חגים קרפלך לפורים

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
הקרעפלאך מעולים ברידוד דק מאד מאד.
אפשר לרדד, להשהות מעט ואז ניתן לרדד עוד יותר דק


@חדוי כנרת

היקרה , בדיוק כעת אני מכינה את המתכון שלך
שאלה לי -
האם את מבשלת את המילוי קודם?
לפי המתכון שלך - לא - אז איך הבשר מתבשל ב- 15 דקות??
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
המתכון שלי:
למילוי:
קופסא כבד עוף
200 ג' חזה עוף מבושל
2 בצלים קצוצים
לבצק:
2 כוסות מים
100 גר' מרגרינה
1 כפית גדושה מלח
לבשל בסיר, להביא לרתיחה
להוסיף:
4 כוסות קמח
להעביר למיקסר ולהוסיף:
4 חלמונים.
לעבד עד לקבלת בצק רך.
להכין את המילוי:
מבשלים מרק עוף, מוציאים את העוף וקוצצים. קוצצים גם את הכבד. מטגנים בצל ומוסיפים את העוף והכבד. מקררים.
טוחנים את המילוי בבלנדר מקל.
מרדדים בצק.
קורצים עיגולים, ממלאים בבשר וסוגרים לחצי סהר.
מבשלים במרק עוף עד שהקרפלעך צפים. מחכים עוד דקה ומוציאים.
יצא לי מהכמות הזאת בערך 200 קטנים.
אפשר לעשות חצי כמות.
צפה בקובץ המצורף 732604צפה בקובץ המצורף 732605
חייב מיקסר לבצק?
המיקסר שלי חלבי
 

לב זהבה

משתמש מקצוען
להכנה מהירה של כמות גדולה אנחנו משתמשים ברשת מיוחדת אולי פחות יפה, אבל ניתן להכין כיסנים קטנים בכמות גדולה במהירות יחסית.צפה בקובץ המצורף 732420
איפה משיגים כזו רשת?
בערב פורים עשיתי עם זה אצל חמותי שלקחה מדודה שלקחה מ... והיה ממש נחמד לעבוד עם זה, עשיתי תוך שעה כמות ענקית!
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
הכנתי מקמח מלא כי זה מה שהיה לי.
במילוי בשר טחון וכבד קצוץ
יצא טעים ביותר.
יצאו לי 70 ונשארו אולי 20...
נשנשנו ככה

אמרתי לבעלי שאולי אכין עוד
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
@חדוי כנרת

היקרה , בדיוק כעת אני מכינה את המתכון שלך
שאלה לי -
האם את מבשלת את המילוי קודם?
לפי המתכון שלך - לא - אז איך הבשר מתבשל ב- 15 דקות??
לא יודעת אם עדיין רלוונטי,
משתמשת עם עיסה מוכנה לקציצות [שמורכבת מ: 1/3 חזה עוף+1/3 בשר אדום+1/3קורקבנים]
ולא מבשלת לפני כן.
 

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
@חדוי כנרת

היקרה , בדיוק כעת אני מכינה את המתכון שלך
שאלה לי -
האם את מבשלת את המילוי קודם?
לפי המתכון שלך - לא - אז איך הבשר מתבשל ב- 15 דקות??
זו לא בעיה.
מדובר בכמות קטנה יחסית של בשר, שמקבלת מכת חום + רתיחה של 15 דק'.
לשם השוואה, כשמטגנים קציצות, כמות הבשר בכל קציצה גדולה בהרבה, ומטגנים כל קציצה הרבה פחות מ15 דק'.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תיבול?
תוספת ירקות, כמו בצל ושום?
אני מכינה כמות גדולה, מחלקת לפי ארוחות ומקפיאה.
אביא לך כאן את המתכון שלי ותכיני לפי הכמות הדרושה לך.

קציצות בשר

החמרים הדרושים:


1 ק''ג בשר אדום
1 ק''ג חזה
1 ק''ג קורקבנים-מעשיר מאד את הטעם ,הצבע והמירקם של העיסה, ומוזיל מאד את העלות!
1 תפו''א טרי
3 בצלים
1 ראש שום
1 קישוא/מעט מים
½1 כפות מלח-תלוי איזה הכשר, ישנם הכשרים שאין צורך כלל במלח!
1/3 כף פלפל שחור
½1 כפות פפריקה
7 ביצים
פירורי לחם/קמח מצה
חלה/לחם שרוי וסחוט-לבחירה

ההכנה:

טחני את הבשרים והירקות. תבלי
חלקי למס' ארוחות רצוי והקפיאי כנדרש!
שלפי בעת הצורך ל:

קרעפלאך
כרוב ממולא
מוסקה
קציצות
כופתאות ברסק עגבניות
כופתאות קיפודיות
בצק עלים ממולא בשר
חזה במילוי בשר
ועוד המון אפשרויות!

בהצלחה
גמח"ט
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
זו לא בעיה.
מדובר בכמות קטנה יחסית של בשר, שמקבלת מכת חום + רתיחה של 15 דק'.
לשם השוואה, כשמטגנים קציצות, כמות הבשר בכל קציצה גדולה בהרבה, ומטגנים כל קציצה הרבה פחות מ15 דק'.



הי קריה, מה נשמע?
טוב לראות אותך כאן
הכנתי אתמול את הקראפלך בלי לבשל קודם
היה שם בקר טחון, לא יודעת אם התבשל מספיק....
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
אני מכינה כמות גדולה, מחלקת לפי ארוחות ומקפיאה.
אביא לך כאן את המתכון שלי ותכיני לפי הכמות הדרושה לך.

קציצות בשר

החמרים הדרושים:


1 ק''ג בשר אדום
1 ק''ג חזה
1 ק''ג קורקבנים-מעשיר מאד את הטעם ,הצבע והמירקם של העיסה, ומוזיל מאד את העלות!
1 תפו''א טרי
3 בצלים
1 ראש שום
1 קישוא/מעט מים
½1 כפות מלח-תלוי איזה הכשר, ישנם הכשרים שאין צורך כלל במלח!
1/3 כף פלפל שחור
½1 כפות פפריקה
7 ביצים
פירורי לחם/קמח מצה
חלה/לחם שרוי וסחוט-לבחירה

ההכנה:

טחני את הבשרים והירקות. תבלי
חלקי למס' ארוחות רצוי והקפיאי כנדרש!
שלפי בעת הצורך ל:

קרעפלאך
כרוב ממולא
מוסקה
קציצות
כופתאות ברסק עגבניות
כופתאות קיפודיות
בצק עלים ממולא בשר
חזה במילוי בשר
ועוד המון אפשרויות!

בהצלחה
גמח"ט


אני הכנתי אגרול ממולא - יצא מעדן.
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מה הקרפלך האמיתיים {שעושים בחנויות} מרגרינה או שמן?
 

chani2006

משתמש מקצוען
מי יודעת למה הקרפלאך נפתחים??
הבצק טוב וטעים אבל לא נדבק בסגירה..

מה עושים????
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה