולשלוח ליועץ טוב, ולהציע לו עסקה - אם אתה מביא משהו טוב יותר- קח את שכרך,

השאלה היא- יש משהו שאני יכולה להפסיד מכך , כגון שהוא כבר לא יוכל לשפר את ההצעות שאני השגתי , או שזה דרך מצויינת?
אם התיק שלך חלק הייתי אומרת לך לקבל הצעות,
אפילו עם נתינת פרטים והשוואה בין בנקים
ואחרי ללכת ליועץ שישיג זול יותר,
שוב
אם התיק חלק.

רק אושר!

משתמש מקצוען
השאלה שלי היא גם בהנחה שברור לי שלא אקבל דחיה
האם אחרי שאקבל הצעת ריבית מסוימת נועל אותי או לא
ובאם התשובה לזה היא לא, מה יהיה אם ההצעות שאבל כן יהיו על סמך מסמכים אישיים שאשלח?
תודה רבה
אנחנו לקחנו יועץ, כי חששנו,הוא הביא הצעה יקרה על תיק חלק, פשוט נטשנו אותו והגשנו לבד עם קצת טרטור והשוואה בין בנקים חסכנו המון כסף,
אם היה לי זמן יתכן שאת ההצעה שהוצאתי הייתי מביאה ליועץ תותח שאם יביא זול יותר אני אשלם לו
כמובן צריך להבין מעט בתמהילים( ללא צמוד או קצת צמוד) ובמתמטיקה וכו
שוב
אם התיק חלק
והמשכורות ביחס להחזר ולסכום תואמים.

קול תורה

משתמש פעיל
אני לא יועץ אבל הוצאתי משכנתא לאחרונה
אם אתם הולכים לבד דבר ראשון תבקשו מכל הבנקים הצעת ריביות על אותו תמהיל, כך שתוכלי להשוות, אותו תמהיל אני מתכוון שיהיו אותם מסלולים בכל ההצעות ובכל מסלול אותו סכום בכל ההצעות וכל מסלול לאותם שנים בכל ההצעות, וגם אחרי זה כשהולכים ליועץ מראים לו הכל כי לפעמים זה נראה אותו מסלול אבל זה לא ממש, לדוגמא בפועלים מ"צ יתנו לך משתנה כל 5 , ובלאומי משתנה כל שנתיים וכדו'

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה